nie polecam. (1) jak dla mnie najwazniejsza jest jakosc i przyjemna atmosfera. wczoraj... Sławek Nie w moim guście (1) Jakiś czas temu odwiedziłam trajtek z chłopakiem i muszę przyznać że bardzo... Magda polecam!!! (1) Miła obsługa! Bogate i nie typowe menu! Jakość dań najlepsza u najświeższe w... Patrycja
Jestem rozczarowany (2) Jadłem w trajtku będąc z kuponem gruper (może to dlatego tak mierna jakość... Tomasz Nie polecam (4) Kucharka stwierdzila, ze niedopieczony pieróg, jest OK. To znaczy - ciasto... Mirek MEGA ZADOWOLENI (1) Byliśmy dziś całą rodziną w ,,TRAJTKU,, Miałam wykupiony grupon na 4 osoby.... eliza Super knajpa z okropnymi TALERZAMI !!! (2) Jedzenie pierwsza klasa, obsługa super, wszystko fajnie gdyby nie te okropne... Klienta Mega zadowoleni (1) Odwiedziłam Trajtka z rodzinką już kilka razy i za każdym razem jesteśmy mega... Magda Idź tam naprawdę głodny :) (1) Porcje bardzo duże i tanie. Niestety trzeba samemu zamawiać i trochę długo... zadowolony Pysznie i duże porcje ceny rewelacja !!!! (1) Skorzystaliśmy w dniu dzisiejszym z knajpki trajtek-największe pierogi w... Piotr Polecam (1) Mega pieróg mega smaczny. Spokojnie mozna sie najesc, cena bardzo przystepna,... Tomek Duży Plus (1) Opinia dotyczy dwóch wizyt w ostatnim czasie. Pierwsza w połowie grudnia w... MMA MEEEEEGA pierogarnia (1) Lokal jest przesympatyczny, obsługa bardzo miła. Aby złożyć zamówienie należy... Alex Czysto, jasno, lunchowo (1) Miejsce jest bardzo czyste, biało niebieskie. Menu krótkie, niestety w... Jomiś I znów nie te piergoi (1) W poszukiwaniu najlepszych pierogów znów klapa. Dobre chęci to za mało.... Kamilalalala polecam! (1) Przede wszystkim wytrawne bo glownie dla takich się tam wybraliśmy już 3 razy... maua Bardzo fajne miejsce - POLECAM! (1) Wraz z żoną skorzystaliśmy z oferty grouponu na pierogi w Trajtku i musimy... MMA Było ok, ale... (1) Niska nota za obsługę wynika z tego, ze jakby tej obsługi nie było - nie... Kaeste natka - opinia (1) byliśmy w sobotę dzieci zajadały się pysznymi r******kami my z mężem... natka