CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Normalka. Ja dopóki nie usłyszałam, od lekarza, że jestem w ciąży to nie wierzyła ;). Jak już ci minie ta schiza, to pojawią się następne, lepiej się przyzwyczaj zawczasu:)

Dziewczyny też miałyście taką schize, że dopóki nie usłyszałyście bicia serca maluszka to zastanawiałyście się czy wszystko jest w porządku??
Siedze na l4 i mam tysiąc myśli na minutę- a to na temat pustego jaja płodowego, obumarłej ciąży, wyników. No jakaś paranoja;/
Dobrze, że już jutro idę do pracy chociaż na chwilę wyłączę myślenie.

Aszi wygląda jak Aszi :)

Ana, miała być małą blondynką, ale to wzięło się stąd, że moja siostra jest Ana i tak podświadomie gdzieś o niej myślę jak słyszę Ana :)

Aszi ruchy są najwspanialszą rzeczą, na wszystko : na zły dzień, na niepogodę, na problemy w pracy, od razu człowiekowi lepiej:)

Ana nie wiedziałam, że badanie na toksoplazmoze trzeba powtarzać. Kurczę zazdroszczę Ci tych ruchów dzidzi. Też już bym chciała, ale na to za wcześnie:)
Mógłby już być 1 grudnia, nie mogę doczekać się wizyty. Chociaż z drugiej strony strasznie się jej boję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Hej Laseczki ;)

Koraliczek teraz Ty się ujawnij kochana :)
Moje foty też były robione jakis czas temu... najfajniejsze chyba beda te zdjęcia z brzucholkami... niedługo coś wyślę.

a ja własnie wrócilam z miasta, mała szalala całą noc więc mało co spałam... teraz zjadłam pyszną drożdżóweczkę z jagodami do kawki oczywiście ;P i niunia znowu wygina smiało ciało :D
Mówię Wam brzuch faluje mi we wszystkich możliwych kierunkach:) ona to ma siłę !!!

aszi dobrze ze napisałaś o swoich badaniach... przypomnialas mi ze czas na powtórke badania na toxo... ja nie przechodzilam wiec robię jedno badanie w każdym trymestrze.

pozdrowionka :**

Koraliczku bo to zdjęcie było robione "jakiś" czas temu:) ale ponoć niewiele się zmieniłam:)
Wróciłam właśnie z laboratorium, zapłaciłam 73zł za toksoplazmoze i hiv, kuźwa ręke mam jak bania. Pani chyba pierwszy raz pobierała krew hehe bo nie mogę ręki w łokciu wyprostować:)

kurcze ale powiem Wam ze wyobrazalam sobie Was inaczej.. lusie z krotkimi prostymi wlosami, drobniutką deske a tu taka sexy lacha :) ane sobie wyobrazama w czarnych dlugich wlosach z taką dorosłoscia na twarzy a tym czasem widze piekna mloda dziewczyne :) ;p
A Aszi wyszla jak Asia:) tak sobie Ciebie mniej wiecej wyobrazalam ;p

Aszi Ciebie tez miło zobaczyć... czekamy na resztę :)

Lusia wrzucaj foty z porodu... i pochwal się Niunią !!!

wrocilam... padnieta.... ide spac...
laski jestescie, kompleksy mam... :) wrzuce wam swoje ale juz nie dzis... musze sie polozyc :) :*

basieniak niestety przez to trzeba przejsc.

Hejka jestem na forum i cały czas czytam wątek, ale jakoś nic nie mam do napisania ciekawego:D Nika ma się świetnie, dziękuję:) Jedynie małe problemy z brzuszkiem, ale staramy sobie jakoś radzić...buziaki dla Was dziewczyny:)

Bombelkowa super:) cieszę się :)

Udało się :D
Zapomniałam że lux med jest połączony z Evi medem i mieli wolny termin :D
Także 9.12 też mam :)
jupiiii !!

Bombelkowa to i tak często będziesz miała monitoring. Ja zazwyczaj chodziłam 2 może 3 razy. Trzymam kciuki, żeby zwolnił się termin.
Ps. zamieściłam zdjęcie na mailu:)

Hej dziewczyny, a ja właśnie zapisałam się na usg monitorowania, bo wkoncu dostałam okres, trochę mnie zaniepokoiło, że jeden termin mi na razie nie jest pewny, bo nie ma wolnej godziny w przychodni.

Będę miała usg.
5.12, 7.12, 12.12, 14.12 żałuję i oczekuję na zwolnienie terminu między 8 a 11.12. Potrzebowałabym 9.12..
Muszę codziennie dzwonić i się dowiadywać.

hmmm dziewczynki, moze wam wkleic z porodu fotke?:)

WOWOWOWO:):):) ana jaka dzaga :) ty takie laseczki na naszym forum pisza :) moze ten topik powinien sie nazywaz clostylbegyt- laski zachodza w ciaze :):):):) hahahha

Lusia ale Lasencja z Ciebie :)

ja tez wrzuciłam foto :P

no i wtedy po prawej na gorze jest wyloguj i wtedy sie zaloguj ponownie :)

Nie można skorzystać z tej usługi, ponieważ wygasła ważność danych logowania. Zaloguj się i spróbuj ponownie.

Taka informacja mi wyskakuje

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...