CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Koraliczku widze, że ty masz tak jak ja:) Mi jak wyszły dwie krechy to też nie uwierzyłam hehe... ale w te strone raczej rzadko sie myli:)
Czekam z niecierpliwością na wynik drugiego testu. Ale wiem,że będzie dobrze:)))

mam jeszcze jeden test z tej samej serii co rano robilam to zostawie go na jutro a wieczorem moze jeszcze sikne bo mam jeszcze jakis inny test... wszystkie o czulosci 25...
nie ciesze sie jeszcze bo moze ten test sie pomylil...

hehe Koralik jestem pewna na 100%, że to ciąża:) możesz się już cieszyć:) dla pewności zrób jeszcze jeden test jak nie możesz dzisiaj bety zrobic:)

Witaj Lena, już się zastanawiałam co sie z Tobą dzieje. Super że lot ok, i że maluszek ma się dobrze... wrzuc swoją fotke na maila i fotki synka z 4 D... bo ja też chce na najbliższej wizycie zrobic usg 4 d i ciekawa jestem jak to wygląda.

Pozdrawiam..
A Koraliczek ja też uważam że jesteś w ciąży bo ta kreska wcale nie jest taka słabiuteńka!!!!

O bozie dziewczyny!!! kilka dni mnie nie było a tu takie rewolucje!!!
KORALICZKU!!! to ciąża! kreska jest całkiem widoczna (na moim pierwszym tescie była słabsza).
Myslę, że mozesz sie juz cieszyc :D :D:D A my razem z Tobą :DDDDD
W koncu Kochana sie doczekałas!!!!

Ja juz od czwartku za morzem. Powoli przyzwyczajam sie do nowego miejsca. Lot oboje z synkiem znieslismy całkiem dobrze. Tatko zrobił zastrzyk przeciwzakrzepowy w brzuszek :)
Teraz rozgądamy sie za jakims mieszkankiem odpowiednim dla naszej trójki, bo tu troszkę ciasno mamy (mąz musi na podłodze spac ;/)
Aha, przed lotem bylismy na usg 4d ( wrzuce fotkę na maila). mały wazy juz 1200g i jest zdrowy i sliczny :D
Ja po wizycie u gin tez mam sie niezle; dostałam Feroplex (zelazo do picia)bo troche hemoglobina za niska i kolejną dawkę Nystatyny az na 14dni:/
Od jakiegos tyg. strasznie boli mnie krzyz ( zaczyna sie po południu) ale takie uroki ciazy.
Zaraz pooglądam sobie wasze fotki, bo udało mi sie w koncu zalegowac na tę pocztę hehe ;) A potem moze sama tez cos wrzucę :)

no wlasnie ja nie umiem zrobic wyrazniejszego zdjecia.. bo to z komorki... a jak oddalam obiektyw to nie widac nic a widac jak przyblize.. a normalnie na zywo kreske widac z daleka...

Jeżeli to drugie czerwonawe, to ta kreska to ona jest całkiem wyraźna:)

i najlepiej zrób jeszcze jeden test... zobaczymy czy też pokaże słabą kreske.

koralik jak na moje oko to ciąża... :)

możesz wstawic fotke bardziej wyraźniejszą?

wstawie zdjecie tego testu na maila to mi powiecie czy ja sobie uroilam... ok?

Hehe Koralik moja kreska też była bardzo słabaaaa:) Radze Ci jak najszybciej zrobić bete, wtedy się przekonasz:) U mnie we Wrocławiu są laboratoria czynne 7 dni w tygodniu przez 24h. Także może i u Ciebie takie są.
Czuję, że Ci się udało. Trzymam kciuki.

a jeśli nie ma ciąży to myśle że warto zasięgnąć konsultacji u innego gina... ja też z tą błonką jeździłam na konsultacje do profesora, bardzo dobrego specjalisty. 70 km od mojego miasta, ale warto było bo mnie uspokoił !!! A tak wogóle to ja jak zaczełam swoją " przygode" z clo... to chodzilam do takiej jednej ginki, niby ok, ale coś mi podpowiadąło że nie moge tkwić w miejscu... w pewnym momencie wydawało mi się że ona już sama nie wiem co czynić... i zmieniłam lekarza (po 5 podejsciu z clo)... na ginekologa, który miał dużo więcej wizji jak działać gdy po samym clo nie będzie rezultatów. Dołączył mi do clo metforminę i pregnyl i wtedy w 7 cyklu się udało.

Tak że lekarze nie są wszechwiedzący dlatego nie warto ufać tylko jednemu!!!

ale ja czuję ze Koralik zaciążył... :)))

Pamiętasz, jak ci pisałam o tej koleżance, co jak zrobiła przerwę w stymulacji to zaszła?. Może coś w tym jest :)).

To co robisz betę czy czekamy do poniedziałku?

Koralik, też tak miałam :P, tak słaba jakby cień tej pierwszej :).

Koraliczku każda druga kreska na tescie ciążowym ( nawet słabiutenka) oznacza ciążę...więc jeśli jest ta druga krecha to myślę że Wam się udało :)))) moja druga kreska też była słaba... a z każdym kolejnym dniem nabierała czerwoności ;P

powtórz test i wyślij nam foto tych kresek ocenimy :P

o boze............ mam urojenia.... widze słabo rowowa kreske na tescie.. taka blada ze maz sie smieje i mowi ze mamy omamy....
to chyba nie oznacza ciazy?

No to czekamy co ci z tego siknięcia wyjdzie:).

Ja sobie wstałam rano, bo muszę się uczyć :)

oki, gadalam z moim adasiem i stwierdzilismy ze zaryzykujemy jedna wizyta nas nie zbawi... nie zbiedniejemy tak bardzo a moze czegos sie dowiemy.. rano robie sikacza bo mnie juz wkurza ten brak okresu, czas dzialac, moze luteina? ide spac buziaki kochane :)

My się cycalismy do roku. I faktycznie są to jedne z najfajniejszych chwil :).

Koralik ja bym spróbowała. Najwyżej wyrzucisz 300 zł w błoto, ale będziesz wiedziała, że spróbowałaś.

Dzięki Kochane;)

Lusia 6 miesięcy to akurat jeśli chodzi o karmienie...może młoda chce już czegoś więcej :D

Koraliczek zawsze można na konsultacje pójść, ale oby ona nie wyglądała tak, że babka Ci nic nie powie na niej...a każda wizyta 300 to dużo...wizyta + wizyta itd., to pewnie niedługo i na in vitro by było

kurde, dobrzy lekarze się cenią - rozumiem to, ale 300 zł - DUŻO!!!

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...