Zapraszam do zakupu zestawu ubranek oraz krótkich spodenek dla chłopca, rozmiar 3-6 miesięcy.
Odbiór – Zaspa, Osowa mój mail – beatanaforum@wp.pl
Zestaw ubranek w cenie 25 zł i 4 pary spodenek w cenie 12 zł
Re: CHŁOPIEC 3-6 MIESIĘCY - ZESTAW UBRANEK I KRÓTKIE SPODENKI
beata_gdansk
(14 lat temu)
jasne że tak, ale wolałabym wszystko ;-) odezwę się do Ciebie w poniedziałek wieczorem, jeśli nie będzie chętnych albo poszukam jeszcze w mojej duuużej szafie, trochę tego mam
bogosiaa
(14 lat temu)
Beata, dzięki, właśnie dostałam. Wezmę coś na pewno :) tylko że jutro około południa odpiszę, bo dzisiaj dopiero wróciliśmy i rozpakować się muszę :)
A czy te bodziaki z tego ogłoszenia byś sprzedała? :-)
Wzięłabym wtedy też ten zestaw na 74 :-)
beata_gdansk
(14 lat temu)
oczywiście, że bodziaki są Twoje, jutro wyślę Ci długość bodziaków, bo widzę że Twój synek ma już prawie 6 miesięcy, a te body mi się małe wydają, są na 68 cm
bogosiaa
(14 lat temu)
Super :) Bodziaki właśnie Jasiek nosi jeszcze na 68. A ten turkus jest cudny i nawet jak go ponosi 2 tygodnie to biorę :-)
To wtedy też ten zestaw na 74 wezmę. Już piszę w tamtym ogłoszeniu że rezerwuję. A co do ciuszków z maila to jutro odpiszę.
A czy wyślesz mi pocztą? Bo ostatnio niemobilna jestem :/
bogosiaa
(14 lat temu)
Chciałabym tylko napisać, że super ubranka :) i te z tego ogłoszenia i te większe :) Dziękujemy również za gratisy :) i bardzo polecamy - ubranka dobre gatunkowo i bardzo zadbane :)
Pozdrawiamy i mamy nadzieję do usłyszenia ponownie :)
beata_gdansk
(14 lat temu)
Madziuska, właśnie wysłałam maila, nie dałam rady wcześniej, akurat dzisiaj dzieci nie były zmęczone i gotowe do snu nie jak zawsze o 20.00 tylko o 21.00 .......