CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Aszi bliżnieczej się nie obawiam - ale jak to lekarz powiedział, natura czasami potrafi być "złośliwa" i jak nie było ciaży to nie było a jak obdarzy to trojaczki itp. wiem,że małe szanse ale jednak mnie nastraszył bo taka ciąża to jednak ryzyko ... i po prostu mam takie rozżalenia nie wiem do kogo w sumie ;/ ale kurde takie piękne pęcherzyki a tu zakaz;/

Anka nigdy mi się nie zdarzyło mieć więcej niż jednego pęcherzyka dominującego:)
Zasugerował zakaz współżycia, a może ty chcesz mieć np. bliźniaki:)
Uważam, że jeśli nie obawiasz się mnogiej ciąży to możesz próbowac:) pozdrawiam

Hej dziewczyny, byłam stymulowana clo i mam do was pytanie, byłam na monitoringu i mam 4 dominujace duze pecherzyki - lekarz zasugerowal zakaz współżycia ;/ wiadomo wysokie ryzyko ciazy mnogiej ale tez przeciez moze nic z tego nie być - czy ktoras z Was tak miała?

jej przykro mi strasznie, że się biedaczek tak męczy.. i Ty razem z nim, oby szybciej przeszło, mam nadzieję, że nasi lekarze pomogą..

Ania81, często przykładamy pieluszkę grzaną w mikrofalówce.
Na 'maly 'ból to trochę pomaga, ale na wiekszy juz nie :(

Teraz tez znow nasiliły sie problemy z jedzeniem...
Cycus jest ok tylko w nocy, jak maly jest mało przytomny. W ciagu dnia i wieczorami płacze przy jedzeniu i konczy sie to czesto butlą i niedojadaniem :/
Na razie nie martwię sie tym tak bardzo, bo Tymek 2go maja wazył 7,4kg. czyli chyba lepiej niz dobrze...
I tu pewnie tez jest powód bólu - łakomstwo :(
Wszyscy mi mówią, że zapewne potrwa to do pół roku lub roku.... chyba zwariuje do tej pory... :((((
Ale zalezy mi na tym, zeby jeszcze trochę pokarmic piersią, wiec wyrzekłam sie na razie nabiału (wiec w moim pojęciu przymusowe odchudzanie), bo mały ma na COS alergię.... aaaaaaaj czasami padam na pyszczek i jestem bezradna :/

Lena głupie pytanie.. ale czy próbowałaś rozgrzewać brzuszek ciepłym termoforkiem? na synka koleżanki to działa..

Ania81 cieszę się, że z dzieckiem wszystko w porządku. Uważaj na siebie i na maluszka.
Lena współczuję, że Tymek tak się męczy z kolkami. A ty razem z nim. Ale może w Polsce jakiś lekarz ci pomoże.
A ciemiączkiem się nie martw- na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciui, żeby tak było.
Ja powoli wzięłam się za pranie i prasowanie ciuszków. Troszke tego jest:)

Koraliczku, spóznione, ale szczere zyczonka z okazji kolejnej 18nastki! :DDD Duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi! :))
Masz urodziny wtedy co mój mąz :D

U nas ... brzuszkowych problemów ciąg dalszy niestety :((( czasami juz wymiękam, bo dziecko mi się męczy, a ja juz nie wiem co robic. juz 2 tyg podaje mu sab simplex ale to tez nie działa :(( Teraz probujemy nutramigenu zamiast nan, ale na własną rękę...:///
na szczescie juz 26go ruszamy do Polski ( podróz może byc cięzka -2 dni w samochodzie, noc na promie...), może tam jakis mądry lekarz nam pomoże, bo juz mi rece opadają...
Juz zaczełam podejrzewac go o jakąs bakterię .... nie podoba mi sie tez jego ciemiączko, wciąz jest zapadnięte, a takie byc chyba nie powinno :(

Koralik miło, że mimo pogody impreza się udała:)
JA wczoraj przeżyłam chwilę grozy, rano miałam dość spore plamienie.. w ciągu 30min byłam w szpitalu.. okazało się, że maluchowi nic nie jest, ale lekarz wykrył, że łożysko zakrywa ujście szyjki macicy i plamienia mogą występować.. miałam do siebie ogromny żal, bo plamienie wystąpiło po delikatnych przytulankach.. mimo, że mój lekarz powiedział, że możemy "się przytulać" to czekaliśmy do końca 1trymestru.. no i po pierwszych próbach plamienie.. strasznie się bałam.. dziś dzwonię do mojego gina i cały dzień będę leżeć... eh

dzieki :* :* pogoda nie do końca taka jak chciałam, ale tez było super :D grill garażowy, a bibka w domu :D Popiłam soku :P

Koralik wszystkiego najlepszego.. oby pogoda dopisała i ogródkowa impreza się udała:))

Koralik, 100 lat :)

Wszystkiego najlepszego Koralik..

Dziewczyny z Trójmiasta, mam dla Was linka.. może któraś skorzysta..
My się wybieramy ..

http://www.invicta.pl/1182/bezplatne_wizyty_2012.html#surveyAnchor

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... Koraliczek uściski z okazji urodzin!!!

Koraliczek - wszystko najlepszego:-)))) duzo milosci, radosci i spelnienia marzen..

u nas dzisiaj chlodno..ale bez ciemnych chmur i deszczu..tyle,ze duza roznica temperatur z wczorajszym dniem..

u mnie 30 stopni! :O siedze w domu bo na dworze sie nie da.. akurat u mamy jestem... babcia byla na ryneczku itp mi kazala siedziec w domu...
juz nie wiem jak mam sie chlodzic.. ide na chlodnawa kompiel zaraz...
basieniak zimno u Was.. az takieglo chlodu nie lubie ale jak by bylo z 22 stopnie to akurat.. i sloneczko!
jutro za to chlodniej i opady od czasu do czasu deszczu.. akurat w moje urodziny.. mialo byc garden party wrr no nic.. gril w garazu a my w domu i tyle jak bedzie padac...

kkasia:) ja za widokiem mojego dziecka tesknię:) choć Pan dr niczego sobie..:)))P

Basieniak zazdroszcze takiej pogody:) We Wrocławiu 30 stopni masakra jakas. Siedze z zimnym okładem na karku, bo ledwo idzie wytrzymać!!!

w Irlandii może 10, wieje i co chwila leje:(((((((((((((

Ania, ja nie wiedziałam, że ty tak lubisz swojego ginekologa ;))) Jeszcze nie wyjdzie, a już tęskni ;).

Dziewczyny, ile dziś u was stopni ? W Gdańsku 29 :)

Inne tematy z forum

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...