GCH Manhattan

Centra handlowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

Miejsce całkiem fajne (1) O ile samo miejsce jest ok, to jednak niestety ochrona i sprzątaczki zupełnie... Das najgorsze CH (1) Jak chcesz się wybrać posłuchać głośno muzyki to zapraszam do CH Manhattan !!... klient Słabo (4) Witam, korzystam z manhattanu praktycznie codziennie. Chodzę tam na siłownię... Bart
DZIADOSTWO W MANHATTANIE (1) BYŁEM W MANHATTANIE - CO ZA DZIADOSTWO !!!!!! pusto 2/3 tej niby galerii... KLIENT Ochrona ta sama lecz widać ją na galerii (2) Ostatnio dość często odwiedzam Manhattan i widzę że ochrona choć w stałym... Wicek1973 Ochrona cieniutka!!! (1) Nie czuję się bezpieczna w tym centrum,pełno małolatów i podejrzanych... Basia Sympatycznie :) (5) Witam, w GCH Manhattan bywam dość często, zauważyłem że po otwarciu GB... MainEvenT Justyna - opinia (1) Ostatnio robiłam zakupy w centrum i mogę powiedzieć że całkiem nieźle. Podoba... Justyna zaskoczona (1) W manhattanie nie byłam z 1.5 roku...widze tam postęp, nowe sklepy przede... Vanessa Parking (1) Obsługa parkingu tragiczna. panie to "Święte krowy". Zamiast pracą i obsługą... Michał Solar- świetnia obsługa (1) Dawno nie spotkałam się z tak dobrą obsługą klienta, nareszcie widać, ze ktoś... Ania Deni Rose- Polecam (1) Bardzo fajne, orginalne rzeczy i bardzo miła obsługa, polecam gorąco, by lam... Ania Obsługa H&M w Manhattanie (1) Ekspedientki w sklepie H&M zachowują się, jak gdyby robiły wielką łaskę, że w... Karin reserves na manhattanie - prosimy posprzątać.... (1) Sklep reserved dnia 24,11,2007 - sobota - kurz w przymiezalniach i blota,że... kasiunik Anka - opinia (1) Bardzo mi się podoba w Manhattanie. Doradzam to centrum. Jest tylko jedna... Anka