CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

DYIEWCYZNZ, JA BIORE 5 DZIEN d*pHASTON, BY WYWOLAC @ A JESTEM W 21 DNIU CYKLU I PLAMIE NA BRAZOWO...

Zapomniałam dodać, że nawet Rennie nie bardzo pomaga. Jest chwilowa ulga, ale chwilę potem znowu się męcze.

Hej dziewczyny
Dzisiaj mam mega kryzys. Nie spałam do 24:30, bo tak męczyła mnie zgaga. Dzisiaj od 7 znowu walcze. Ale jest mi też niedobrze, mdli mnie, czuje, że jakby ktoś dotknął mojego żołądka to chyba bym zwymiotowała. Najgorsze, że jeść mi się nie chce;/ Zmuszam się, ale jest ciężko.
Czy któraś z was tak miała, nie wiem co robić:(

Dzieki za odp - dopytam jeszcze innego lekarza, jak on da zielone światło to wtedy nie będę czekała pełnych 3 msc:)

ja po samoistnym poronieniu mogłam się starać już w następnym cyklu, dr nawet nie przerwał mi kuracji z clo.. natomiast po łyżeczkowaniu musiałam odczekać 3 miesiące.. skoro nie miałaś łyżeczkowania i Twój lekarz pozwala to raczej 3 miesięcy nie musisz czekać.. powodzenia:)

Trzymam kciuki roli - ciągłe leżenie nie wydaje się fajną perspektywa - ale myśl o tym że to dla dobra maleństwa, a ty wypoczniesz za wszystkie czaasy;)
Grunt to pozytywne myslenie:)

Basieniek a czekałas pełne 3 msc? Bo moja gin stwierdziła ze 1 msc poczekać (w sensie zabezpieczac się), a potem "niech się dzieje wola nieba" - wiec zastanawiam się czy mimo wszystko zabezpieczac sie pełne 3 msc, czy ten 1 ?

Ania81 - trzymam za ciebie mega, mega kciuki:) i też po cichu liczę na to ze ten wątek przyniesie mi szczescie:)
pozdrawiam

roli biedactwo dużo odpoczywaj...

Hej Roli!
W takim razie leż jak najwięcej odpoczywaj, nie przemęczaj się a wszystko będzie dobrze:)
Pamiętam jak dziś, pierwsze "fikanie" mojego szkraba. Mąż nawet filmik nagrał:) Niesamowite uczucie:)
Trzymam mocno kciuki, nie stresuj się:) Maluch rozwija się książkowo, a to najważniejsze:)

witam kochane i gratuluje Ani:))))))

Wczoraj wrocilam z tygodniowego pobytu na Klinicznej, niestety mam krwiaka w macicy i musi on zejsc albo sie wchlonac aby dzidzius mogl sie rozwijac, takze nieokreslony termin lezenia przede mna, moge wstawac tylko do toalety i pod prysznic:(((

Dobre wiadomosci to takie ze dziecko jak narazie rozwija sie ksiazkowo i to co widzialam na usg to szok! kregoslup,mozg, oczka, a jak fikalo i machalo raczkami:)) niesamowite!

trzymajcie kciuki dziewczyny bo bardzo tego potrzebujemy, pozdrawiam was serdecznie:)

Lusia dawno Cię u nas na nie było:) Myślę, że szybko uda wam się zajść w ciąże i stworzyć rodzeństwo dla waszej córeczki:)

hey ja tez mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy :) ja juz tzeci dzien biore d*phaston. i pozniej zaczynam pierwszycykl z clostylbegyt. od 3-7 dnia cyklu po pol tabletki.

Iwonus u mnie też doszło do poronienia samoistnego i z tego się cieszyłam bardzo, o ile można w takim przypadku się cieszyć, ale mam nadzieję, że rozumiecie, no i jak widzisz po 3 miesiącach znów byłam w ciąży więc trzymam kciuki za Ciebie

Koraliczku przymierzałam całe mnośtwo sukienek, zmieściłam się nawet w rozmiar 36 z czego strasznie się uśmiałam:)
Ja mam paskudną budowę ciała, szerokie biodra wąska talia i mały biust:) Ciężko coś dobrać. Powiem szczerze- nie czułam się na tyle komfortowo w sukience, żeby iść w niej na ślub;/
Pochodzę poszukam. Mam mało czasu, bo przed chwilą dostałam telefon od świadka mężą, że właśnie w kwietniu 2 tygodnie przed ślubem mojej koleżanki też się chajta:)
Uwielbiam to, jak już zaczynają brać te śluby to wszyscy na kupe:)

