Burger Story

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Gdyńska 4

Marta - ocena (1) Najlepszy Burger! Pan Jakub z pasją prowadzi to miejsce i czuć to w... Marta Dawid - ocena (1) Burgery jedne z lepszych jak nie najlepsze w trójmieście, byłem już w... Dawid Gigi - ocena (1) Najlepszy burger w promieniu 300km co najmniej. Gigi
Monika - ocena (1) Solidna porcja burgera, soczysta wołowina, świeże i lokalne produkty... Monika Jędrzej - ocena (1) Najlepszy Burger w mieście i do tego lokalne piwa. Polecam Jędrzej Gośka - ocena (1) Pyszka burgery i wspaniała obsługa! ️ No i pieskolubni - także same plusy,... Gośka Jacek Podejko - ocena (1) Burger Story to prawdziwa perełka wśród burgerowni! Atmosfera panująca w... Jacek Podejko Wojtek - ocena (1) Doskonałe burgery, pyszne sosy, duży wybór piwa, super atmosfera. Polecam,... Wojtek Oskar P. - ocena (1) Najlepsze burgery w trójmieście!! Oskar P. Marek - ocena (1) Duży wybór bardzo dobrych burgerów, piwek regionalnych i super klimat na... Marek Piotr - ocena (1) Najlepszy burger w miescie :D Piotr Pawel - ocena (1) Super jedzonko!!! Pawel Em - ocena (1) Rewelacyjne składniki, świeże, pachnące, wołowina czysta, rozpływa się w... Em Marcin - opinia (1) Świetne burgery, ciekawe kompozycje smaków, wychodzisz najedzony pełen doznań... Marcin Stefan - opinia (1) Absolutnie najlepsze Burgery w Gdańsku! Wraz z całą firmą od czasu do czasu... Stefan cerdito - opinia (1) Gdy jestem na Zabiance u rodziny, zawsze odwiedzamy Burger Story, jest to... cerdito EVA - opinia (1) jeżeli mam ochotę na burgera to zamawiam tylko w burger story! nie ma... EVA Marek - opinia (1) Super Burgery i Super Chłopaki. Duży wybór, piwka kraftowe również z regionu,... Marek Edzia - opinia (1) Byliśmy wczoraj z całą rodziną oraz przyjaciółmi, nie ma lepszych burgerów w... Edzia Super jedzenie ,wielkie porcje (1) Witam , Serdecznie polecam tę burgerownię ,buły są olbrzymie ,mięso grube... Michał