Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych kosmitów żyjących w podziemnych bazach, o utajnionych

Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych kosmitów żyjących w podziemnych bazach, o utajnionych projektach.

Philip Schneider ex-rządowy inżynier, który był zaangażowany w budowanie podziemnych baz wojskowych w Stanach Zjednoczonych i jest jedną z trzech osób,które przeżyły zdarzenia, które miały miejsce w 1979 roku między Szarymi(obcymi) a siłami wojskowymi USA w podziemnej bazie Dulca.
Przez ostatnie dwa lata swojego życia, Schneider prowadził wykłady o rządowym tuszowaniu czarnych budżetów, i UFO. Jego informacje wywołały spore poruszenie w kręgach entuzjastów UFO.
Został znaleziony martwy w swoim mieszkaniu 17 stycznia 1996r. Schneider prawdopodobnie został zamordowany.

http://www.youtube.com/watch?v=L-LTUGQlQDw

Wpiszcie w google - szaraki, reptilianie, ludzie OBUDŹCIE SIĘ, zobaczcie kto rządzi tym światem i kto steruje zza kotary rządami !!! ile baz podziemnych jest na całym świecie ? ponad 1400, biliony dolarów na to idą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych kosmitów żyjących w podziemnych bazach, o

Czapeczkę z folii aluminiowej też nosisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Były pracownik czarnego rządu USA mówi o ukrywanych technologiach obcych kosmitów żyjących w podziemnych bazach, o

"i jest jedną z trzech osób,które przeżyły zdarzenia, które miały miejsce w 1979 roku między Szarymi(obcymi) a siłami wojskowymi USA w podziemnej bazie Dulca."

Czym się zderzyli w tej bazie?:) Chyba nie pojazdami latającymi?
To by musiały być bardzo duże te 1400 baz. Nie wiem gdzie byśmy to pomieścili, może pod oceanami?;)

Zdarzenia, nie zderzenia Anty, kawy dziś nie piłeś ;)
W filmie mowa jest o 130 kilku bazach. W autorze wątku pojawił się chyba duch zapalonego wędkarza.

Rzeczywiście, zwracam honor i przepraszam:)

Mam mobilny internet, więc nie za bardzo u mnie z oglądaniem filmów. Gdzie w Polsce jest taka baza, ile biorą za wstęp, i czy można dotknąć szarego?:)

Inne tematy z forum

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...