Buty,buty,buty!!!Pomocy.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń

Słuchajcie Kobitki....gdzie w Gdyni znajde sklep z dużym wyborem obuwia typu slubnego??Przeszłam prawie całą Gdynia i albo wogóle nie mają butów slubnych albo jakies takie obleśne.Nie wiem gdzie mam szukać w jakiś mega centrach handlowych?Proszę o pomoc bo desperacja mnie zjada.A jak wygląda to w salonach z sukniami?Bo ceny to na pewno mają wyższe niż w takim zwykłym sklepie....Z góry dziękuje za wszelkie informacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Buty,buty,buty!!!Pomocy.

W Agnes na Władysława IV jest duży wybór butów slubnych, ale one są dosyć nobliwe. Taki ślubny, mało wyszukany standard.
Może po prostu przejdź się po Świętojańskiej, albo po Klifie i upoluj jakieś odjazdowe białe szpileczki. Tym bardziej że białych butów jest teraz duży wybór bo są bardzo modne. Powodzenia!

A tak w ogóle to polecam Ci Madison w Gdańsku na Rajskiej. Tam jest taki spory obuwniczy na I albo II pietrze i są białe butki, urocze i bardzo modne. Ja tam kupiłam przesliczne, białe, delikatne szpileczki do ślubu. Polecam.

Wielkie dzięki :) No łaziłam po Starowiejsckiej i nic mi nie wpadło w oko.Sprawa komplikuje się jeszce berdziej bo wzasadzie poszukuje butów na nizbyt wysokim obcasie bo nie potrafie chodzić na obcasach a co dopiero balować całą noc a poza tym muszą być w kolorze ecru.Ale dzięki może faktycznie wybiore się do gdańska :)

I jeszcze Ryłko ma duzy wybór ślubnych pantofelków i chyba też widziałam ecru. Ryłko jest na pewno w centrum Alfa na Przymorzu.

ja kupiłam swoje ślubne butki w Batorym w Gdyni. w rogu, chyba na II piętrze jest obuwniczy w butami klaudia, duży wybór, rozmiary można zamówić jesli akurat dla Ciebie nie ma.
powodzenia w poszukiwaniach!!:-)

ten sklep w Batorym jest na I piętrze w rogu z widokiem na 10-Lutego. Wybór naprawdę duży, tylko bardzo źle umiejscowiony, jeżeli ktoś nie wie gdzie on jest to trudno go znaleźć

Aaaaa chyba juz wiem....tak rzeczywiście jest strasznie schowany ale przenoszą go w inne miejsce.Byłam tam ale akurat mieli zamknięte, musze tam koniecznie iść i poszperać :) Dzieki za info!!

W batorym na 2 piętrze jak przejdziesz przez mostek jest sklep w którym mają ślubną kolekcję ryłko, bardzo duży wybór ecri. Myślę że coś tam znajdziesz bo obcasy są np 4 cm i bardzo stabilne. Powodzenia

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...