CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Koraliczku widze, że ty masz tak jak ja:) Mi jak wyszły dwie krechy to też nie uwierzyłam hehe... ale w te strone raczej rzadko sie myli:)
Czekam z niecierpliwością na wynik drugiego testu. Ale wiem,że będzie dobrze:)))

mam jeszcze jeden test z tej samej serii co rano robilam to zostawie go na jutro a wieczorem moze jeszcze sikne bo mam jeszcze jakis inny test... wszystkie o czulosci 25...
nie ciesze sie jeszcze bo moze ten test sie pomylil...

hehe Koralik jestem pewna na 100%, że to ciąża:) możesz się już cieszyć:) dla pewności zrób jeszcze jeden test jak nie możesz dzisiaj bety zrobic:)

Witaj Lena, już się zastanawiałam co sie z Tobą dzieje. Super że lot ok, i że maluszek ma się dobrze... wrzuc swoją fotke na maila i fotki synka z 4 D... bo ja też chce na najbliższej wizycie zrobic usg 4 d i ciekawa jestem jak to wygląda.

Pozdrawiam..
A Koraliczek ja też uważam że jesteś w ciąży bo ta kreska wcale nie jest taka słabiuteńka!!!!

O bozie dziewczyny!!! kilka dni mnie nie było a tu takie rewolucje!!!
KORALICZKU!!! to ciąża! kreska jest całkiem widoczna (na moim pierwszym tescie była słabsza).
Myslę, że mozesz sie juz cieszyc :D :D:D A my razem z Tobą :DDDDD
W koncu Kochana sie doczekałas!!!!

Ja juz od czwartku za morzem. Powoli przyzwyczajam sie do nowego miejsca. Lot oboje z synkiem znieslismy całkiem dobrze. Tatko zrobił zastrzyk przeciwzakrzepowy w brzuszek :)
Teraz rozgądamy sie za jakims mieszkankiem odpowiednim dla naszej trójki, bo tu troszkę ciasno mamy (mąz musi na podłodze spac ;/)
Aha, przed lotem bylismy na usg 4d ( wrzuce fotkę na maila). mały wazy juz 1200g i jest zdrowy i sliczny :D
Ja po wizycie u gin tez mam sie niezle; dostałam Feroplex (zelazo do picia)bo troche hemoglobina za niska i kolejną dawkę Nystatyny az na 14dni:/
Od jakiegos tyg. strasznie boli mnie krzyz ( zaczyna sie po południu) ale takie uroki ciazy.
Zaraz pooglądam sobie wasze fotki, bo udało mi sie w koncu zalegowac na tę pocztę hehe ;) A potem moze sama tez cos wrzucę :)

no wlasnie ja nie umiem zrobic wyrazniejszego zdjecia.. bo to z komorki... a jak oddalam obiektyw to nie widac nic a widac jak przyblize.. a normalnie na zywo kreske widac z daleka...

Jeżeli to drugie czerwonawe, to ta kreska to ona jest całkiem wyraźna:)

i najlepiej zrób jeszcze jeden test... zobaczymy czy też pokaże słabą kreske.

koralik jak na moje oko to ciąża... :)

możesz wstawic fotke bardziej wyraźniejszą?

wstawie zdjecie tego testu na maila to mi powiecie czy ja sobie uroilam... ok?

Hehe Koralik moja kreska też była bardzo słabaaaa:) Radze Ci jak najszybciej zrobić bete, wtedy się przekonasz:) U mnie we Wrocławiu są laboratoria czynne 7 dni w tygodniu przez 24h. Także może i u Ciebie takie są.
Czuję, że Ci się udało. Trzymam kciuki.

a jeśli nie ma ciąży to myśle że warto zasięgnąć konsultacji u innego gina... ja też z tą błonką jeździłam na konsultacje do profesora, bardzo dobrego specjalisty. 70 km od mojego miasta, ale warto było bo mnie uspokoił !!! A tak wogóle to ja jak zaczełam swoją " przygode" z clo... to chodzilam do takiej jednej ginki, niby ok, ale coś mi podpowiadąło że nie moge tkwić w miejscu... w pewnym momencie wydawało mi się że ona już sama nie wiem co czynić... i zmieniłam lekarza (po 5 podejsciu z clo)... na ginekologa, który miał dużo więcej wizji jak działać gdy po samym clo nie będzie rezultatów. Dołączył mi do clo metforminę i pregnyl i wtedy w 7 cyklu się udało.

Tak że lekarze nie są wszechwiedzący dlatego nie warto ufać tylko jednemu!!!

ale ja czuję ze Koralik zaciążył... :)))

Pamiętasz, jak ci pisałam o tej koleżance, co jak zrobiła przerwę w stymulacji to zaszła?. Może coś w tym jest :)).

To co robisz betę czy czekamy do poniedziałku?

Koralik, też tak miałam :P, tak słaba jakby cień tej pierwszej :).

Koraliczku każda druga kreska na tescie ciążowym ( nawet słabiutenka) oznacza ciążę...więc jeśli jest ta druga krecha to myślę że Wam się udało :)))) moja druga kreska też była słaba... a z każdym kolejnym dniem nabierała czerwoności ;P

powtórz test i wyślij nam foto tych kresek ocenimy :P

o boze............ mam urojenia.... widze słabo rowowa kreske na tescie.. taka blada ze maz sie smieje i mowi ze mamy omamy....
to chyba nie oznacza ciazy?

No to czekamy co ci z tego siknięcia wyjdzie:).

Ja sobie wstałam rano, bo muszę się uczyć :)

oki, gadalam z moim adasiem i stwierdzilismy ze zaryzykujemy jedna wizyta nas nie zbawi... nie zbiedniejemy tak bardzo a moze czegos sie dowiemy.. rano robie sikacza bo mnie juz wkurza ten brak okresu, czas dzialac, moze luteina? ide spac buziaki kochane :)

My się cycalismy do roku. I faktycznie są to jedne z najfajniejszych chwil :).

Koralik ja bym spróbowała. Najwyżej wyrzucisz 300 zł w błoto, ale będziesz wiedziała, że spróbowałaś.

Dzięki Kochane;)

Lusia 6 miesięcy to akurat jeśli chodzi o karmienie...może młoda chce już czegoś więcej :D

Koraliczek zawsze można na konsultacje pójść, ale oby ona nie wyglądała tak, że babka Ci nic nie powie na niej...a każda wizyta 300 to dużo...wizyta + wizyta itd., to pewnie niedługo i na in vitro by było

kurde, dobrzy lekarze się cenią - rozumiem to, ale 300 zł - DUŻO!!!

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (122 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...