CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Czesc Kobietki :)

Koraliczek cudny pecherzyk !!! trzymam mocno kciuki :)

a ja juz myslalam ze moje mdlosci przeszly bo wczoraj czulam sie super a dzis rano powtórka z rozrywki... bylo mi strasznie niedobrze do tego uczucie zimna i dreszcze w nocy !! :/ a rano musialam isc do pracy a tak mi si enie chciało. Na sczescie pozniej w miare przeszło ale oglnie mdli mnie na prawie wszystko ... hmm co ja zjem na kolacje ??? ;P

Jutro mam wizyte , ale jestem ciekawa jak tram maluszek :))

Pozdrawiam Was Buziaki :**
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no teraz to już nie, ale wiem, że są leki co zbijają poziom prolaktyny i można się w tym samym czasie starać...a świat jest bardzooooo mały:D

No dziewczyny co byly ze mna na sali to sie wsciekly wrecz i ostro skrytykowaly ta dziewczyne... powiedzialy pare slow, az mi sie jakos razniej zrobilo :) a z jedna laseczka z ktora bylam na sali to sie okazalo ze zna mojego meza ;p jaki ten swiat maly... a z ta prolaktyna zobaczymy, bo cos mowila ze juz teraz do owulacji jej nie zbijemy i trzeba bedzie pomyslec w nowym cyklu jak by co.. ale mowi ze jest dobrej mysli i ze zyczy mi 2 kresek :) bo sa duze szanse :) brzuszek mnie boli tylko nie wiem czy od zastrzykow czy przed owu ;p

Koraliczek piękny pęcherzyk - brawo!!! Teraz działajcie, a my trzymamy kciuki, mocno :)
Ta dziewczyna to jakaś konkretna idiotka, takich rzeczy nie powinna Tobie powiedzieć:/ Ludzie niestety są często bezmyślni...
zastanawiam się tylko nad podwyższoną prolaktyną, bo ona często właśnie przeszkadza w zajściu w ciąże...a resztę Koraliczku można podleczyć, no i chyba lepiej, że przebadali Ciebie tak dokładnie... udanego odpoczynku w domku od szpitala;)

ale sie rozpisalam sorki ;p

a ja mam niespodzianke :) moj pecherzyk dzis mial 22 mm, dostalam zastrzyk na pekniecie i wypisali mnie do domu na bara bara :) przed chwilka wrocilam :) a ta goraczka od tych lekow podobno... bardzo sie ciesze ze juz mam z glowy szpital.. ale teraz czeka mnie 2 czesc.. wyniki wyszly zle i na dodatek mam poczatek cukrzycy, ale metformine mam dostac od przyszlego cyklu jezeli nie zajde... cytologia podobno zla, mam zapalenia, bakterie no i na dowidzenia wzieli mi jeszcze 8 ampulek krwi.. az zemdlalam ;p a w poniedzialek znow do szpitala wiec ciesze sie wolnoscia :) a jeszcze sie dowiedzialam ze mam duzo testosteronu... ale nie widac tego tak po mnie raczej.. no i hormony mam powyzej poprzeczki.. prawie wszystko ;/ i chyba prolaktyna sie pani dr zmartwila ale powiedziala ze bedziemy sie martwic o to jak juz zajde w ciaze bo teraz nie ma co regolowac dawki lekow bo w ciazy sie pozmieniaja jeszcze te hormony.. tylko musze sie od razu zglosic do niej.

Na odchodne sie wkurzylam bo dziewczyna co lezala obok mnie na sali to stwierdzila ze z takimi wynikami poronie.. wyobrazacie sobie? ;/ powiedzialam jej ze lekarz wie co robi a ona nie powinna tak mowic nawet i ze jestem pozytywnie nastawiona na to wszystko.. a ona ze mi jeszcze mina zzednie.. ot co..... heh

Ja zmykam do łozeczka bo oslabiona jestem no i maz czeka ;p dziewczyny trzymajcie mega kciuki :) jak i ja trzymam za wasze brzuchy :)

ja jestem z trojmiasta mam 7 km do gdańska:)

Koraliczku raczej nie da rady, bo nie jestem z Trójmiasta:/ nie wiem jak Olcia.
A Ty Kochana "wyskakuj" z tej gorączki!

