CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

ja własnie wysłałam moj list :) zobaczymy czy dojdzie i czy mi odpiszą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dostaniesz taki pasek materioalowy.. powinno sie go przepasac na brzuszku albo na nadgarstku i nie siagac... tylko to nie amulet.. to przypominacz o modlitwie :) za to sie nie placi bo za dar macierzynstwa sie nie placi :)

grodek@dominikanie.pl lena Slonce tu jest mail, a to zwykly adres :)

Siostry Dominikanki
ul. Mikołajska 21
31-027 Kraków

Lena a powiedz mi czy dalej bierzesz jakieś tabletki z progesteronem czy tylko w szpitalu dostałaś? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)
Ja mam dziś 9ti5 dzień ciągle siedze jak na szpilkach i czekam aż zakończy się ten trymestr:)

KORALICZEK DAWAJ TEGO MAILA-BEDZIEMY SIE RAZEM MODLIC!

ania ja nie mam sie co starac bo ja nie mam owu bez lekow... a nie stymuluja mnie w tym miesiacu bo droznosc mam na 14 dc wiec i tak bede obolala wiec nie bedzie sia chcialo "kochac" :) aha to nie jest hsg z rtg tylko to pod usg wiecie :) to cos podobnego...

a ja wysylam jutro intencje do dominikanek.. i prosze o "pasek" i o przeslanie modlitw... mam do nich maila jakby ktos chcial... ich modlitwy podobno bardzo pomagaja i mozna podniesc sie na duchu i zglebic wiare w to wszystko...

Anka, Ania81, Aszi ja tez trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!
Tez przesyłam mnóstwo fluidków! :D
Zyczę Wam, zebyscie szybko ujrzały te upragnione kreseczki, a potem dużo lepiej przechodziły ciaże niż ja! :)

Dziewczynki Kochane dziekuje za dobre słowa :) Obyscie mialy racje!
Ana,cięzko mi opisac te bóle. wciąz meczyły mnie wzdecia i takie własnie bolesne napiecie brzucha i w pewnym momencie zaczełam sie martwic, ze cos chyba jest nie tak, ze to nie tylko to i brzuch wydawał sie twardy. tak było tydzien temu w czw. , wzielam nospe na noc (mama mi po nia 20km jezdziła do apteki, bo było cos przed 22) i zasnęłam, rano juz mnie nie bolało, ale niepokoił mnie ten napięty brzuch... więc wybrałam sie na pogotowie.
w szpitalu w sumie męczyły mnie gorsze bóle niz wtedy, ale w większosci to wlasnie od zoładka i tego mojego tragicznego trawienia:/
dosc mocno bolał mnie tez prawy jajnik, ale lekarka na obchodzie uznała, ze to nic złego. Poza tym czesto ostatnio mam bóle krzyża.

Lena cieszę się, że wszystko w porządku. Musisz więcej dbać o siebie, o ile to możliwe. Leż jak najwięcej możesz, nie przemęczaj się. Wierzę, że wszystko się ułoży i na pewno donosisz te ciążę:*
Anka ja też mam jakiś taki mleczny śluz, jestem po owulacji 5 dni. Czekam na wynik Twojego testu:)
Pozdrawiam was wszystkie

Lena dobrze ze juz wszystko w porzadku...
a powiedz jakie mialas bole?
napewno donosisz ciąże i wszystko bedzie super !!!
trzeb amyslec pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze :**

oki to ja do soboty trzymam za Ciebie kciuki i ślę ciążowe fluidki :))))

czekam do soboty, bo na razie to wg cyklów jeszcze sie @ nie spóźnia, juz tak bywało.

a będziesz jakiś test robić albo betę z krwi? czy czekasz:)

to już ładnie, bo 18-19 dni fazy lutealnej świadczy o ciąży w 90% chyba

16 dni po owu jestem, miałam monitoring owu potwierdzona.

Kochana w czasie ciąży też pobolewają, bo jest wysoki progesteron :))) a śluz mleczny na zmianę z żółtym miałam na początku, teraz tylko mleczny albo przeźroczysty:) Anka a ile jesteś od owu??

A u mnie plamień brak cały czas, @ brak, pojawiło się dużo białego, mlecznego śluzu ... nigdy tyle nie miałam, piersi lekko pobolewają no ale to tak jak na @ ;/

Lena jejku, ale miałaś przeżycia...niech już jest tylko lepiej, ale może jak początki trudne to później będzie już tylko z górki:)

hej Dziewczynki.. mi się jednak nie udało @przyszła i jak zawsze cholernie przykro było.. więc od dziś clo..
Koraliczku ja bym po badaniu drożności próbowała i to od razu bo większe szanse są jak jajowody przepchane, poza tym będziesz miała usg więc możesz się od razu starać... ja po hsg, ale tym z kontrastem też próbowałam.. więc działaj..może będziesz miała więcej szczęścia niż ja..

Koraliczku, nic innego nam nie pozostaje jak wierzc, modlic sie i miec wciaz nadzieję...

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...