Buty ślubne - warto tam zamówić

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Po wielu przygodach z szukaniem butów natrafiłam na sklep na Żabiance i postanowiłam zamówić tam buty (według własnego uznania: fason, aplikacja itd)

Wczoraj je odebrałam. Jestem zachwycona. Buty takie jakie chciałam.. a co najważniejsze są bardzo wygodne i ładnie wyglądają na nodze

Ogólnie mnie każdy but obciera.. nawet jak japonki noszę to mam ze sobą plastry bo zawsze coś.. wczoraj pochodziłam w ślubnych.. dzisiaj i nic... Jestem bardzo zadowolona wiec polecam ten sklep.

Na Żabiance, przy wyjście SKM pawilon na przeciwko bloku Sztormowa 1 - na 1. piętrze - sklep z sukniami ślubnymi. Suknie tez mają śliczne :)

zdjęcia słabej jakości ale coś tam widać :)

image

link http://img62.imageshack.us/my.php?image=fotka0002iu9.jpg

image

image

link: http://img62.imageshack.us/my.php?image=fotka0005ug9.jpg

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Buty ślubne - warto tam zamówić

dzieki przydatna informacha,a ile za swoje dalas?

110 zł :)

Ale fason mogłaś sobie wybrać dokładnie taki jaki ty chciałaś czy taki jaki oni mieli w sklepie?

image

wybierasz sobie: fason duży czubek, mały, okrągłe, odkryty palec.. itd, kolor, wysokośc obcasu, aplikację.. Wszystko :) Mają katalogi i po prostu "układasz" sobie swoje buty jak Ci pasuje :)

To super-będę musiała się tam wybrać :-)

image

To jest w tym salonie gdzie wchodzi się na pierwsze piętro ale trzeba wejść do środka i tam są też inne sklepy??
Z SKM trzeba wyjść w kierunku bloków czy w kierunku AWF-u?

image

A to są skórzane buty?

image

Jak wychodzisz z SKM musisz kierować się w stronę bloków. Przechodzisz przez przejście dla pieszych i po prawej stronie masz pawilon (tam gdzie jest pizzeria,salon GSM, apteka na dole) Wchodzisz do środka (wejście przy aptece) i idziesz na 1. piętro.. sklep jest po prawej stronie.

Moje buty są z satyny, skórzane są po 160 zł

A orientujesz się czy są takie modele żeby były bez pięty i miały taki pasek przez stope-prawie od palców i idzie ten pasek po skosie do kostki?

image

powiększy koś zdjęcie?bo chyba mam takie same tylko ze skórzane i tez płaciłam 160 i dzisiaj je narzeczony odbierał,ale ja w e-still zamawiałam.

"Ogólnie mnie każdy but obciera.. nawet jak japonki noszę to mam ze sobą plastry bo zawsze coś"

mnie tez;)

ile czasu sie czeka?
bo mnie nie ma w Gda....

dwa tygodnie :)

Mała byś musiała odwiedzić ten sklep.. ale z tego co pamiętam tam mają każdy fason butów.. :)

też byłam w tym salonie, chciałam zamówić jakieś butki, które były tylko w katalogu, zapytałam Panią czy jeżeli je zamówię i zobaczę na żywo, przymierzę i coś będzie nie tak, to czy jestem zobowiązane ja kupić mimo wszystko, jako że są na zamówienie, Pani powiedziała, że tak, bo mam mały rozmiar i jej "nie zejdą"...albo ewentualnie zapłacić za przesyłkę kurierską 20 zł...jak dla mnie porażka.

Ja przy zamóweniu dostałam podobny fason do tego co brałam by przymierzyć i potwierdzić rozmiar. Przy odbiorze kobieta spytała się czy jest wszystko ok czy pasują i nigdzie nie uwierają.. Wiesz, wydaje mi się że jak coś zamawiasz i szyją Ci "na miarę" to dziwne by byli za tym iż jak Ci sie coś nie spodoba to oddasz i powiesz nie chce - w końcu to też ich pieniądz.

ja to wszystko rozumiem, tylko, że akurat tego fasonu butów, na takim obcasie, jak chciałam nie było w sklepie, poza tym mierzyłam z innych fasonów rozmiar od 35 do 37 i każdy był dobry...więc nie wiedziałam czy jak zamówię rozmiar 36 z takiego fasonu jak chcę i na takim obcasie jak chcę, to czy na pewno będzie na mnie dobry ten but. Wiem, że to ich kasa, tylko, że trudno w ciemno zamówić:))ale spoko, nie ma tego złego...poszłam do innego sklepu i w związku z tym, że go likwidowali i zostało zaledwie kilka par butów znalazłam dla siebie idealne i śliczne buty, a jak podeszłam do kasy i pani powiedziała, że po przecenie może mi je sprzedać za 29pln, bo już praktycznie nic jej w sklepie nie zostało, to myślałam, że padnę:)))dla mnie są idealne, były przecenione ze 140...

z 140 na 29?? no to niezle, udalo ci sie :))))

to rewelacja :)) ja też wiadziałam fajne butki z przeceny ale właśnie rozmiar 35 i 36 hehe niestety ja mam 40 :(( ........... No to Ci się udało :))))))

też się cieszę na maxa:))))))

oczywiście nie chcę nikogo przestrzegac przed tym salonem, bo Pani jest naprawdę bardzo miła i pomocna, ma mnóstwo butów, tylko, że akurat ja nic z tego co było na sklepie nie mogłam wybrać:))ale generalnie polecam

A wiesz może czy można tez sobie wybrać wysoki obcas ja 9 cm? 10 cm? te butki są jakiejs firmy..?

wiesz co, chyba jedne z tych butów są firmy witt lub wit, ale ta Pani ma tam też buty innej firmy, ale nie mam pojęcia jakiej, wysokość obcasa na pewno jest 7,8 cm, na wyższe nie zwracałam uwagi:)

nie wiem czy aż takie wysokie są bo ja rozglądałam się za 5 cm, .. na pudełku mam napisane WItt nie znam firmy

czy mozesz mi powiedziec jakiej firmy sa te buty,napewno w srodku jest napis,jeli tak to daj znac ,mnie tez wszytkie obcieraja,wiec moze takie bym zamowila jak ty

Witt - firma która je szyła (napis w środku buta)

Proszę tu jest ich strona :) http://www.witt.com.pl/

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...