CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

a basieniak jak tam? zyje? jak Nika?

hej dziewczyny :)

fajny pomysł z tym mailem i naszymi fotami :P byłoby miło wiedzieć jak wyglądacie :)

Lusia... jeśli chodzi o ciuszki dla małej i inne akcesoria to już mam mnóstwo rzeczy od siostry, no ale jak coś to dam znać :)

jesli chodzi o płaszczyk z Zary to własnie identyczny ma moja siorka :)
i jest z niego bardzo zadowolona. Fajnie się układa i wogóle bardzo wygodny.

Jak utworzycie jakiegos maila to dajcie znac :)

pozdrawiam

Lusia, jak się nie znajdzie chętny na kupno, a ja dowiem się, że to będzie dziewczynka to chętnie to od Ciebie odkupię:)
Narazie za wczesnie na to wszystko:)

lusia to mail? mamy tam wejsc ? jak tak to nie ma hasla ;p

dziewczyny moze wy byscie chcialy kupic uzywane ciuszki dla dZiewcyznki__? 0-3 mies? akcesoria, bujaczek elek? zabawki itp? ciuszki po malej sa piekne i prawie w ogole nie widac sladow uzywania. sa jak nowe. jakby co to dajcie znac. tylko zdjecia wysle mailem.

- mail- forum3@g.pl

o kurde :) to niezle te urodzinki :) tez na takich bywalam :) ale to byly 18stki :D hahah.... o jeny to byly czasy...

dziewczyny fajny pomysł z mailem :D tylko prosze na tlenie bo mi sie inne jakos nie chca ladowac :(
lusia ana ja tez bym chciala nooowy dom, ale mamy ten stary, do remontu.. ale ja mam dopiero 22 lata maz 27 wiec spokojnie moze sie kiedys odkujemy.... marzy mi sie piekny nowy dom tylko nasz, nie zamieszkaly wczesniej... pachnacy swiezoscia a nie stechlizna... no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;p
chciałam wczoraj do Was zajrzec ale miałam istny armagedon w pracy... urodziny siedmioletniego kacperka.... wszystko pieknie ladnie ale chlopcy sie nie umieli juz pod koniec bawic ;/ jeden chlopak z adhd niby (nie uznaje tej choroby, moze sie rozpraszac ale byc grzecznym moze...) ale w kazdym bardz razie zaczal plakac bo nie mogl robic tego co on chcial... no i solenizant mowi ze jest beksa... kurcze jaka wojna.. rzucil sie na malego kacperka.. pobil go do krwi.. zanim dopieglam maly nie mial zeba i rozwalony nos byl... mi sie oberwalo z piesci... taka furia... no to malego na glebe... rece i nogi trzymam bo wierzgal na wszystkie strony i pytam grzecznie czyje to dziecko.... przybiegl ojciec, ale dostal ciegi... nie widzialam takiego dziecka jeszcze.................................. szok.. az mi serce podskoczylo do gardla.. ale maly kacper dzielny pewnie kolegi juz nigdy nie zaprosi na urodziny ;p potem ojca pogryzł i tyle bylo z zabawy...

http://allegro.pl/zara-hit-cenowy-super-plaszczyk-zapraszam-i1943612340.html

ta też ładna....

dziewczyny, a moze powinnismy swojego maila otworzyc? tam wkleic nasze zdjecia, zebysmy wiedzialy jak wygladamy?

ana no my sie wlasnie tez budujemy :) i ciagle mi to powtarza jak cos potrzebuje :)

kkasia, koraliczek mi sie wydaje, ze gdy powstala kobieta, to niby mezczyznie zabrano zebro tak? to jakis mit. raczej zabralysmy im ostatnia szara komorke :)

Ja mam dziś swojego męża serdecznie dość.

Lusia ... z Twojego ostatniego posta też się uśmiałam :P
Mój też to sknera... szkoda mu na ciuchy, no ale dobra trochę mu to skąpstwo wybaczam bo budujemy dom.... i chcemy się wprowadzić przed przyjściem na świat małej Ali :) więc wydatków mamy od cholery i to na dłuższą metę...

moj maz to sknera :( zarabia 8,5 tys na reke, a zawsze musze oszczedzac :( glupek, chodze jak lump :)

koraliczek, ale sie usmialam z twojego meza,

ana- hahah to twoj maz niezly :) moj nawet nie wie, jak pralke sie wlacza :)

kurde bo to bylo tak, ze w tamtym roku gdy kupowalismy dla mnie plaszcz- krzyczalam, ze w nastepnym roku juz nie bede chciala, ze ten jest piekny i najlepszy :) chyba jakas slepa bylam :) jak moglam cos takiego kupic... :)

kkasia hahahhahaha dobre :)

Ana na rozstępy uważaj, bo one lubią też po ciąży wyskoczyć.

No wiesz, musisz sobie zdjęcie płaszcza położyć gdzieś koło łóżka i w odpowiednim momencie wyciągnąć :P

:( moj M nie chce dac mi na plaszcz

kurde a ja mam rozstepy. mam 175 cm przed ciaza wazylam 52 kg, pod koniec 80 kg :) taaaaaaaaakkkkk 28 kg przytylam, ale waze znowu 54 kg

Inne tematy z forum

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?