Super doradztwo (1) Bardzo szczerze polecam usługi p. Katarzyny i p. Ewy. p. Kasia doradziła przy... Autorka Pełen profesjonalizm (1) Rzetelna obsługa, fachowa pomoc i profesjonalizm! Gorąco polecam! Paweł Polecam! (1) Z ogromną przyjemnością polecam Wszystkim firmę Gdańska Galeria... Aneta
Zadowolona (1) Bardzo miła i sprawna obsługa pełen profesjonalizm współpracowaliśmy z Panią... Aneta Firma profesjonalna i bardzo rzetelna (1) Witam, Korzystałam z usług Gdańskiej Galerii Nieruchomości w przypadku... Malgorzata Pełne zaangażowanie i profesjonalizm (1) Wraz z Małżonką współpracowaliśmy z Panią Kasią. Pani Kasia pomagała nam przy... Zbyszek Zdecydowanie polecam! (1) Absolutny profesjonalizm we wszystkich obszarach działalności. Obsługa,... Ewa Profesjonaliści (1) Obsługa bardzo profesjonalna, jestem bardzo zadowolony. Wszystkie szczegóły... Piotr Opiniaj (1) Skorzystalam z posrednictwa Pan w sprzedaży i kupnie mieszkania jestem bardzo... Barbara Kierzenkowska Polecam Firmę (1) Polecam Firmę - profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie (rozumienie interesów... Ewa Zdecydowanie polecam (2) Pełen profesjonalizm, szalenie miła obsługa, fachowe doradztwo i kompetentne... K. Nawrocki Zdecydowanie polecam (2) Sympatyczne panie, w pełni profesjonalne podejście do tematu - w pełni... Paweł P.