CHUSTOWE MAMY

WITAM,
ZAKUPILAM CHUSTĘ ELASTYCZNA, CZY SA TU JAKIES MAMY, KTORE POKAZALYBY MI JAK JĄ PRAWIDŁOWO ZAWIĄZAĆ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CHUSTOWE MAMY

Wysłałam maile, jeśli ktoś nie dostał to niech da znać bo mi poczta od wczoraj szaleje.
Kończymy rekrutację bo Was i tak już nie będę miała na czym posadzić :)

mimoidus to ja też z chęcią przyszłabym na spotkanko do Ciebie jeśli jest jeszcze miejsce :-) Podaj proszę adres na maila

poprosze o adres na maila anulek123@wp.pl
napewno sie stawie :-)

Demi, to na pewno Cię widziałam (właśnie w turkusowej chuście:-) po południu często jestem na NH na placu zabaw (całą rodzinką czyli zazwyczaj ja z młodym w chuście, starszak na rowerze ciągniętym przez psa-Petrę :-) i mój mąż który próbuje nad nimi zapanować :-)

to ja też się pozwolę zaprosić na spotkanko nieoficjalne :)
poproszę o adres
bo Was tu podczytuję, mam pożyczoną hoppediz tkaną chustę, ale jakoś się nie mogę przekonać...

Agatko, polecam stronę http://www.szkolachustonoszenia.pl/index.php/chusta-wiazana-elastyczna.html
Mam elastyczną wiązaną chustę od pani Kingi Cherek, byłam też na spotkaniu chustowym. Przewaga internetu: na spokojnie można obejrzeć materiały szkoleniowe, a na spotkaniu elastyczne chusty były prezentowane jako ostatnie i moje dziecko nie wytrzymało tyle czasu. Ja na razie przestałam być chustowa, bo mojemu dziecku znudziło się noszenie a spodobało chodzenie, ale kto wie, może kiedyś do tego wrócimy.

Lepsze 262, na maila napiszę adres

To ja się pisze na to nieoficjalne z moją Emisią jeśli mnie przygarniecie :) Czy dojadę tam 162 z moreny?

W wątku jest mowa o dwóch spotkaniach. Jedno "oficjalne" czyli w Panu Dinku a drugie u mnie. Jeśli jesteś chętna to zapraszam.

Aga, proszę
http://www.pandinek.com.pl/

Dziewczyny gdzie to spotkanie? bo się pogubiłąm... i co to jest Pan dinek?

Słonko - jeśli już chcesz nosić to do wyboru masz chustę bądź z nosideł bondolino. To nosidło jest niby od urodzenia ale nasza ortopeda uważa, że jednak dziecko powinno sztywno trzymać główkę. Inne nosidła jak dziecko samo siedzi.

Aniouka - możesz przyoszczędzić na kosztach przesyłki i zakupić Bondolino w Gdańsku. Wejdź na http://www.mamazen.pl Można się umówić na przymiarkę. Ja tak właśnie kupiłam.
Ale reklamę robię :)

olaf67@wp.pl :-)

Tylko Olusię i Agatkę poproszę o maile bo w profilu nie macie.

To zapraszamy, później na maile prześlę Wam mój adres. To mamy trzy chętne.

Fajnie, że tyle chustomam jest.
Ja zapraszam na spotkania Klubu Kangura w ogóle.
Można poznać fajnych ludzi, pomacać różne chusty i w ogóle pogadać.
Ja jeśli mogę to chętnie dołączę na jakieś spotkanie do was ze swoimi chustami i jakąś wiedzą

petra jak na Nowych Horyzoncie pomiedzy 16 a 18 to moglas widziec mnie :)))Tez chodzimy w turkusowej chuscie:)

mój mężu sam mówił, żeby kupić, tylko to ja mam żydowską naturę :P

Ja mam chustę tkaną i córcię zaczęłam nosić jak skończyła 3 miesiące. Do niedawna tylko ja ją nosiłam, ale ostatnio nawet tatuś zaczął małą nosić :) wcześneij tego nie robił, bo mu było wstyd czy coś... heh tylko dlatego, że od niedawna Inga obejmie nogami jego brzuszek :)) Wcześniej była za mała a nosimy ją póki co w kieszonce.

Próbowałam na plecach ale jakoś tak niepewnie się czułam. Urlop spędziliśmy w górach i dzięki chuście mogliśmy dojść do miejsc do których z wózkiem, byśmy nie doszli :))

Inne tematy z forum

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...