Butki Ślubne...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny,
kupiłam w Ryłko butki z kolekcji ślubnej w kolorze ekri (chyba inaczej się to pisze :o) czym prędzej dnia nastepnego pobiegłam do salonu z moimi butkami ...i dół...buty są za jasne do sukni....suknia jest w kolorze szampańskim...gdzie ja takie butki dostanę ?

pozdrowionka,
Anulka :o)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Butki Ślubne...

Hej, Anulka, zdecydowalas sie jednak na Rylko? A co z Gino Rossi?

Hello Elajza :o)
niestety w Gino R. nic mi się nie podobało ... nie mieli nic w kolorze mojej sukni..ale za to mieli takie fajne butki wiosenne i zamiast jasnych butków do sukni mam ...bordowe...są boskie :o))

http://bialebuty.com.pl/index.php?m=dir&s=arg7j0vdyuckzr2unr08vt1pgss8ayay&id_dir=5572

to jest stronka firmy z Gdańska,jest duzy wybor bucików ślubnych ;)))
mozna kupic przez net albo wybrac sie do Gdańska, ja juz sobie upatrzyłam ;)
Pozdrawiam

Różyczka - ta firma ma siedzibą na ul. Podhorążych? to chyba kawałek za Złota Karczmą? można tam pomacać i przymierzyć na miejscu? buciki są nawet fajne :)

Wiem ze butki sa fajne, no wybiore sie tam dopiero w przyszlym tygodniu zobaczyc co i jak bo stronke niedawno odkrylam i jeszcze nie mialam czasu ;)

ja tez u nich zamowilam butki

i jak? zadowolona z butków?

Rozycza: jeszcze ich nie mam

Pluszowa, a które to twoje?

przymierzalam te do sukienki,sa bardzo wygodne i slicznie noski wystaja spod sukni,nie chcialam na duzym obcasie,bo cala noc nie wytrzymalabym,sa proste i elegancko prezentuja sie na nodze
image

Dziewczyny jestem po pierwszej przymiarce sukni , wziełam oczywiście moje butki.......i wiecie co one wogóle nie wystają spod mojej sukienki ,nawet jak siedze :):) hehehehe a ja się tak stresowałam jak to będzie wyglądac , ale udało mi sie dopasowac buty kolorystycznie :):) Ale musze się rozejrzec za czymś na przebranie hihi bo moje stopy po paru godzinach hmmm troszke zmieniają rozmiar:):):) więc patrzę za czyms na małym obcasiku :) ,

Hejka Dziewczyny,

czasami biorę udział w Waszym formu, ale to sie zdarza rzadko ze względu na brak czasu. Zainteresował mnie temat butów bo jestem na etapie szukania. Mam problem - rozmiar buta najlepiej 35 a moje wymarzone to bez pięty same paski. Byłam na tej stronie białebuty i nawet wysłałam do nich maila dot. godzin "oglądania i przymierzania butów" ale dostałam odpowiedz ze to sklep internetowy. Czy może któraś z Was przymierzała u nich buty, a potem dopiero je zamawiała. Napiszcie proszę jak to się odbywa.

Pozdrawiam,
Dorka

łeee..... jesli to tylko sklep internetowy, to balabym sie kupowac w ten sposob buty... a jesli beda koszmarnie niewygodne? szkoda, bo sie wstepnie napalilam :-/

te buty są dość drogie jak na jednorazowe białe buty :( jeśli to tylko sklep internetowy, to ja napewno nie zaryzykuję, buty trzeba mierzyć ;) poza tym często obrazek ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Podobne (tańsze) buciki można znaleźć na gildii, i napewno w salonie Beauty :-) tam można sprowadzić i przymierzyć, widziałam bardzo ładne!!

no poczekamy aż do Pluszowej dotrze przesyłka ;) bo może są buciki ok ;-)

Hejka! Ja kupilam sliczne biale buciki Ryłko w Batorym (na 3-im pietrze). Maja tam calkiem spory wybor, wiec mozecie pojsc zobaczyc. Pozdrawiam!

a ja byłam na Manhattanie (nowym -CH galeria) dziś przed wyjazdem i upatrzyłam sobie (jakby co... gdyby te moje z GR były za małe, gdyz podobno rozmiarówka jest ograniczona) ładne w kolorze ecru z okragłym noskiem, malutki obcasik...
W Batorym Ryłko ma mniejszy wybór niz na Manhattanie

A najwiekszy wybór butów ryłko widziałam w Alfie

Widziałam na allegro:
http://img11.allegro.pl/photos/400x300/46/4653/465302/46530250

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)