CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Koralik, a moze ona faktycznie się martwi.

jutro rano beta, wyniki kolo 16 a wizyta u gina chwile przed 15 :)
musze sie pogodzic ze znow bede.. bezrobotna.....

No i właśnie człowiek chce być uczciwy a dostaje po pupie...zawsze tak jest... Koraliczek nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zdrowie Twoje i dziecka najważniejsze. Musisz się oszczędzać, a z tego co piszesz to tam faktycznie fizycznie miałaś co robić. A teściowa...na wiadomość o ciąży na pewno się ucieszy. A gdyby coś marudziła to zwyczajnie to zlekceważ i się nie przejmuj.
Kiedy dokładnie idziesz do lekarza, będziesz robiła betę??

no wlasnie mialam miec umowe zlecenie ale jeszcze jej nawet nie dostalam tylko kwestionariusz.... ale teraz tak mysle czy to faktycznie by bylo ok... cala sala zabaw jest duza i wszedzie dywan.. odkurzacz stary, i trzeba sie nad dywanem naszarpac, okna sama musze myc, konstrukcje z drabinek tez musze myc, wspinac sie, nosic wiaderko z wodą... tam jest troche roboty.... ale i tak mi sie przykro zrobilo :( i sie zdenerwowalam strasznie! tesciowa bedzie marudzic ze niepotrzebnie powiedzialam a ja chcialam byc mila zracji tego ze ona sie przejela mna chcialam sie troszke pochwalic....

Koraliczku a masz jakąś umowe o prace albo co?? Jeśli tak to nie może Cie zwolnić, chroni Cię prawo. Ewentualnie jak masz na czas określony to mogą Ci nie przedłużyć umowy. Napisz coś więcej o swojej pracy.

wiecie co... mowilam wam ze z szefowa rozmawialam o tym moim problemie z ciaza... i ona mowila zeby isc do tej doktorki... i dzis do niej zadzwonilam bo chcialam zapytac czy moge sie troszke do pracy spoznic.. ona pyta co sie stalo a ja ze chyba ta pani doktor nie bedzie potrzebna bo zrobilam 3 testy i byly pozytywne i jutro mam sie zglosic do lekarza itp.. i ona mi mowi........ ze w takim razie zeby sobie juz odpuscila bo ona wie ze to jednak ciezka praca z dziecmi... bo trzeba posprzatac cala sale, czasem jakies dziecko podniesc i ona wie ze to wyczekana ciaza i ze nie darowala by sobie jak by sie cos stalo bo ona wie jak to jest tyle czekac............... kur..... a ;( zszokowala mnie.... i nie wiedzialam co powiedziec.... napisalam jej potem smsa ze jezeli chodzi tylko o to to ja chce pracowac itp i zapytalam czy moze chodzi o to ze w ciazy bede a ona w ciazy osoby nie chce... ale mi jeszcze nie odpisala... a moj m potem mowi ze za takie pieniadze nie warto ryzykowac ale nawet nie wiem czy jestem w ciazy... badz tu czlowieku szczery a cie.. wywalą ;/ a tak polecala lekarza i chciala pomoc ;/

koraliczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes na milion procent w ciazy. z testami mialam identycznie. nie bylo w ogole widac prawie kreski ;) GRATULUJE!

Wiecie jak się skończyło 30 to nie łatwo znaleźć zdjęcie, które się podoba ;)).

Koraliczku, może tak byc jak pisze Kasia. ja tak miałam poszłam chyba w 6tym tyg. i niewiele zobaczyłam :( Gin kazała przyjsc za 2 tyg. i wtedy biło juz serduszko, wiec z tymi wczesnymi wizytami róznie to bywa...
A oba testy, które zamiesciłas NIE KŁAMĄ! :DDD Moja najciemniejsza kreska tak wyglądała! (robiłam testy przez jakies 4 dni:))
Baaaardzo sie cieszę!
Teraz nasze forum naprawde zrobiło sie ciążowe ;)

Ana, wrzuciłam juz wczoraj tę fotkę 4d zaraz po tamtych, ale chyba nie doszła :( teraz poszła jeszcze raz.
Aha, dziękuje bardzo za komplement :))
Dziewczyny....z Was tez niezłe laski!!! jestem pod wrazeniem! Ale Wasze dzieciaczki będą miały/mają sexy mamusie ;D

Teraz wrzucajacie fotki z brzuszkami!
Aha, Kasia czekamy na Twoje!

Koraliczku moja gin mówiła, że w 5 tygodniu może jeszcze nie widać wszystkiego. Ale u mnie była mała kropeczka:) Także zdaj relacje po wizycie:) GRATULUJĘ!!!

Kkasia naprawde ten czas pędzi jak szalony, jak też pamiętam że niedawno co robiłam test... i też tak jak Koralik nie dowierzałam :)

Koraliczek idź idź na wizyte- chociażby po to co powie ginka czy cos brac na podtrzymanie czy nie... ja do 12 tyg bralam puphaston.

kasia to byl jeden esemes od niej "gratuluje!!!! prosze przyjsc w poniedzialek na 14.45"

wiem ze tak moze byc... ale chce zeby mi chociaz powiedzial grubosc endo i zbadal szyjke itp.... i dal leki na podtrzymanie. w sumie tylko po to ide... a serduszko to moze wybiore sie za 2 tygodnie :)

Jutro zaczynam 20 :). No tak mi zleciało, że nie wiem kiedy :)

Kkasia a Ty już który tydz? :)

Koralik, oczywiście, że trzeba robić to co mówi lekarz :). Tylko czasami w 5 tygodniu można jeszcze wszystkiego nie zobaczyć. Tylko cię uprzedzam, żebyś się nie potrzebnie nie zdenerwowała. Może być też tak jak było u Any i będzie już wszystko widać, czego ci życzę :)

Co ginka na twoją ciąże powiedziała ??????

Nic się nie martw !!! napewno wszytsko jest oki :)
Najważniejsze że w końcu się udało.
Teraz tylko dbaj o siebie nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj :)

Ja akurat mało się oszczędzałam, bo do pracy ganiałam do 7 m-ca ale teraz staram się już odpoczywać...chociaż mi trudno usiedzieć w miejscu- zawsze coś znajdę do roboty :)

moglabym poczekac ale nie wytrzymam z reszta moja gin kazala mi przyjsc a jak ona karze to ja sie nie spieram :D
zaczynam sie troszke cieszyc :) dalej mam tą.. niepewnosc... boli mnie cus gardlo troche....

i na 100% będzie już widać maciupką plameczkę - Twoje dzieciątko :)))

hej dziewczyny :)

ja robilam test w dniu spodziewanej misiaczki i jakieś 4 dni później bylam na wizycie - to byl 4 tydz i gin od razu stwierdzil ciąże i już wtedy też założył mi karte ciąży- tak że moim zdaniem niech Koralik idzie na wizyte- przecież ona nam tu zwariuje gdyby miała czekać jeszcze cały tydz. :) a w 6 tyg pójdziesz Koraliczku posłuchać serduszka maluszka :))

ale się cieszę Twoim Szczęściem :))

Inne tematy z forum

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...