Ogolnie - rewelacja, (1) tylko niektore farsze - jak na moj gust - nieco za suche, osobno podawany sos... Anna Wielkie rozczarowanie (3) Kupiłam kupon z Klubu Zniżek do Pierogarni Trajtek na dwa dowolne pierogi. Na... Gdynianka duuuuży zawód (1) Niestety pomimo wielu pozytywnych opinii po wizycie czuję się bardzo... milly123
polecam (1) Polecam. Byłam dziś z rodziną po raz pierwszy i to naprawdę przyjemny lokal.... Aneta Polecam (1) Razem z koleżankami byłyśmy zadowolone z naszych pierogów. Ceny bardzo... Atram Gorąco polecam. (1) Świetne miejsce, świetne jedzenie w dobrych cenach. Jeśli chodzi o jakość,... Alex nie polecam (1) Jadlam piecucha batory czyli z miesem i cebulą. Mieso mielone wyglądało jak... karolina POLECAM :) (1) Pierwsza wizyta w lokalu , zarówno przyjaciolka jak i ja wyszlysmy najedzone... olala Zdecydowanie polecam (1) Nie byłam przekonana ale ciesze się że mnie namówili bo bardzo pozytywnie się... Elżbieta B Polecam! (1) Wystrój schludny,estetyczny, przede wszystkim czysto na sali jak i w... Kamila Dobry stosunek jakości (i ilości) do ceny (1) Pierwszy raz skorzystaliśmy z Grupona i było tak smacznie że zjedliśmy ponad... kot Tłusto :( (1) Niestety pieróg tradycyjny okazał się tłusty, a ciasto samo w sobie nie dobre... Patrycja SUPER!! (1) Byliśmy dzisiaj w Trajtku pierwszy raz i jestem mile zaskoczona. Po tych... Ola Naprawdę miłe zaskoczenie :) (1) Mało jest miejsc w Gdyni z tak pysznym jedzeniem.Wystrój bardzo przypadł mi... Kornelia Wielkie rozczarowanie (1) Obsługa niemiła, opryskliwa i w ogóle nie pomocna. Jedzenie- mój pieróg był... Agnieszka masakra (1) Jedzenie okropne, stoliki nie sprzatniete, obsluga opryskliwa, bylismy w... niezadowolony klient PYCHOTA POLECAM (1) Obsługa uśmiechnięta miła zawsze doradzi pożartuje. Pozdrawiam ! Menu- Tak... Bujniewski Robert Tanio i smacznie! (1) Odwiedziłam wczoraj Trajtka ze znajomymi. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni.... Ania Polecam!! W końcu miejsce z super jedzeniem :) (1) Wybraliśmy się z mężem wczoraj do Trajtka z polecenia znajomych. To był... Kornelia Nie polecam.- zawiedziona (1) ja spodziewałam sie czegos innego. nazwa bardzo fajna Trajtek ale lokal do... Anna