CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

niby tak ale jakos i tak mi zle z ta mysla... ale tak mysle ze sie spelnilo to co chcialam... zeby wszystkie z tego watku w koncu zobaczylu 2 krechy :) milo... jeszcze tylko jak by ten na gorze pomyslal o mnie :) w swoim czasie.. ja teraz na luzie bo nie biore lekow i nie wiem kiedy @ przyjdzie...

Gratuluję:))). Moja koleżanka też jak odstawiła i wyluzowała to zaszła więc może coś w tym jest. To nas wszystkie zaskoczyłaś nieźle, ale jak miło :))

Koralik kto zbiera ostatki ten piękny i gładki.

Ana, wklejaj zdjęcia z linkiem do wózka i innych zakupów :)

ten watek staje sie bardziej ciazowy niz starajacy ;p ale to dobrze... kurcze zostalam sama? wiedzialam ze bede sama ;p Aszi ja Ci kiedys pisalam ze Ci sie uda pierwszej ;p
Ciesze sie bardzo az zaniemowilam...

wooow.... szok super czyli jednak jak sie nie spodziewasz to wychodzi najlepiej ;p

Lusiu śpię, ale w ciągu dnia nie chce mi się spać. Za to wieczorem padam ok 21:)
Może się coś zmieni, czas pokaże:)

Dziękuje na pewno będę dbała:) Strasznie się cieszę:)

Sluchaj kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze. dobra rada- teraz spij ile wlezie :) bo pozniej ci tego snu bedzie brakowalo i dala bys wszystko za 10 minut snu :)

Aszi Kochana serdeczne gratulacje:)))))

Dbaj o Was:)))))))))))))

Lusia w lutym odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, w marcu okresu nie było od kwietnia Clo...nic nie skutkowało, więc umówiłam się na laparoskopie na 2 lutego. Mąż stwierdził, że w takim wypadku nie warto faszerować się już tabletkami no i w październiku daliśmy sobie spokój. Zadnego Clo, pregnylu, nic...
Tydzień temu 2 listopada zrobiłam test, bo miałam własnie zaczac brac luteine (na ulotce było napisane, że w przypadku ciąży skonsultować się z lekarzem), o dziwo wyszły 2 kreski. Mimo to nie uwierzyłam:) 3 listopada poszłam na bete- wynik 94:)
Do lekarza musiałam czekać ok tygodnia, no i potwierdziło się:))
Najpierw się popłakałam a teraz nie mogę przestać się uśmiechać:)
Oby wszystko poszło dobrze:)

WOOOOOOWWWWWWWWWW ASZI :*:*:*:*:*:*:*:*:* GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE SIE STARAŁAŚ????
SZESLIWY TEN WATEK :) NO TO TWOJE ZDROWKO! PIJE WLASNIE PIWKO :) TAK WIEM< KARMIE JESZCZE PIERSIA, ALE MALE PIWKO SOBIE POZWOLE. MALA I TAK JUZ SPI :):):):) SUPER!!!!!!!!!! BUZIAKI! ALE JESTES PEWNIE SZCZESLIWA CO? NIE WIESZ, CZY PLAKAC, CZY SIE SMIAC Z RADOCHY :)

Dziewczyny jestem w szoku!!!! Byłam dzisiaj u lekarza, jestem w 5 tygodniu ciąży:))))))))))))))
Kurde udało się, bez wspomagaczy bez planowania. Normalnie brak mi słów. Ale mnie radość rozpiera:)
Następna wizyta 1 grudnia, już nie mogę sie doczekać:)

Hej Wszystkim :)

Lena... jeśli chodzi o wyprawkę to powoli się przymierzam do kupowania rzeczy dla małej :) ale narazie jeszcze nie robiłam zakupów.
Jeśli chodzi o wózek i łóżeczko to już upatrzyłam sobie na allegro.
No i powoli będę przygotowywać wyprawkę... narazie znalazłam na necie liste niezbędnych rzeczy dla maluszka, bo sama to pewnie bym o czymś zapomniała :)

To kiedy wylatujesz do męża?? pewnie już się doczekać nie możesz noi i mąż napewno też Was oczekuje z niecierpliwośćią... w końcu będzie mógł pogłaskać brzuszek i poczuć kopniaczki synia :P

a brzuszek masz już duży... bo mój chyba taki w sam raz... nie za duży i nie za mały :P mała ma już ponad kilo więc jak się przekręca to czasem mam wrażenie jakby mi skóry brakowało :) hihi

pozdrawiam buziaki :**

widzisz? jak ja się zaloguję mam pogrubiony nick i suwaczek sie sam wkleja :) tam na gorze powinno być "zarejestruj się"

Lusiu.. musisz sie zalogowac.. i na swoim koncie w edytorze wkleic ten link do suwaczka.. :)

dziewczyny i ten suwaczek trzeba tak za kazdym razem wlejac?

OOOO :)

image

hmmmm

image

no to ja tez witam nowy watek :) kurde kobietki trzeba go jakos ochrzcic :D:D:D:D

no to Ciezarowki kochane, powysylajcie mnie i aszi wiruski ciazowe :)

Ja równiez witam w nowym watku :)
Wczoraj miałam wizyte u urologa i nie jest na szczescie tak zle :) Nawet nie muszę przyjmowac zadnych leków ( poza ziołowymi, ktore własciwie jem od poczatku ciaży). Nerki sa trochę powiększone i sa małe zastoje moczu, ale nic nie boli i wyniki moczu sa ok :) wiec szpital mi na razie nie grozi :D za to moge sie pakowac powoli...

Ana, a jak Twoje kompletowaniw wyprawki? kupujesz juz coś? Ja trochę szaleję, co potem nie będe juz miała jak... najgorszy dylemat jest oczywiscie z wózkiem.

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1239 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Dobry ortodonta (34 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam