CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Ana, to poród za 2 tygodnie, ;)))

Lena, nie on nic nie znaczy, porostu mi się spodobał. Chociaż koleżanki z pracy obstawiają chłopca, no i coś czuję, że je zawiodę ;))

CZEŚĆ KOBIETKI... wiecie co... czuje że ta rwa kulkszowa mi odpuszcza powoli :D czuję się dużo lepiej i już nawet prawie normalnie chodzę :P

to chyba prezent świąteczny dla mnie ;)

no to dobrej nocki a jutro smacznej kolacji wigilijnej !! nakarmcie porządnie swoje dzieciaczki ;)

pa

Kochane w dniu Świąt Bożego Narodzenia
Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
Szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
Oby troski życia zaginęły w mroku
Podczas nadchodzącego Nowego Roku!

mala_mi_86 ja także jeszcze starająca jestem :) nie zaciążona (no chyba że udało się przedwczoraj ;P )
Bierzesz clostibegyt?

Kkasia, a Ty znasz już może płec swojego maluszka?? Tak spojrzałam na suwaczek, ze stoi tam chłopiec...??? :DD

Kochane Forumki, ja również życze Wam pięknych, pachnących Swiąt Bożego Narodzenia spędzonych w radosnym gronie rodzinnym. Niech Wam humory dopisują, brzuszki nie bolą ( to odnosnie niektórych potraw), a dzieciaczki w brzuszkach dokazują ;))
Starającym zas ujrzenia jak najszybciej tych upragnionych 2 kreseczek...
No i wszystkim nam lekkich, krótkich porodów! :D

Witamy Mała Mi :) choc pewnie teraz od nas uciekniesz do tamtego wątku...

Koraliczku, takie sytuacje zawsze sa niemiłe :/
Nam zdarzało sie byc winnym kasę moim rodzicom, ale oni nigdy nie robili z tego zadnego hallo - nie przejmują sie juz tak bardzo czy na koncie jest na + czy juz na -. Od tesciowej za to nie mielibysmy czego pozyczac... juz predzej odwrotnie... Za to wkurza mnie, ze zawsze marudzi, ze nie ma kasy (nie pracuje juz ładnych pare lat, chocby mogła- przeszła na wczesniejsza emerytyrę). To jest zawsze usprawiedliwienie, że nie ma pieniędzy i już. Ja wolałabym na jej miejscu gdzies trochę dorabiac ( chocby z nudów) i sie potem tak nie szczypac...
Nie martw sie, kasa dzis wpłynie, oddacie i bedzie spokój :)

ale mam doła... wiecie co moja tesciowa jest strasznie przewrazliwiona na kazdym punkcie... pozyczylismy od niej kase, nie duzo ale z 400 zl moze bo potrzebowalismy na auto i powiedzialismy ze oddamy po wyplacie zaraz a ze wyplata miala byc 20 a jej nie ma no to nie bylo z czego oddac... i wielka awantura bo ona bedzie musiala swoje oszczednosci ruszyc.. ze ta kasa byla jak by ona zachorowala bo takto przeciez nikt jej nie da... (a ogromna ma rodzine i pomocna bardzo) no i nie raz bylo ze my klamiemy.. ze pewnie mamy kase ale sie kryjemy... ze jak to tak mozna.. a my mamy 6 zl w portwelu przed swietami... co prawda kasa dzis powinna byc bo miala byc przed swietami wiec przelew pewnie bedzie po 15 ale nie spodziewalam sie tego..... jestem w szoku.. ida swieta a tu taki nr..... i straszy nas ze na wigilie nie przyjdzie heh

tu jest watek starajacych sie.
http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LIX-t285969,1,16.html

no to mam nadzieję że fotelik będzie pasował do pasów :P

Ja także życzę Wam Wszystkim Zdrowych, Wesołych, Radosnych i Spokojnych Świąt BN, a także Pomyślności w Nowym Nadchodzącym 2012 Roku :) Dla większości z nas na pewno ten przyszły Rok będzie Najszczęśliwszym Rokiem :)) z naszymi Bobasami !!!

pozdrawiam :)*

A Ciebie Mała mi serdecznie witam i trzymam kciuki !!! Uda się bo ten wątek jest szczęśliwy :)
wszystkie po kolei zachodzą w upragnioną ciążę... czasem po długich staraniach ale w końcu cel i tak zostaje osiągnięty !!! maluszki rosną w brzucholkach a to jest coś najpiękniejszego... więc życzę Ci tego z całego serca !!!

Mała mi witaj:) Tu się co prawda wątek plotkarski nieco się zrobił, ale nowe staraczki mile widziane:).

Ana, mi chodziło o testy http://fotelik.info/pl/testy/. Też nie wiedziałam, że jest coś takiego ;). Ja miałam jeszcze jeden problem, kupowałam nie przymierzając do samochodu i moje pasy okazały się za małe. Całe szczęście, mąż poszedł pokombinował i zapiął w końcu ten fotelik, ale warto to zrobić wcześniej, a nie w dniu wyjścia ze szpitala:))). Ten większy fotelik kupiliśmy od razu przymierzając do pasów.

Co do samopoczucia, to byłyśmy z Lenką przeziębione, teraz już w miarę jest ok. Poza tym skurcze łydek mam straszne. Ostatnio tak zawyłam, że mój mąż stanął prawie na równe nogi gotowy jechać do szpitale, bo nie wiedział co się dzieje, a to był właśnie skurcz.

