CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

no cos ty nulka????
a widziecie? moze to nie ciaza! :?

No niestety testy pozytywne tez sie mylą :/ jednak mam nadzieje, ze u Ciebie sie nie pomylił :)
Gratulacje koraliku !

Koraliczek ja jak zobaczyłam 2 kreski ( 1 słaba) też nie wierzyłam... chociaż gdzieś tam w środku czułam że jestem w ciąży :) Na wizycie gin nie miał żadnych wątpliwości a to był dopiero 4 tydz.

Test pozytywny nie kłamie- mówię Ci !!!
:)

Basieniak a mowiłam, że moja mama mi wykrakała ciążę do końca roku :p
no tak ja zaszlam i aszi zebyscie dziewczyny mialy nastepczynie :)

ana to czekanie jest okropne... ja bym juz chciala wiedziec na 100%
a ty jak znioslas to czekanie? ja czekam na moja Asie moze sie zajme czyms.... wizyte mam wczesniej niz bete....

Koraliczku Tobie już się zaczęły najlepsze i najpiękniejsze godziny, dni, miesiące i lata w życiu :)

misie zrobilam bete, teraz najgorsze 6 godzin w moim zyciu, a o 15 mam jeszcze wizyte u ginki

Koralik nic się nie martw- wszystko na pewno jest dobrze- daj znać po wizycie :)

Lena synuś piękny !!!

a ja dziękuje za miłe słowa :)*

Basieniak cieszę się że malutka ma się dobrze!! i najważniejsze że jest zdrowiutka :))

pozdrawiam

Koraliczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja najszczersze GRATULACJE:))))))))))
Widzisz ja musiałam przestać być w ciąży, abyś Ty zaszła - i teraz jest równowaga:)))))
Stanu podgorączkowego nie zbijaj, norma w ciąży, możesz być też przeziębiona, norma w ciąży...pracę OLEJ!!!!!!!!!!!!!!!! Za długo się staraliście, aby teraz przez robotę stracić ten cud:)
U nas w 5t2d ciąży już biło mocno serduszko:D a teraz to serduszko DRZE się w niebogłosy, bo brzuszek boli, ale wysypiam się i nie narzekam, młoda w nocy budzi się 3 razy i jakoś tak się kręci:)

Ana cudnie Ci w tej ciąży :) hihi weszlam od rodzicow do Was bo swiruje... do jutra zwarjuje a wizyta dopiero o 15...... dobrze ze przyjaciolka do mnie jutro przyjedzie (ktora jest w 6 miesiacu ciazy) :) to bedzie mi raźniej, bo chłop mój bedzie po nocce to bedzie chrapał

Ana wyglądasz pięknie:)) ciąża ci służy:)

hej dziewczyny, usunęłam z maila moje stare foty i dodałam najaktualniejsze zdjęcie z dzisiaj z brzucholkiem ;)

pozdrawiam

jade do rodzicow... moja mama sie po cichu cieszy, nie okazuje mi tego ale ja widzialam jak jej sie rece trzesly...
wroce jutro do poludnia :) paa

Koraliczek... jeśli chodzi o pracę to chyba zgadzam się z Twoim mężem...skoro kasa nieciekawa, umowy nie masz, a praca jest konkretnie fizyczna to nie warto ryzykować... pierwszy trymestr jest najważniejszy i najbardziej niebezpieczny...trzeba naprawdę na siebie uważać żeby maluszkowi nie zaszkodzić !!! Wazniejsze od pracy jest teraz Twoje zdrowie i zdrowie dzidziusia :)))

Jesli chodzi o mdłości to mi akurat zaczęły dokuczać ok 6 tyg i trwały do konca 3 m-ca. Także różnie z tym bywa... każda ciąża jest inna więc czekamy na relacje jak Twoja będzie przebiegać :)

Lena nie widzę zdjęc synka w 3 D? :(
spróbuj raz jeszcze :) bo jestem ciekawa....
a tak wogóle które usg 3D czy 4D jest wyraźniejsze? chyba 4 D co nie?

pozdrawiam.

szczesciara :)hehe ty bardziej w ciazy jestes niz ja :) wiec usg to formalnosc :) zobaczysz swoje szczescie :)

Na początku w ogóle się nie czułam ciążowo, jakby to powiedzieć gdyby nie te mdłości to chyba bym nie pomyślała, że to jednak ciąża:) Fakt strasznie mi piersi dokuczały, miałam mega wrażliwe sutki.
Teraz już faktycznie dotarło do mnie, że będę mamą. Mąż mówi, że brzuszek zaczyna sie powoli zaokrągląć. Wierzę mu na słowo, bo ja nie widzę różnicy. Mieszcze się w spodnie, zapinam bez problemu. Nie przytyłam, więc narazie jakby bez zmian.
W czwartek jak zobaczę dzidziusia na usg to wtedy myślę, że dużo się zmieni:)

czujesz sie jakos inaczej? ciazowo? ja nie... tylko mnie boli to i owo...

Koraliczku nudności miewam już bardzoooo rzadko, częściej denerwuje mnie zapach niektórych potraw, np. pesto, którym zajada się mój mąż:)
Nie wszystkie kobiety mają nudności czy wymioty, ale u mnie już w 5-tym tygodniu się pojawiły i to sikanie chyba najbardziej mi doskwiera:) szczególnie w nocy.

kasiu.. moze ale nigdy sie nie dowiem....
a Basieniak gdzie sie podziewa?? :) kochana? dajesz rade? wysypiasz sie?

a wy dziewczyny jak sie czujecie????
aszi masz nudnosci? kiedy one sie w ogole zaczynaja??

Inne tematy z forum

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??