Ewa - opinia (1) Gabinet Camira to odpowiednie miejsce do którego należy potuptać. Joanna to... Ewa Aleksandra - opinia (1) Mój nastoletni syn od dłuższego czasu miał krwiaka pod paznokciem na stopie.... Aleksandra Mateusz - opinia (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta.... Mateusz
Agata - opinia (1) Pani Asia cudowna zna się doskonale na tym co robi Agata Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Pani Asia dokładnie wszystko... Kasia Ola - opinia (1) Najlepsza z najlepszych. Pedicure u Pani Asi to czysta przyjemnosc.... Ola Joanna - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Pani Joasia potrafi zlikwidować problem... Joanna Gosia T. - opinia (1) Usługa na najwyższym poziomie, polecam ! Gosia T. Maja - opinia (1) Podolog z pasją. Pełen profesjonalizm. Pani Asia zawsze gotowa do pomocy.... Maja Michał - opinia (1) Fantastyczny Podolog napewno tu wrócę Michał A - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Podolog uratowała mój wyrastający paznokieć przed... A