manicure japoński- rewelacja, polecam (2) byłam na manicure jaopńskim, efekt super Pani działała szybko i sprawnie . na... IWONA Zadowolona Klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z miłej i fachowej obsługi Pani Beaty, która jest... Iwonka mile miejsce (1) Polecam wszystkim ten lokal. Korzystam regularnie, profesjonalne zabiegi i... Karol
Bardzo miły salon. (1) Gorąco polecam ten salon kosmetyczny. Miła profesjonalna obsługa, krótkie... Klientka polecam mezoterapię mikroigłową (1) Mam zaufanie do tego salonu, dlatego zdecydowałam się na nowy zabieg -... Ewa ewa@enzo.com.pl polecam, świetna obsługa (3) Korzystam z usług tego gabinetu nie po raz pierwszy i jeszcze nigdy nie... Marta polecam (1) Profesjonalnie, miło, a przede wszystkim czysto. Przystępne ceny. Fajne... Olga Salon godny polecenia (1) Witam, jestem stałą klientką salonu już od 2 lat, korzystam z usług Charal... Gdańszczanka Fajny gabinet (2) Polecam, korzystam z oferty tego salonu praktycznie za kazdym razem jak... Hania Gorąco polecam :) (2) korzystałem nie raz z usług tego gabinetu, jestem bardzo zadowolony z... Marcin Gorąco polecam :) (1) korzystałem nie raz z usług tego gabinetu, jestem bardzo zadowolony z... Marcin bardzo fajny gabinet (1) Byłam w tym gabinecie już kilka razy na rożnych zabiegach i uważam ze jest... finia Wspaniałe solarium (1) Solarium jest naprawdę rewelacyjne, bardzo dobry nawiew, bryza oraz muzyka... Hania bardzo przyjemnie (1) Odwiedzałam kilka gabientów kosmetycznych. Muszę przyznać,że ten jest... asik POLECAM (1) powiem jedno to jest najprzyjemniejszy zaklad kosmetyczny w jakim bylam do... Ewa POLECAM (1) Salon wyposażony w nowy sprzęt, dbający o zachowanie warunków higienicznych,... danutex Nowoczesny i godny polecenia (1) Czysto, schludnie i higienicznie - dla mnie podstawa, jesli chodzi o studio... hermenegilda