Było ok, ale...
Niska nota za obsługę wynika z tego, ze jakby tej obsługi nie było - nie lubię narzucających się pracowników gastronomii, ale niech przynajmniej widzę kogoś, do kogo mogę się zwrócić - nigdzie nie ma informacji o sposobie składania zamówień - czy przy kasie osobiście, czy ktoś podejdzie. Kiedy już znaleźliśmy miłą pracownicę, która sympatycznie i z uśmiechem wyjaśniła różnicę między tradycyjnym pierogiem a piecuchem 'dziwny' początek w lokalu poszedł prawie w niepamięć:) za plus niewątpliwie jest płatność przy składaniu zamówienia - dla mnie osobiście bardzo wygodne. Menu super - jest się nad czym zastanawiać przy wyborze dania:)
Smak okej (wypowiadam się o pierogu Batorego i Morskim), tylko trochę mało wyraźny - jakby ciut soli czy innych przypraw zabrakło, ale sos tatarski i surówki pierwsza klasa.
Wygląd lokalu czysty i schludny - miło spędza się tam czas.
Myślę, że jeszcze wrócę spróbować innych smaków - uważam to za ciekawą alternatywę dla naleśnikarni:)
Smak okej (wypowiadam się o pierogu Batorego i Morskim), tylko trochę mało wyraźny - jakby ciut soli czy innych przypraw zabrakło, ale sos tatarski i surówki pierwsza klasa.
Wygląd lokalu czysty i schludny - miło spędza się tam czas.
Myślę, że jeszcze wrócę spróbować innych smaków - uważam to za ciekawą alternatywę dla naleśnikarni:)