Piotr - ocena (1) Obecnie jestem na 3 semestrze kursu z fotografii. Szkoła wykazuje się... Piotr Joanna Fischer - ocena (1) Fantastyczna szkoła, super wykładowcy! Wiedza na najwyższym poziomie i... Joanna Fischer Asia - ocena (1) Fantastyczna szkoła. Chodziłam na fotografię. Kapitalni nauczyciele. Naprawde... Asia
Izabela - ocena (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Super kadra i atmosfera! Polecam... Izabela Bartosz - ocena (1) Ukończyłem kurs fotografii, która zawsze była moją pasją, ale postanowiłem... Bartosz Agnes - opinia (1) Podejście prowadzących jak najbardziej na plus. Są to osoby z przeogromną... Agnes Kasia - opinia (1) Super szkoła i kadra. Polecam serdecznie. Kasia Kursant - opinia (1) Świetna kadra nauczycieli, dobre przygotowanie do egzaminów. Zajęcia są... Kursant Piotr - opinia (1) kurs sieci naprawdę godny polecenia, wyposażenie bardzo dobre, prowadzący... Piotr Ka - opinia (1) Podjąłem naukę w CKU Sopot na inf02, podczas zapisów nie wiedziałem o tym, że... Ka Alex Kaminski - opinia (1) Niedawno skończyłam kurs zawodowy - technik fotografii i multimediów. Jestem... Alex Kaminski Karolina - opinia (1) Jestem mega zadowolona! Byłam na kursie fotograficznym. Szkoła ma 2 duże i... Karolina Ola - opinia (1) Super! Jestem mega zadowolona! Szkoła jest bezpłatna i przemiła atmosfera. Ola Michał De - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam, szczególnie kurs fotografii. Michał De Marek M. - opinia (1) Fajna atmosfera. Prowadzący przygotowani i z chęcią przekazują swoją wiedzę.... Marek M. Robert - opinia (1) Właśnie zakończyłem kurs Administracji sieci komputerowych INF.02 Polecam z... Robert Anna - opinia (1) Uczęszczam na kierunek technik programista. Zajęcia bardzo treściwe,... Anna Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony że uczęszczałem do tej szkoły. Zajęcia są bardzo... Konrad Zdzisław - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat w CKU Sopot uczestniczyłem w dwóch... Zdzisław Agnieszka - opinia (1) Polecam kurs "Administratora sieci" Bardzo fajna forma prowadzenia zajęć w... Agnieszka