CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Aszi... ja też miałam takie kłucia w dole brzucha raz z prawej raz z lewej strony... mój gin mówił że to normalne... no i wszystko było i jest w porządku :) więc myślę że nie masz się co martwić !!!

Lusia... ładny płaszczyk... moja siostra zamówila podobny z Zary tez na Allegro i jest bardzooo zadowolona :)
To ty niezła jesteś jak kilka miesięcy po ciąży w rozmiar s wskakujesz :)
No ale ja niby juz 12 kg do przodu ale jakos nikt po mnie tego nie widzi :) moze dlatego ze jestem wysoka... mam 177cm, przed ciąża ważyłam 59.5 a teraz 71 kg :P
na szczescie nie porobily mi sie poki co irozstępy, i mysle ze juz ich nie będzie, ale od poczatku ciąży smaruje brzuszek, uda i pośladki oliwką dla dzieci :))

pozdrowionka

Lusia, wariatko, o mało zawału nie dostałam po pierwszym zdaniu ;).

Ja szukam brzuszkowych, śliczne są :)

Boze dziewczyny pomozcie :( nie moge znalezc plaszczs dla sibie :(

znalazlam cos takiego, ale nie jestem do konca przekonana-
http://allegro.pl/nowy-zimowy-plaszcz-pikowany-kurtka-futro-s-i1927645402.html

moze wy cos znajdziecie? ogolnie taki styl mnie interesuje i rozmiar S

Aszi, zawsze najlepiej zadzwonić do położnej i zapytać. Mnie łapały kolki z boku, tak jakby od jajników. I to czasami tak, że nie mogłam się wyprostować. Podobno to od wysiłku, tylko jakoś specjalnie to się nie przemęczałam:)

Ana, ja tam zawsze znajdę coś fajnego do kupienia ;)

Aszi... tak samo z głaskaniem brzuszka ma mój siostrzeniec- 3 latek... zawsze jak mnie iwdzi mówi że ciocia ma w brzuszku dzidziusia i też głaszcze brzuszek :) sweet :)

Kkasia.. ja już praktycznie z ciszków nic nie kupuje bo mam dużo rzeczy po dziecku siostry... tylko do szpitala biore nowe ciuszki :)
mam juz body, kaftaniki, półspiszki jeszcze tylko kupię zwykłe śpiszki i czapeczki bawełniane...
teraz kupuje akcesoria dla małej :P

pozdrawiam :)

chyba maja tak kobitki... z tego co wiem cialko zolte sie rozrasta i to dlatego.. dobrze chyba ze koli... ana lenka kasia? a wy tak mialyscie?

A mam do was jeszcze pytanie, miałyście czasami uczucie kłucia w dole brzucha? Nie jest to ból, raczej odczuwam to jako kolke. Troche mnie to niepokoi.

Hej dziewczyny!
Czuję się o niebo lepiej:) Miałam super weekend. Pojechaliśmy z mężem do moich rodziców, mama miała urodziny i imieniny w jednym:)
Na imprezie podeszła do mnie moja 4-letnia bratanica i się pyta: "ciociu, a ty masz dzidziusia w brzuszku?", na co ja jej odpowiadam, że tak, ale narazie jest bardzo malutki. Więc Ala chwilę myśląć wzięła swoją rękę położyła na moim brzuchu i zaczęła go głaskać:) Rozczuliło mnie to:)

Koralik, o tak faceci to mają dziwne podejście do sprzątania :)))

U mnie lajtowo :). Pół dnia byłam na zakupach i wydałam górę pieniędzy ( do Świąt zęby w ścianę), ale kupiłam min śliczną sukienkę dla małej. jeszcze śliczniejszą bluzę i wózek dla lalek.

Ana, nie wiem czy u ciebie jest Smyk, bo są przeceny.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Koraliczek ale się uśmiałam :P
wiem jak to z chłopem czasem bywa, mój też czasem zabiera się za coś... a później ja to musze posprzątać - MASAKRA!!!

dzis też mnie wkurzał, wymyślił że trzeba zrobić jego pranie robocze- zasyfione spodnie i bluzy które leżały na podwórku, powiedziałam żeby to porządnie wytrzepał i przynióśł a ja jutro to wypiorę... a on mi mówi że dzisiaj nie będzie tego trzepał, że sam to wypierze, wrzuci do pralki bez trzepania i też bedzie.... jak się na niego wydarłam... !!!! opieprzyłam go że jak tak chce to wyprac to napewno nie w mojej pralce,(może to zrobić u swojej mamy :) nie chcę mieć syfu po tym praniu w łazience i w pracle... mówię mu że jak on sobie to wyobraża, wrzuci do pralki zabłocone pranie a ja później będe prała ciuszki dla dziecka- on chyba jest nienormalny- Nic się nie odzywał !!! i też się dzis podarliśmy !!!

ale widze ze z facetami tak bywa :P
no ale pranie na szczescie nie robił, sama wole się za to jutro zabrać, i mieć mniej sprzątania aniżeli mąż by urządzał swoje pranie robocze !!!

