Olek - ocena (1) Super burgery, najlepsze w Trójmiasto Olek Patryk B - ocena (1) Super burgery Najlepsze w trójmieście polecam Patryk B Magdalena - ocena (1) Dobre jedzonko. Magdalena
Robert - ocena (1) Najlepsze hamburgery jakie jadłem.poprostu rozpływa się w ustach Robert Pawel - ocena (1) Miły lokal, dobrze przyprawiony i soczysty kotlet Pawel Sandra - ocena (1) Mila, i szybka obsługa a burgery najlepsze w mieście:) polecam Sandra Mateusz - ocena (1) Polecam burgery są bardzo dobrze doprawione i świeże napewno tam jeszcze wróce Mateusz Krzysiek W. - ocena (1) Pysznie i smacznie. Na prawdę spoko Burger.. Krzysiek W. Natalia - ocena (1) Nigdzie nie jadłam tak dobrych burgerów polecam szczególnie burgera zaspa Natalia Marcin - ocena (1) Smak i oryginalność burgerów nie ma sobie równych. Jak dla mnie nr 1 w... Marcin Ted - ocena (1) Bardzo mila obsluga, zawsze wszystko swieze i smaczne. Napewno bede wracal! Ted Aga - ocena (1) Widać i czuć, że burgery są robione na najwyższym poziomie. Wołowina idealnie... Aga Kubik - ocena (1) Zajebiste burgery Kubik Dawid - ocena (1) Najlepsze Burgery w Trójmieście! Dawid Sylcia - ocena (1) Pyszne burgery, super kompozycje składników , palce lizać . Uwaga uzależniają ! Sylcia Mati - ocena (1) Super miejsce i dobre jedzenie Mati Big K - ocena (1) Świeże składniki miła obsługa dobre jedzenie wyśmienite dodatki najlepszy... Big K Kuki - ocena (1) Bardzo dobre burgery Kuki Kuba - ocena (1) Najlepszy burger w 3Miescie. Gorąco polecam Kuba Michał - ocena (1) Pyszne burgery. Mój ulubiony to Sopot Burger Michał