Buty Embis

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy wiecie, gdzie w Trójmieście można przymierzyć buty Embis? Czy któraś z Was zamawiała może buty ze sklepu internetowego białebuty? Jak jest tam z numeracją, zwrotami w razie niedopasowania butów? Czy ich butki można gdzieś przymierzyć? Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Buty Embis

ja miałam te buty:
http://www.embis.pl/oferta.html numer 107
bardzo wygodne , a kupowałam je w Gdyni, w salonie Agnes

Podbijam wątek, bo szukam butków Embis. Patrzyłam na stronę bialebuty.pl, ale tam piszę, że jest przerwa w dostawie butów Embis:(
W Agnes nie ma mojego rozmiaru w tym kolorze, co chce:(
Czy może wiecie gdzie jeszcze można dostać butki Embis w trójmieście?

Nikt nie wie :-(

dlaczego uparlas sie na ta firme? ja polecam inne...sa lepsze. Embisy brudza i nie sa z pelnej skóry, tylko z tzw. mielonki... radze poszukac czegos innego. Ale jesli naprawde Ci TAK zalezy to proponuje na allegro, bo z tego, co wiem, to w tej chwili az do konca sierpnia producenci maja urlopy i nie robia butków...to co znajdziesz w sklepach, to Twoje ;) Powodzenia

No właśnie te urlopy - nie miałam o nich pojęcia :-(
A czemu Embis, bo już tyle sie nabiegałam za butami i mierzyłam but tej firmy (tylko nie ten kolor co chce) i pasują idealnie.
Mam szeroką stopę i w większości butów moje nogi wyglądają paskudnie :-(

No ja się nacięłam na zamówieniach "w ciemno" (czyt.przez internet)...butki owszem...przyszły..i ładne....ale co z tego jak ZA DUŻE!!!!!!!!!!!....został tydzień a ja nie mam butów:((((((((

Ja tez kupilam przez internet i jestem zadowolona, butki Arturo Vicci zlota perla. Sa ladniejsze niz na zdjeciach.

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...