CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczku no szkoda, ale może lepiej, że się podleczysz i wtedy zajdziesz w ciążę...no a co do magnolii to potwierdzam - super kolorek:)
Anka no jest jeszcze szansa, nie zawsze testy wychodzą przed @, ja byłam sama w szoku, byłam pewna, że nic nie zobaczę a tu grube krechy i test o czułości 25
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co do magnoli.. to ach :) przepiekny macie pokoj :)

basieniak betke bede miec za chwile bo maz poszedl do przychodni tym razem, ale brazowe plamienia sie juz przeobrazily w czerwien.. :) kochane :) 1 dc :)

Basieniak, ja mam 3 dni do spodziewanej @ i test negatywny. No zobacze koło weekendu co z tego będzie dalej.

Anka test mi wyszedł w 24dc - 12 dzień od skoku owulacyjnego, cykle 28 dni, no i też byłam bez duphastonu a plamienia się nie pojawiły...a objawy to w dzień spałam dużo i ciągle jadłam chleb zapiekany z serem i ketchupem :)

Koraliczek czekamy na wynik bety, a ściany mogliśmy pomalować jedynie na jasny kolor, a nie chciałam już brudnego białego i mamy magnolie, pokój od razu cieplejszy się zrobił

;) trzymam kciuki za reszte testowniczek

koraliczek sorki przeczytałam króliczek :)

Króliczek ja pewno za pare dni też do Ciebie dołącze bo objawów ciążowych brak ... jedynie to właśnie brak plamień.

dostalam plamien.. teraz oficjalnie moge sobie poplakac a jutro juz nowy cykl :)

Basieniak - w którym dniu wyszedł Tobie test pozytywny? ja po raz pierwszy bez luteiny w tym cyklu i nie mam plamień, z tego co pamiętam też one ci doskwierały w środku cyklu. Więc tak mnie to zastanawia ... bo zawsze się pojawiały jak nie brałam leków a teraz cisza ;)

racja

Koraliczek, stresować to się będziesz jak będziesz miała czym:). Ściskam mocno:)

basieniak a na jaki kolor? czy na bialo? bo ja mam problem z doborek koloru do mojego salonu ;p morela mi juz uszami wychodzi.
bylam na becie, niech sie dzieje wola nieba, wyniki popoludniu :(( stresa mam a przeciez wiem jaki bedzie wynik..

Koraliczku ja podczytuję wątek, ale mieliśmy malowanie sypialni i łazienki w weekend więc czasu zbytnio nie było, no ale pokoik gotowy dla naszej trójki...ślę Tobie ciążowe fluidki i kopniaczki od młodej, bo właśnie szaleje :)

bo juz kilka razy owu byla i nic olciu dlatego chce sprobowac droznosci i inseminacji... a w ogole to odpoczynek sie przyda :)
kasia ;p no ja wiem ;p zobaczymy jutro :)

Koraliczek a dlaczego jak w tym miesiącu nie wyjdzie to nie chcesz jeszcze próbować z clo i zastrzyk?

Koraliczek, ja trzymam za ciebie cały czas. Ty jesteś tak naładowana pozytywną energią, że będzie dobrze:). No i jeszcze uparcie czytam twój nick zamiast Koraliczek to Króliczek, a wiesz jak jest z królikami;P

ej.. a co z basieniakiem ? :) co u Ciebie? :)

poprzesylajcie mi jakies fluidki na jutro ;p
Ana dobrze ze przypomina :) to znaczy ze jest silny dzidzius ;p
A ja wiecie jak teraz nie wyjdzie robie miesiac przerwy.. zrobie badania i droznosc do IUI a w sierpniu zrobie juz IUI :) ten miesiac odpoczywam :)

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...