Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3
Łooo Matki, nie było mnie chwilę a tu takie rewelacje!!!
Aszi Kochana moje MEGA GRATULACJE!!! Naprawdę bardzo się cieszę! :DDD Super! Witaj w gronie przyszłych mamuś ;) Fajny termin - na lato ... :))
widzę, ze przetrzymałas nas troszkę i poczekałas na potwierdzenie u gina :)
No to faktycznie ten wątek jest szczesliwy! :)) Może dla Ciebie Koraliczku tez się taki okaże... tez masz naturalny cykl.... :D
Ana, hmm fajny tez wózeczek i cena rozsądna... Ma chyba wszystko to na czym mi zalezy, my tez chcemy własnie 2 w 1, bo fotelik mamy po siostrzeńcu. zapisałam sobie linka i zapoznam się z nim bliżej w wolnej chwili :) No i jak Lusia słyszała o nim same dobre opinie to chyba jest cos wart :)
Dziewczynki, ja do Oslo lecę z mężem, który po mnie przylatuje juz 20go, a wylot mamy 24go - bedzie to koncówka 29t i trochę sie zaczełam stresowac, ze to juz dosc pozno na lot...( naczytałam sie głupot w necie). W ogóle ciesze sie strasznie, ale i wciaz mam pełno obaw:/
Teraz żeby było "smiesznie' dopadła mnie jakas cholerna infekcja, bo swedzi i piecze jak... :(( a wizyta dopiero 22go. Niedawno skonczyłam brac Natamycynę, ale widocznie nie poskutkowała ...buuuu :(
0
0