Być fit cały czas - szukając dietetyka

Witam,

Szukam osoby doradzi co, jak, w jakich godzinach jeść i do tego , która nie obedrze mnie z kasy. Nie mam nadwagi, jednak chciałabym zrzucić do 5 kg- tak po prostu, bo mam ochotę :)

Uważam, że odżywiam się całkiem przyzwoicie, staram się ćwiczyć 2-3 raz w tyg, ale wiem, że sama już więcej sobie nie pomogę. Gdzieś popełniam błąd- na 100% i dlatego poszukuję osoby, która mi go wskaże i pomoże wyeliminować..

Wszelkie wskazówki i ewentualne namiary, proszę przesyłać do mnie najlepiej mailem- łatwiejszy dostęp.

meganto@gmail.com

Pozdrawiam
Gosia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Być fit cały czas - szukając dietetyka

Proszę sprawdzić na stronie fitdietetyk Gdańsk , przyjmuje na ul Legionów we Wrzeszczu dokładnego adresu nie pamiętam,łaczy aktywność ruchową z prawidłowym odżywianiem. Bardzo przyzwoite ceny za oferowaną pomoc w walce ze zbędnymi kg.

Pozdrawiam

Zapraszam do polubienia mojego nowego funpage'a. Codzienna dawka motywacji do cwiczeń, przydatne wskazówki, a do tego super przepisy na fit potrawy i wypieki. Napisz też priv, to może pomyślimy np nad jakimś jadłospisem wyłącznie dla Ciebie ;)

https://www.facebook.com/work.hard.eat.right/

Ja też niedawno szukałam dobrego dietetyka. Koleżanka poleciła mi poradnie dietetyczną w Koszalinie, "Dietetyczne Niebo". Tam miałam przeprowadzone testy na nietolerancje pokarmowe i pani Aldona dobrała mi odpowiednią dietę. I jestem bardzo zadowlona z efektów, dużo lepiej się czuje :)

Inne tematy z forum

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...