Dzięki Kochane :* Jejku Koraliczek co Ciebie rozłożyło? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

olcia lena to moze sie na porodowce spotkacie? ;p hihi ale fajnie :) a ja dzis walcze z goraczką, mam 37 i 9 stopni ;/

no boski brzuch no :) ksztaltny :D
no oby z zastrzykiem sie udalo.. tlumacze sobie ze poprzednie pecherzyki byly poprostu za stare bo mialy po 28 27 29 mm...

Koraliczek mi też udało się przy pierwszym cyklu z zatrzykiem /ja akurat dostałam pregnyl/ także trzymam kciuki żeby Tobie też się udało
Basieniak śliczny brzuszek, aż miło popatrzeć
Lena faktycznie jesteśmy w tym samym tyg:) Ja kolejną wizytę mam dopiero za 4 tyg. Należę do niecierpliwych ludzi i wolałabym częściej chodzić i patrzeć jak rośnie maleństwo:)

Koraliczek proszę
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
tu jest mój brzucho :)

Kochane jeszcze troszkę i poczujecie ruchy, moja teraz śpi, ale mąż ją wyczuł gdzie jest w brzuszku:)

basieniak nie wiem gdzie....... a linka bys wrzucila do zdjec? ja jestem troche niekumata ostatnie kilka dni ;p

iza moze inny ginekolog z sastepstwa? albo faktycznie 1go kontaktu.. ja i tak bym miala za dalego zeby Ci dac, nie jestem z trojmiasta :)

ok rozumiem :( trudno może uda mi sie załatwic od lekarza 1-go kontaktu, bo nie mam innego wyjscia. Staramy sie juz 7 lat dlatego nie chce stracić cyklu, ale chyba jest mi to pisane.Dzieki

aa bylam na drugim usg bo przyjechala do szpitala dzis moja pani dr i jednak ten pecherzyk co niby mial 17 mm to nie ma tyle.. zmierzylismy go dokladnie i ma jeszcze 15.2mm, tamta pani dr sie troche pomylila :) ale to i tak ladnie podobno :) w poniedzialek albo we wtorek zastrzyk :)

wlasnie mama u mnie byla i moj emek :) przywiezli mi znow lakocie i dobre rzeczy na obiad na jutro ;p bo spodnie ze mnie juz leca ;p dieta szpitalna to dieta cud ;d a teraz znow patrzymy na dziki ktore przyszly pod nasze okna z lasu, zostalo mi troche chleba suchego z wczoraj to rzucilam tym malutkim :) sa sliczne ;p
Nooo i jeszcze cos, jak tylko zapytalam czy pani dr sie mna zajmie po wyjsciu ze szpitala, a ona leczy poza klinika tylko prywatnie.. wiec sie ucieszyla i od razu mi zlecila dodatkowe badania.. znow mnie beda kluc o 5 rano...dobrze, niech badaja... :)

Iza z nas raczej nikt clostilbegyty nie ma a jak ma to raczej nie sprzeda bo takie sa zasady.. lek daje tylko lekarz, a ja np nie chce miec nikogo na sumieniu... mi zostalo z 12 tab ale.. ;/

Witam!!!
Weszłam na ten wątek bo mam wielki problem, a wiec chcciałabym odkupić od kogokolwiek Clostilbegyt, ponieważ mój lekarz jest na urlopie, bedzie dopiero w połowie mojego cyklu w sam raz na monitoring. Dzwoniłam do siostry połoznej ale powiedziała ze bez lekarza nie może wypisac recepty, a nie chciałabym stracić cyklu. Proszę, jeżeli któraś z was jest w stanie mi pomóc to prosze o kontakt na meila iza.malami@gmail.com

Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było a tu tyle nowych wieści.
Koraliczek strasznie się cieszę, że jesteś pod opieką lekarzy. A pęcherzyki pięknie rosną. Ja dopiero dzisiaj dostałam okres, więc nastał 1 dc. Ale jak będzie przebiegał cykl cas pokaże.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i zazdroszcze wam strasznie:) Trzymajcie się ciepło.

Inne tematy z forum

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...