Witam wszystkie przyszłe Mamy oraz starające się. Z racji, że nie znalazłam typowego wątku dla starających się, postanowiłam dołączyć do Was. przyjmiecie mnie?? :)
My z mężem jak narazie dopiero zaczynamy starania, to jest drugi cykl, kiedy próbujemy stworzyć Dzieciaczka, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i niedługo nam się uda :)
Pozdrawiam

hej, ja wpadłam z życzeniami bo nie wiem jak bedzie z czasem teraz przed swietami :) Kochane mamusie swiezo upieczone, zycze Wam jak najmniej zmartwien... spokoju, radosci ze swoich pociech, miłości od i do bliskich i pieknie spedzonych swiatecznych chwil w wiekszym gronie...
a nam ciezarowki zycze spokojnego oczekiwania na nasze cudy, zdrowo rosnacych bombelkow, pachnacej choinki i pysznego karpia :) Oby kazdy znalazl swoj prezent pod choinka i zeby swieta byly biale i radosne!!! i przede wszystkim zdrowe!!!!!! i zeby wszystkie cele i marzenia sie spelnily!!
a starajacym.. coz 2 tlustych kresek!!!!!!
Buziaki!!!!

Hej :)

Lena bryka Waszego Szkraba też superowa :P
:))
ale będą się wozić nasze Pociechy :)

nie trać nadziei Kochana - będzie dobrze :*

Witam,
Ana karoca Twojej Księzniczki prezentuje sie niekiepsko :D
Kolorek chyba faktycznie najładniejszy (choc dla chłopca by sie juz nie nadawał) :)

W takim razie ja tez sie pochwalę jaką brykę bedzie miał nasz Smyk :)
http://allegro.pl/fyn-4ds-jedo-2011-2w1-akcesoria-i1971756205.html
wzór classic 182
Myslę, ze brąz jest uniwersalny, a jakos obojgu nam sie od razu spodobał.
Kupilismy 2 w 1, bo fotelik pożyczymy albo od jednej siostry albo od drugiej :)
Wóz zamówiony dopiero kilka dni temu, ale mam nadzieję, że przed Nowym Rokiem przyjdzie :)

Poza tym u nas bez większych zmian. Przyszło dzis pismo ze szpitala, w którym mam rodzic, że 9go stycznia mam przyjsc do poradni ... tylko nie wiadomo do konca czy na wizyte do gina czy sobie porodówkę pooglądac... :/
Jak by nie było i tak umawiam sie około połowy stycznia do polskiego gina prywatnie, bo tam mi pewnie usg nie zrobią nie mówiąc juz o badaniu na paciorkowca...

Aha, no i u nas problemów mieszkaniowych ciag dalszy... Juz tracę nadzieję :((

fajnie Kasia ze wózek Ci się podoba... :) do wózka byla dołączona książeczka i tam pisze ze fotelik wszytskie atesty... myśle ze jest ok :)
a co do kolorku to może i masz rację że ten bardziej twarzowy :)

a co tam u Ciebie? jak samopoczucie?

Bombelkowa, trzymam kciuki :))

Ana, wózeczek śliczny, jedyne co by mnie zastanawiało to to czy fotelik ma testy i jak w nich wypadł, ale design super. Co do koloru to nie wiem czy zauważyłaś, że dla małych dzieci dużo jest w beżu, bo on się podobam tym co kupują czyli nam tzw. mamom :)). Natomiast nie każdemu maluchowi w tym do twarzy np mojej Lenie, wygląda jakoś blado;). Ładniej jej w niebieskim i szarym. I takie zestawienie szarego z różem bardzo mi się podoba :))

cześć Dziewczynki :)
jak tam leci ?

Koraliczek... mam nadzieję że jednak niuńka urodzi się troszke później... muszę mieć wszystko przygotowane na tip top a jeszcze nie mam :P
dziś przyszedł mi wózek... jednak zamówiłam inny niż Wam pokazywałam... tamten byl za bardzo ubogi w dodatki, musiałabym dokupować torbe, folie przeciwdeszczową, muszkieterkę, poza tym fotelik był bez budki i bez pokrowca :/ a ten był nawet odrobinę tańszy i wszystko ma :)

to jest link wózka który już mam w domku

http://allegro.pl/wozek-mikrus-zoom-fotelik-wysylka-gratis-smile-i1950099818.html

- bardzo łądnie wygląda... z tym że chciałam kolor beżowy ale nie mieli, więc zamówiłam kolor nr 06 (szary +róż) jak się Wam podoba??
w rzeczywistości wygląda nawet lepiej :)
myślę że Ali będzie w nim wygodnie :P

a poza tym u mnie ok, nawet jakoś funkcjonuje, mimo że troche boli krzyż i utykam bo ta noga jednak obolała przez tą rwę.

Pozdrowionka :)**

ana ja obstawiam ze gdzies za 3 tygodnie urodzisz... szczuplutka jestes wiec mozesz wczesniej :)

no to zaciskam kciuki.. nie mysl o tym kochaj sie z przyjemnosci nie z musu... to moze przyjdzie to latwiej :) organizm podobno wyczuwa kiedy jest dobry moment na ciaze i kiedy jestes spokojna i wyluzowana :)

ja jutro rano jade na badanka, a potem sie wyprowadzam od tesciowej do DOMU :D sprzatac i ubrac choinke :D ehe :D:D:D:D

mama mi kupila ksiazke "mamo tato co ty na to" cz 1 widzialam okladke ale nic pozatym bo jest zalakowana, bedzie czekac do wigilii :P

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...