Koralik, ja bym zaczekała jeszcze tydzień. W 5 tygodniu to jeszcze nie za bardzo może być widać i potem będziesz się tylko denerwować, lepiej w 6 wtedy już słychać serduszko :)
3 test pozytywny... nie moge w to uwierzyc, po takim czasie zobaczyłam 2 kreski.... jutro będę około tygodnia po terminie miesiaczki... myślicie, że będzie coś widać? cokolwiek?? boje się ,że w gabinecie czar pryśnie i się okarze , że ciąży nie ma....
super!!! podwyższona temperatura zawsze jest na poczatku ciąży....
Może utrzymywać się długo... ja też tak miałam :))
:)))
Koraliczek teraz uważaj na siebie i malenstwo :)
Koraliczek gratuluje!!!
Widzisz udało nam się do końća roku hehe... kto by się tego spodziewał:) A te myśli, które masz się przewijają chyba każdej ciężarnej:) Także głowa do góry:)
Kobiety w ciąży nie wolno :P. Poza tym zwykle jak się zaczyna coś dziać to w dniu spodziewanej miesiączki jest zwykle jakieś plamienie , a u ciebie nic takiego nie ma. Ciąży poza macicznej to się też bałam więc to chyba normalne u ciężarnych :)
Koralik, mój gin twierdzi, że nie ma bata i test w tą stronę się nie myli. Jak wychodzi, że jesteś to jesteś, najwyżej jak wyjdzie, ze nie jesteś to jest szansa, że jednak możesz być.