Ehhh... :)

pozdrowionka :)*

ale sie pozarłam ze swoim chopem ;/ wkurzyl mnie maxymalnie dawno takiej furi nie mialam...... wymyslil sobie idiota ze zrobi wlasne wino z jablek.. wszystko fajnie gdyby tylko umial kolo siebie jeszcze "po" robocie oporzadzic....... resztki z jablek wsadzil w worki i dal mi na korytarz... a z tych workow sie lalo.. juz taki sfermentowany sok troche ;/ bo one tam STAŁY @ DNI!!! myslalam ze go udusze, walilo na caly dom! do tego kran zapaskudzony piecyka nie umialam domyc, w prysznicu resztki jablek, podloga ulepiona... i ON NIE WIDZI PROBLEMU... UMYJE SIE (samo)... no i mowie zeby umyl podloge i wyniosl te worki bo smierdzi i minie cofa... a on z tym KAPIĄCYM WORKIEM przez całe mieszkanie do balkonowych drzwi w sypialni na podworko do kontenera zamiast naokolo.... pokapal 3 pokoje... i powoli zaczyna sprzatac a mnie kurki ca chycila i wyrwalam mu tego mopa i dre sie szybko bo mi wejdzie pod panele.... dostal taki opiernicz ze sie w glowie nie miesci... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( dalej jestem zła!

ja też umieram ;(

brzuszek mnie boli :(

Ja mam zachciewajki podobne do tych co ma Ana :). Plus mam jazdę na sushi, oczywiście jem te bez surowej ryby. Mogę tego zjeść tonę, na hasło california maki zaczynam się ślinić.

No ja juz zaczynam panikowac i nie powiem, ze nie myślę o przedwczesnym porodzie :/ ale mam nadzieje, ze we wtorek gin mnie uspokoi, bo nie zauwazyłam zadnych wskazujących na to objawów.

Teraz od rana za to czuję sie jak napompowana i cała obolała, bo gazy mi dokuczają. Masakra :( a od wczoraj plecy pobolewaja...

Ana, masz rację, teraz musisz więcej odpoczywac.
ja mam wrecz wyrzuty sumienia, że za malo sie ruszam, ale nawet mały spacerek powoduje twardnienie brzucha :/
Ja jestem jakies 7kg na plusie.mam nadzieję, ze 15 nie przekrocze...

Hej Hej :)

Lena... ja też powoli zaczynam myśleć... narazie się nie boję bardzo, ale zastanawiam się jak będzie... :P

a tak wogóle od 2 tygodni boli mnie krocze i pachwiny... mam wrażenie jakbym się nieźle gimnastykowała i rozciągała- jakby zakwasy, odczywam najbardziej przy chodzeniu i jak się przekrecam z boku na bok w nocy... podobno w zaawansowanej ciąży to normalne... tak wyczytalam na necie. Ja zreszta dużo chodze i chyba musze zacząc sie oszczedzać żeby niunia nie przyszła na świat za wcześnie :)

a tak wogóle ile już przytyłaś Lena??
ja ok 11,12 kg.

ja mam jeszcze 4 dni do okresu.... musi przyjsc w terminie bo mam laparo ustalona na poczatek stycznia....

Oj z tym słodkim to nie ma reguły:)
Ja czekam na synka, a ochotę na słodkie mam bardzo często :D
(Fakt, że lepiej tego unikac, m.in ze względu na zaparcia - ja teraz sie pilnuję).
Na pocżątku może odrzucac od wielu rzeczy ( tez tak mialam). to co zawsze sie lubiło nagle jest bleee.

Ana, myslisz juz o porodzie?? ja powoli zaczynam sie bac...

Koraliczku, super że nowa praca daje Ci tyle satysfakcji! :DDD

hejj:)
Koraliczku-super ze masz fajna,satysfakcjonujaca prace;)
Mnie po tym zastrzyku (pregnyl) bola jajniki co jakis czas,ciekawa jestem co tam sie dzieje...

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...