CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczku, kciuki nieustannie trzymamy! :D
Kasiu, tak wiem. do 36 tyg.,a chyba po 28tyg. trzeba miec zaswiadczenie od lekarza.
Muszę przełozyc w pon. wizytę, bo mam na 28go. a to juz by było za pozno, bo bilety są na 24go :P
Basieniak, wczoraj zamówiłam przez internet wiekszosc rzeczy dla malucha, dzis przeglądałam ciuszki jakie juz mam.... jak ja Ci zazdroszczę, że juz masz swoja kruszynke przy sobie! :) U nas jeszcze 3 miechy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczek cieszę się, że masz dobre wieści. Lena kiedy masz termin porodu? Niedługo wykruszą się nam ciężarne:)

aha.. bylam wczoraj na usg, mam pecherzyk 15 mm, w poniedzialek jeszcze jedno usg i zastrzyk z ovitrelle... endo 6 mm na 12 dc.. chyba ok.... aha pytalam o ten hiperandrogenizm i sie dowiedzialam ze po laparo on zniknie,...... sie podbudowalam. eh

Basieniak, tak czułam, że urodzisz ;p Kochana bardzo wam gratuluje, dbajcie teraz o siebie nawzajem i niech mała zdrowo rosnie!!!!!! Cudna masz dziewczynke :) :* teraz jestesmy e-ciotkami :D ucaluj ja od nas :) i siebie tez!

Lena, ale ty wiesz, że tylko do któregoś tygodnia wpuszczają na pokład?

No i super, ze podjęliście decyzję :)

Ana, mój synuś wierci sie prawie bez przerwy :)
W koncu skonczyłam leki ( antybiotyk, Luteinę, Natamycynę...) wiec psychicznie czuje sie lepiej :)
Ale w srode mam konsultację u urologa z związku z tymi nerkami i... się okazę co dalej... A bilety do Oslo juz zamówione...

Basieniaczku, gratuluję serdecznie!!! dzielnie sie spisałas, a córcia sliczna! :D
Ważne, ze masz to juz za sobą teraz tylko radość i szczescie :)
No to teraz nastepna w kolejce u nas chyba Ana... ;)

Dzięki Kochane:)
Aszi to było moje pierwsze skojarzenie jak dostałam bóli partych - rozjeżdża mnie czołg:D

Basieniak córeczka jest śliczna:) gratuluję, dzielnie się spisałaś. Jak przeczytałam o tym czołgu to się uśmiechnęłam:) ale domyślam się, że tobie nie było wcale łatwo. Niech malutka zdrowo rośnie, pozdrawiam buziaki:)

Basieniak !!!!!!!!!!!! Serdeczne gratulacje !!!!!!!! :) Na skarbku przed chwilą zobaczyłam :))))

Basieniak, gratuluję :) Ściskam mocno i przesyłam całusy dla małej. No teraz to my jesteśmy prawdziwe ciotki forumowe:)

Kochane podaję link - w nim fotki małej i krótki opis porodu

http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-27-t283069,1,160.html

koraliczku być może tak będzie...daj znać jak tam jutro po podglądaniu:) może tobie uda sie do końca roku jak to było w jednym z kilku założeń naszych:)

aszi ja chyba czekam na ciebie ;p ja stycznien ty luty.. moze w marcu znow bedziemy testowac razem ;p

Może faktycznie coś przyniesie:) i nie będziesz musiała iść na laparoskopie...życzę Ci tego:)
ja dalej nienajlepiej sie czuje....dzisiaj nie poszłam do pracy i zalegam w łóżku:) pozdrawiam

oj w lutym.. faktycznie pisalas.... bylam w szoku ze tak dlugo czekasz a ja mam 9 stycznia laparo... w sumie sie zdziwilam ze tak szybko bo zalatwialam to jakos tydzien temu...
ide jutro na podgladanko.. ciekawe... co ten miesiac przyniesie..

koraliczek ja mam zabieg 2 lutego:) więc jeszcze czekam...a teraz dopadło mnie "coś". W sumie to sama nie wiem co mam stan podgoraczkowy a zadnych innych objawow przeziebienia... moze zlapalam cos od pacjenta w pracy;/ wrrr...

hej kochana aszi, w sumie dobrze ze sie wyluzowalas... a jak tam po zabiegu? wszystko ok??

basieniak juz w szpitalu? czy cie odeslali? :)

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było:) A to dlatego, że postanowiłam się odciąć od ciązy, planowania, zastanawiania się czy pęcherzyk urósł czy nie.... miałam już dość... to ciągłe myślenie o dziecku mnie psychicznie wykańczało...
Koraliczku strasznie się cieszę, że to już w styczniu ta laparoskopia.
Ja do czasu zabiegu nie biorę Clo i czas pokaże co będzie, pozdrawiam was wszystkie:)

Ana, no ja na razie czekam na poród Basieniaka :)

Inne tematy z forum

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...