CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

niby tak ale jakos i tak mi zle z ta mysla... ale tak mysle ze sie spelnilo to co chcialam... zeby wszystkie z tego watku w koncu zobaczylu 2 krechy :) milo... jeszcze tylko jak by ten na gorze pomyslal o mnie :) w swoim czasie.. ja teraz na luzie bo nie biore lekow i nie wiem kiedy @ przyjdzie...

Gratuluję:))). Moja koleżanka też jak odstawiła i wyluzowała to zaszła więc może coś w tym jest. To nas wszystkie zaskoczyłaś nieźle, ale jak miło :))

Koralik kto zbiera ostatki ten piękny i gładki.

Ana, wklejaj zdjęcia z linkiem do wózka i innych zakupów :)

ten watek staje sie bardziej ciazowy niz starajacy ;p ale to dobrze... kurcze zostalam sama? wiedzialam ze bede sama ;p Aszi ja Ci kiedys pisalam ze Ci sie uda pierwszej ;p
Ciesze sie bardzo az zaniemowilam...

wooow.... szok super czyli jednak jak sie nie spodziewasz to wychodzi najlepiej ;p

Lusiu śpię, ale w ciągu dnia nie chce mi się spać. Za to wieczorem padam ok 21:)
Może się coś zmieni, czas pokaże:)

Dziękuje na pewno będę dbała:) Strasznie się cieszę:)

Sluchaj kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze. dobra rada- teraz spij ile wlezie :) bo pozniej ci tego snu bedzie brakowalo i dala bys wszystko za 10 minut snu :)

Aszi Kochana serdeczne gratulacje:)))))

Dbaj o Was:)))))))))))))

Lusia w lutym odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, w marcu okresu nie było od kwietnia Clo...nic nie skutkowało, więc umówiłam się na laparoskopie na 2 lutego. Mąż stwierdził, że w takim wypadku nie warto faszerować się już tabletkami no i w październiku daliśmy sobie spokój. Zadnego Clo, pregnylu, nic...
Tydzień temu 2 listopada zrobiłam test, bo miałam własnie zaczac brac luteine (na ulotce było napisane, że w przypadku ciąży skonsultować się z lekarzem), o dziwo wyszły 2 kreski. Mimo to nie uwierzyłam:) 3 listopada poszłam na bete- wynik 94:)
Do lekarza musiałam czekać ok tygodnia, no i potwierdziło się:))
Najpierw się popłakałam a teraz nie mogę przestać się uśmiechać:)
Oby wszystko poszło dobrze:)

WOOOOOOWWWWWWWWWW ASZI :*:*:*:*:*:*:*:*:* GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE SIE STARAŁAŚ????
SZESLIWY TEN WATEK :) NO TO TWOJE ZDROWKO! PIJE WLASNIE PIWKO :) TAK WIEM< KARMIE JESZCZE PIERSIA, ALE MALE PIWKO SOBIE POZWOLE. MALA I TAK JUZ SPI :):):):) SUPER!!!!!!!!!! BUZIAKI! ALE JESTES PEWNIE SZCZESLIWA CO? NIE WIESZ, CZY PLAKAC, CZY SIE SMIAC Z RADOCHY :)

Dziewczyny jestem w szoku!!!! Byłam dzisiaj u lekarza, jestem w 5 tygodniu ciąży:))))))))))))))
Kurde udało się, bez wspomagaczy bez planowania. Normalnie brak mi słów. Ale mnie radość rozpiera:)
Następna wizyta 1 grudnia, już nie mogę sie doczekać:)

Hej Wszystkim :)

Lena... jeśli chodzi o wyprawkę to powoli się przymierzam do kupowania rzeczy dla małej :) ale narazie jeszcze nie robiłam zakupów.
Jeśli chodzi o wózek i łóżeczko to już upatrzyłam sobie na allegro.
No i powoli będę przygotowywać wyprawkę... narazie znalazłam na necie liste niezbędnych rzeczy dla maluszka, bo sama to pewnie bym o czymś zapomniała :)

To kiedy wylatujesz do męża?? pewnie już się doczekać nie możesz noi i mąż napewno też Was oczekuje z niecierpliwośćią... w końcu będzie mógł pogłaskać brzuszek i poczuć kopniaczki synia :P

a brzuszek masz już duży... bo mój chyba taki w sam raz... nie za duży i nie za mały :P mała ma już ponad kilo więc jak się przekręca to czasem mam wrażenie jakby mi skóry brakowało :) hihi

pozdrawiam buziaki :**

widzisz? jak ja się zaloguję mam pogrubiony nick i suwaczek sie sam wkleja :) tam na gorze powinno być "zarejestruj się"

Lusiu.. musisz sie zalogowac.. i na swoim koncie w edytorze wkleic ten link do suwaczka.. :)

dziewczyny i ten suwaczek trzeba tak za kazdym razem wlejac?

OOOO :)

image

hmmmm

image

no to ja tez witam nowy watek :) kurde kobietki trzeba go jakos ochrzcic :D:D:D:D

no to Ciezarowki kochane, powysylajcie mnie i aszi wiruski ciazowe :)

Ja równiez witam w nowym watku :)
Wczoraj miałam wizyte u urologa i nie jest na szczescie tak zle :) Nawet nie muszę przyjmowac zadnych leków ( poza ziołowymi, ktore własciwie jem od poczatku ciaży). Nerki sa trochę powiększone i sa małe zastoje moczu, ale nic nie boli i wyniki moczu sa ok :) wiec szpital mi na razie nie grozi :D za to moge sie pakowac powoli...

Ana, a jak Twoje kompletowaniw wyprawki? kupujesz juz coś? Ja trochę szaleję, co potem nie będe juz miała jak... najgorszy dylemat jest oczywiscie z wózkiem.

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...