CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

wiesz co to bylo takie jednorazowe, juz nic nie mam, moze implantacyjne :P albo po badaniu bo mi tam grzebala... teraz nic nie mam... moze mialo takie byc.. a moze to tylko zolty sluz byl...

koraliczku mi gin na podczas 1 szej wizyty powiedział że gdyby wystąpiło jakieś plamienie to żebym od razu się do niego zgłosiła... plamienia nie oznacza od razu czegoś groźnego ale lepiej skonsultować z lekarzem i upewnić się że wszystko ok i ze maleństwu nic nie zagraża.
Jeśli to jest tylko brązowa wydzielina myśle że to nic niepokojącego ale lepiej idź i sprawdź ! dla własnej pewności !

dziewczyny a moja ginka mi wczoraj powiedziala po badaniu ze jakbym miala jakies malenckie plamienie brazowe to zeby sie nie przejmowac, mialam dzis takie jednorazowe ale nie wiem czy to byl zolty sluz czy faktycznie brazwa plamka...... moj pecherzyk mial wczoraj dopiero 1.6 mm czy takie plamki moga oznaczac ze cos tam rosnie i sie zmienia? czy mam biec do gina?????

koraliczku-gratulacje,super wieści:)
i cudownych 9 miesiecy:)
ja za plus minus tydzien sie dowiem jak u nas,czy udalo sie:)

Koralik jeśli chodzi o pielęgnacje brzuszka to ja tak jak Olcia zawsze wieczorem smaruję go oliwką, uda i pośladki też :) narazie po rozstępach ani śladu więc chyba oliwka jest dobra!
Z zaparciami też nie miałam do czynienia- ale jem dużo błonnika- np musli z jogurtem na śniadanko, dużo owoców i będzie ok !
Na mdłości już nie wiele pomaga- trzeba to przejść i już ;)

Koralik Gratulacje !!! nie martw się niczym- z tego pięknego pęcherzyka powstanie zarodeczek a póżniej płód !! mi na pierwszej wizycie gin powiedział ze jest pęcherzyk, z którego powstanie zarodek - ale ciąża jest na 100 % :) nie wolno myśleć o najgorszym... Jak już sie udało to musi być dobrze!!! i będzie :)

Olcia- dawno Cię tu nie było, widzę że jesteśmy w tym samym tyg ciąży- miałas już 3 usg genetyczne? ja ide w czwartek.

Pozdrawiam

Koralik,ja mam endometriozę III stopień kliniczny i miałam hiperprolaktynemię.
Miesiąc temu zmieniłam lekarza. Skierował do szpitala,w ktorym jest ordynatorem, bo była spora torbiel na jajniku.Powiedział,że trzeba sprawdzić drożność jajowodów i obserwować torbiel, bo już raz mi pękła i byłam operowana,miałam wewnętrzny krwotok i zapalenie otrzewnej. Niestety jak teraz zgłosiłam się do szpitala okazało się,że torbiel już pękła i była powtórka, znowu wewnętrzny krwotok...:( Lekarz operował laparoskopowo i od razu spr. drożność- bez rewelacji ale drożne:)
Teraz jestem pełna nadziei, bo Tobie po wielu cyklach w końcu się udało:) a ja czuję,że w końcu trafiłam na lekarza, który interesuje się i chce mi pomóc:)
Poprzedni przepisał mi CLO i powiedział,że po tym będę w ciąży. Zdziwiłam się, bo dziewczyny na forum pisały o monitoringu, a ja nic nie miałam:(

Koralik, zanim urodzisz dogonię Ciebie;)

Z tego co pamietam to specjalistką od zaparć i wzdęć jest Lena.

Koraliczek jak trafiłam na to forum to byłam załamana i myślałam, że nigdy nie będę mamą. I w tym samym miesiącu udało się i niedługo przyjdzie na świat Bartuś. Napisałyście mi, ze to szczęśliwe forum i wsparliście.

Często tu zaglądałam i miałam nadzieję, że w końcu Tobie się uda. Ciesze się z całego serca, że w końcu się udało.

Jeżeli chodzi o zaparcia to ja ich nie miałam. Piję siemie lniane i bardzo dobrze na mnie działa. Brzuszek smaruję wieczorem oliwką a rano kremem gerber

Życzę szczęśliwych dziewięciu miesięcy

a wlasnie ciezaroweczki mam pytan kilka... jak sobie radzic z zaparciami? wzdeciami? czym pielegnujecie brzuchy? bo ja na okres mam wzdety brzuch a ze okresu nie ma to sie coraz wiekszy robi...

Koraliczek pytałaś wczoraj o mdłości...jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca:) Dzisiaj musiałam wyjść wcześniej z domu i spędzić trochę czasu na świeżym powietrzu, bo chyba bym nie dojechała do pracy:) Także dzień z tych gorszych:)

nie mow mi o czekoladzie.. feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Pewnie :)

Ja właśnie siedzę i się zastanawiam kto był tak genialny i wymyślił czekoladę malinową z orzechami. I dlaczego ja na nia wcześniej nie wpadłam:)

dodałam sowaczek a co mi tam, musze sie nastawiac pozytywnie i byc pewna ze bedzie ok!

KORALICZEK JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!

NIE MARTW SIE! U MNIE TEZ MI GIN MOWIL JAK BZLAM W 5 TZG ZE JESTCIAZA ALE JESZCZE PROSZE SIE NIE CIE3SZYC BO MOZE PUSTE JAJO :/ ZDOLOWAL MNIE ALE CALE SZCZESCIE MOJA KRUSZYNKA SIEDZI WLASNIE ZA MNA U TYATY NA KOLANKACH

mialas laparoskopie? masz moze PCO?
kciuki trzymam za swiatelko zielone :)

Staramy się od roku i 7 miesięcy, ale z przerwami i różnymi problemami, niestety. Teraz od 4 tygodni mamy post:( Ja się kuruję po operacji, ale jeszcze do piątku i mam nadzieję,że lekarz da nam zielone światło:):)

mania witaj :) i jeszcze nie dziekuje :) zagladaj do nas i pisz :) zapraszamy :) my zawsze doradzimy i pocieeszymy, ile sie staracie???

Koralik OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajesz nadzieję innym;) Od ładnych kilku miesięcy Was podczytuje ale nie udzielałam się, miałam tylko nadzieję,że Koralik zaciąży:):):):)
Czekałam na ten dzień!! Teraz i ja mam nadzieję,że kiedyś w końcu ujrzę upragnione 2 kreseczki;) W końcu Koraliczkowi się udało!!!!
Jeszcze raz GRATULUJĘ!
Pozdrawiam

Koraliczek Ty się będziesz martwić już do końca życia :)
Wysoka beta, a jak chcesz być spokojniejsza to powtórz betę i zobacz czy ładnie przyrasta...buziaki

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...