CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

lusiu wkraczacie w kolejny etap :) ciesz sie :) twoja niunia juz wie czego chce :D

tak :(, ale to bylo taki.... hmmmm słodkie i w ogole takie przyjemne :( bliskosc!!! kurde :(

lusiu ale to chyba dobrze nie? podobno trudno bardzo niektore dzieci odstawic...

:_(:_(:_(:_(:_(:_(

dziewczyny :_( Laura drzuca pierś :_( już nie chce jej ssac :_(:_(:_(

z reszta mysle ze to niemozliwe by sie udalo z hiperandrogenizmem.. owulka byla ale to jedna setna sukcesu a u mnie w sumie juz chyba nie wiadomo o co chodzi...
w ogole dzis sobie tak siedzialam w pracy i gadalam z szefowa... i ona mi polecila jedna ginke.. profesorke, ponoc umie kazdego zaplodnic.. ale bierze 300 zl za wizyte i mysle czy by do niej na sama konsultacje nie isc.... jak myslicie??

Basieniak pieknie wyszlas na tych zdjeciach, w ogole z Ciebie pieka kobieta :) i wszystkie tu sa takie piekne :)

aszi raz mi sie zdazylo ale bralam puphaston a on podobno wydluza cykl a teraz nic nie bralam procz clo w tym miesiacu

:) :) :) BASIENIAK!!!!!!! BYŁĄŚ PIĘKNĄ PANNĄ MŁODĄ!!! MĄŻ WIEDZIAŁ CO BIERZE :):):):)

Kochane jestem leniwa

tu są moje fotki;)

http://forum.trojmiasto.pl/You-and-I-9-10-2010-Relacja-Basieniak-t192205,1,11.html

Lena znowu gdzieś się zapodziała:(

Hej Dziewczynki :)

Koraliczek miło Cię zobaczyć :)

Tripgirl... przy clo jest niezbędny monitoring, trzeba obserwować czy są pęcherzyki, jak rosną i czy pękają...
Monitoring pomaga tez okreslic moment kiedy zastosować pregnyl, musi byc odpowiedniej wielkosci pecherzyk aby dać zastrzyk.
Bez monitoringu lepiej nie stosowac leku, pecherzyki mogą przerosnąć i utworzy się torbiel... czasem dochodzi do hiperstymulacji ( przerosniete pecherze, powiększone jajniki nieciekawie jednym słowem)jeden cykl miałam przestymulowany, ale dzieki monitoringowi wiedziałam ze trzeba odstawic clo na jakis czas, brałam puphaston i torbiel się wchłonęła... póżniej już clo nie powodowało przerośnięcia pecherzyków... no i w końcu po 7 cyklach udało się !!! :)))

więc życze powodzenia !!!

A często ci się okres spóźnia?? Ja powinnam dostać 29 października, 2go listopada zrobilam test i wyszedl pozytywnie.
Mam dobre przeczucia:))

Ponad 4 dni... Ale to jeszcze nic takiego...

Koraliczek miło Cię było zobaczyć:) a ile Ci się okres spóźnia?? Może to dobry znak:) Trzymam kciuki:)

no lusia widze pieknie sie zalogowalas :D
trip :) o zastrzyk zapytaj gina bo ja w pierwszych miesiacach go nie dostalam w ogole, i mialam torbiele... albo pekaly jak mialy prawie 3 cm...
ja dalej nie mam okresuuu :(

nie no spokojnie, ja TYLKO pytam :)
nigdy nie bralam Clo, nie znam sie na tym leku dlatego wolalam sie upewnic niz popelnic jakies glupstwo :) ginka mi nie powiedziala jasno o tym, ze bedzie jakis zastrzyk w trakcie monitoringu a ze nie jestem w temacie to ten zastrzyk sobie po prostu wydedukowalam z postow tutaj - nastepnym razem musze wiecej pytan zadawac :/

koraliczek, ale ze mne przypał :D hehehehe a ja sie wkurzalam co chwile, ze ten portal jakis brzydko mowiac z j e b a n y i nie chce nnie zalogowac :)

tripgirl- oszalalas??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nie, no co ty! po pierwsze jest to nieodpowiedzialne, a po drugie nie boisz sie? jak ci urosnie jakis gigant? zdecydowanie NIE!!!

czyli wnioskuje, se jednak najlepiej brac Clo jak mam monitoring i ginka mi poda dodatkowo zastrzyk na pekniecie, dzieki za info ;)

Cześć dziewczyny:) Chciałam tylko ostrzec przed braniem clo bez monitoringu. Ja bym go nie brała i nie wiem czy kiedyś jeszcze się odważę. Lekarz przepisał mi clo i powiedział że po tym będzie ciąża. Żadnego monitoringu, nic, po miesiącu poszłam do gina, bo ciąży nie było, usg nie zrobił, bo powiedział,że robił miesiąc temu i było wszystko ok. Skierował do endokrynologa, bo miałam podwyższoną prolaktynę... Po 2 miesiącach trafiłam na stół operacyjny z krwotokiem wewnętrznym - pękła dużą torbiel, która urosła po clo:( Teraz dochodzę do siebie po operacji. W tym wszystkim dobre jedynie to,że przy okazji spr mi drożność jajowodów, no i żyję:) Pozdrawiam

Nie rób :)

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...