Aniu oficjalnie gratuluję :)

iwonka witaj, mam nadzieję, że ten wątek przyniesie Ci szczęście.. jesteś bardzo krótko po utracie ciąży i wszystko jeszcze jest bardzo świeże dlatego tak boli, ale uwierz mi czas leczy rany i z każdym dniem będzie lepiej.. wiem dobrze bo 2 razy to przechodziłam.. niestety lęk zostaje i jak pojawiają się II kreseczki jest strasznie dużo niepokoju.. dziewczyny wiedzą jak ja ostatnio się martwiłam i nadal się martwię bo to dopiero 5 tydzień.. ale wszystkie musimy być dobrej mysli w koncu musi się udać..
życzę Ci dużo siły i wytrwałości będzie dobrze!

Aszi ja płace 180 zł za prenatalne z płytą i w cenie mam usg 3d i 4d jak bede chciala. Ja czuje ze w srodku siedzi Dominik , od poczatku ciazy tak myslalam ze Św Dominik mi chłopca zesłał :P

w ogole snilo mi sie ze bylam na usg i lekarka mowi mi ze to dziewczynka.. a ja zla jestem bo dostalam pudlo ciuszkow od kumpeli po jej synku.. co prawda neutralne i w blekicie dziewczynce tez dobrze ale w tym snie taka zla bylam ze bede musiala je odeslac hehehehe...

Aszi a jestes pewna ze nie chcesz sukienki?? taka np dluga za kolano albo leginsy i jakas wyjsciowa elegancka tunike badz sukienke za pupe i getry i jakis ładny but i dodatki

Koraliczek ile płacisz za prenatalne? Ciekawa jestem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka:) najważniejsze, żeny zdrowe było, ale mam przeczucie co do Ciebie:)
Ja jestem na etapie poszukiwania czegoś na wesele, 28 kwietnia jestem świadkową. Znalazłam świetny komplecik- spodnie i tunika, ale ich koszt razem 290zł. Stwierdziłam,że to za dużo, bo po świętach mamy remont;/

hej iwonus :) trafilas do odpowiedniego szczesliwego watku i do odpowiednich dziewczyn ;)

Niestety ja tez sie przekonalam ze osoby ktore nie mialy "problemow" nie zrozumieja nas... oczywiscie sa wyjatki , tu na forum sa osoby, co nie staraly sie dlugo i zostaly z nami bo nas polubily, ale one chyba wiedza jednak co my czujemy :P wspieraja dziolszki i sa z nami :) ale mam tez kilka osob na celowniku ktore mnie strasznie wkurzaly mowiac "a daj na luz po co ci leki"... nie mialy pojecia co to zabieg HSG albo inne pitoly i nie moglam z nikim pogadac.. mialam czasem wrazenie tez ze nawet moj maz mnie nie rozumie ale moze dlatego ze to facet i on jest silniejszy...

w kazdym badz razie witaj i pisz o wszystkim co czujesz :) bo my tu jestesmy takie fajne baby od wspierania i pomagania ;D

babeczki a ja za 6 dni mam kolejne prenatalne ;D aaa moze poznam płeć!!

Hej;)
Dziękuje za wszelkie słowa otuchy:)
Na szczęście nie miałam łyżeczkowania więc czas kiedy teoretycznie będę mogła zajśc w ciążę nastąpi szybciej niż później:)
Cieszę się ze można z Wami o tym porozmawiać - jednak ktoś nie-starający się ma problem ze zrozumieniem co się czuje.

Suwaczek super:)

Iwonus ja też pierwszą ciążę poroniłam, a po 3 miesiącach znów byłam w ciąży, a Nika ma już 4 miesiące - oj Koralik zobaczysz jak dzidzia się urodzi to dzień za dniem leci, nawet nie wiadomo jak i kiedy:)

Iwonus trzymam kciuki, niestety strach będzie już zawsze, i niestety już ciąża tak nie cieszy jak ta pierwsza - tak było w moim przypadku, w szczególności jak pojawiły się krwawienia, ale skończyło się dobrze - jeśli gin da Wam zielone światło i Ty będziesz gotowa to starajcie się, ciało jest już nastawione na ciąże, będzie ją lepiej chronić:)

Inne tematy z forum

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...