Bye bye UPC!!! Nie wiem dlaczego jeszcze tam jestem... Ale zmieniam to juz dziś!

Pewnie tylko lenistwo tłumaczy to, że tkwię jeszcze w UPC... Ale zbliżają się wakacje, więc poświęcę chwile aby stamtad sie wypisać na wieki wieków!
Jak działa to to UPC, to nie ma wiekszych problemów. Chociaz z transferem - typowy chwyt marketingowy!!!
Gorzej jak jest awaria... UPC chroni się przed swoimi klientami jak tylko może. 0 (czytaj ZERO) mozliwości szybkiego kontaktu! W zasadzie brak jakiegokolwiek kontaktu. A na maile odpowiadają przygotowanymi ogólnikami. Kiedyś dostalem w korespondencji dokładnie 3 takie same odpowiedzi. Jesli chcesz zostać olany - skorzystaj z UPC! Po awarii zobaczysz jak fajnie walić łbem w mur indolencji tejze firmy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bye bye UPC!!! Nie wiem dlaczego jeszcze tam jestem... Ale zmieniam to juz dziś!

Nigdy nie miałem problemu z UPC - mieszkałem we wrzeszczu teraz na morenie - powtarzamNIGDY 365dni x jakieś 5 lat - NIGDY nie straciłem netu czy tv. Owszem zawiesił się dekoder ale telefonicznie przedstawiciel dał radę. Miałem wcześniej Neta z osiedlówki dajcie spokój - fakt przyjeżdzali, naprawiali ale awarie były kilka razy w miesiącu dlatego wybrałem UPC
p.s. nie pracuję w UPC
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bye bye UPC!!! Nie wiem dlaczego jeszcze tam jestem... Ale zmieniam to juz dziś!

ja technicznych problemów nie miałam ale za to z personelem niezłe były przeboje. Przez telefon przedstawiciel co innego, potem monter przywozi cos innego, potem w infolinii co innego, w siedzibie co innego...Nerwów miałam co nie miara i w końcu się wkurzyłam i zrezygnowałam.

Też nie rozumiem tego niezadowolenia. Korzystam z UPC w firmie i w domu i nigdy nie miałem żadnych problemów z tą firmą. Myślę, że problem leży w tym, że nie płacisz na czas rachunków:)