Bylam na slubie u...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Andromedy. dzisiaj wieczorkiem. Bylo pieknie, baaardzo romantycznie i wzruszajaco, a Ania z Mezem wygladali zachwycajaco :-) I ich maly garbusek, puszki przyczepione do zderzaka - slicznie :o) i oczywiscie jak to ja - splakalam sie ze wzruszenia :o)
Aniu - jeszcez raz zyczymy Wam samych tak szczesliwych dni jak dzisiejszy - Elajza i Tomek.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bylam na slubie u...

Elajza, śliczne dzięki za życzenia - naprawdę bardzo się ucieszyliśmy, że byliście tego wieczora z nami! W ogóle do mnie jakoś nie dociera, że teraz jestem żona i mam męża. W zasadzie nic się nie zmieniło, tylko nazwisko :-)
Właśnie wróciliśmy z "dwudniowej skromnej imprezki" w Koleczkowie z setką kwiatów i innych bambetli zabranych z domku na wesele, chciałam odebrać maile i jakoś odruchowo włączyłam stronkę forum, hehe...
Jedziemy jutro na kilka dni w Polskę, ale jak wrócę, to napiszę, niech wszyscy wiedzą, jak fantastyczną imprezę przygotowali dla nas właściciele klubu jeździeckiego Dajak w Koleczkowie! Nie marzyłam nawet o tym, że wszystko tak idealnie się zgra, że będzie taka zabawa i takie genialne żarełko. Będę wychwalać to miejsce zawsze i wszędzie, bo ludzie wkładają w to serce i talent. Ale szczegóły po krótkim urlopie...
Pozdrawiam wszystkie Forumki i życzę przyszłym mężatkom wszystkiego naj!
Andromeda

Andromeda, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, dużo miłości i samych radosnych chwil,

Czerwcowa

ja się też dołączam do życzeń:)
wszystkiego naj, naj najlepszego:)

wszystkiego naj i samych słonecznych dni w waszym wspólnym życiu ;o)))

Wszystkiego naj, naj!!!! Zapewne Twoja księga gości i piękne winietki zrobiły furorę:)) Czekam na relację!