CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

basieniak u Was juz 5 miesiecy po porodzie!!! woooww!!! jak to leci... po dzieciach widac jak czas biegnie do przodu...

Roli uważaj na siebie

Iwonuś ja bym się starała na Waszym miejscu:) ale zrobisz jak uważasz:)

Iwonus czyli czeka Cie wakacyjne szalenstwo:) Na pewno letnia aura Wam bedzie sprzyjac:)))

Hejo:)
Ja byłam dziś u gin.
Wszystko ładnie i pięknie - ale dla "nabrania dystansu" i takie tam mam poczekac jeszcze msc:(
Liczyłam ze dwa pełne cykle wystarczą i będzie można już zacząc starania a tu jednak zonk - czekamy do czerwca - i wtedy proszę mocno trzymac kciuki:)!
Roli ściskam mega bardzo kciuki - na pewno bedzie dobrze ;) grunt to myśleć pozytywnie!
Trzymajcie sie ciepło

Jestem:)

Kasiu Gratuluje dzidzi!!! Pewnie juz w domku delektujesz sie macierzynstwem:)

A ja wrocilam do swiata zywych po prawie 2 miesiacach lezenia plackiem, aczkolwiek dalej sie boje o dzidzie i niestety przez to do konca nie potrafie sie cieszyc bo ciagly starch przy pojsciu do toalety i obawa przed krwawieniem, kazdy bol brzucha to niepokoj ale wierze i modle sie ze wszystko juz bedzie dobrze.

pozdrawiam Was kobitki serdecznie a dla starajacych sie porcja fluidkow:)

rok leczenie prl??:((( to mnie zalamalas..kurcze ja juz taka mloda nie jestem a tu jeszcze rok staran..

jak dobrze,ze jeszcze półtorej godzinki i koniec;-))

z prl nie pomogem slyszalam tylko ze na nia sie leki bierze nawet rok ale nie wiem serio... poczytaj moze o tym......

dlugi cykl... s****znie...

laski od prolaktyny wylazic i pisac!

Koraliczek - u mnie w 51dc dostalam @..dzisiaj mam juz 5dc..i jestem po @..
ciagle sie martwie,ze cos jest nie tak bo skoro biore dostinex to cykle powinny byc krotsze a moje mam wrazenie,ze sie wydluzaja..co jeszcze moze byc nietak:(( TSH mialam m-c temu unormowany...reszte hormonow mialam tez ok (w styczniu) tylko ta prl podwyzszona,ale chyba po 10tyg brania tabsow powinno byc ok??

ale cisza.. :) laski staraczki, na jakim etapie jestecie? ktore dni cyklu? jak owulki?

Aszi na pewno wszystko będzie dobrze,myśl pozytywnie.
Tup- witaj mam nadzieję, że szybko uda Ci się zajść w ciążę, ja starałam się 3 lata i po clo się udało.. trzymam kciuki:)
Bombelkowa wracaj szybko:)

bombelek no to kciuki!

ana :) dzieki ;*
slodki ciezar mowisz :D a szczepien tez nie lubie.. zwlaszcza jak widze jak wchodza do zabiegowego takie malenstwa :( no ale przynajmniej nie bedzie chorowac.. wole malenka igielke niz inne cuda...

Hej..
4.05.2012 mam wizytę u ginekologa..
wyniki mi się unormowały, zgodnie z zaleceniami zmieniłam dietę i tryb życia..
Trzymajcie kciuki, abym po wizycie mogła wrócić do grona staraczek.. bardzo mi brakuje tego poczucia..

Pozdrawiam!

hej Dziewczynki :)

Aszi nie martw się na pewno wszystko będzie oki i torbiel się wchłonie !

Koralik- wyglądasz kwitnąco z brzuszkiem, Zosia rośnie jak na drożdżach - duży masz brzucholek :) fajnie :)

u nas po staremu, wszytsko w porządku niunia też rośnie- na razie jest tylko na piersi, waży już 6660 :) jutro czeka nas kolejne szczepienie, już się stresuję - nie lubię jak mi niunię męczą :/

pozdrawiam buziaki :**

Postaram się nie denerwować, choć to nie będzie łatwe. Mam nadzieję, że mój dzidziuś będzie zdrowy.

Aszi ja slyszalam o takich przypadkach u znajomych ale sie wlasnie powchlanialy... pisalam juz chyba nwet tu gdzies wyzej o torbieli u kolezanki w mózgu... no i po niej ani sladu.
Do 8 maja juz niedaleko, sproboj sie jakos uspokoic i nie czytaj glupot po necie.. bedzie ok, wchlonie sie na pewno.

Hej dziewczyny
Ja po wizycie jestem zaniepokojona. Okazało się, że mały ma torbiel (niewielką) w jamie brzusznej. Niewiadomo dokładnie czy jest ona w obrębie żołądka czy jelit. Dostałam skierowanie do działy szybkiej diagnostyki prenatalnej. Byłam tam dzisiaj- spędziłam 1,5 h po to, żeby zarejestrować się na 8 maja. Lekarka mnie uspokoiła, że takie torbiele częśto wchłaniają się same, ale łatwo powiedziec, żeby się nie denerwować.
Czy któraś z was miała albo znała taki przypadek?

Cześć Dziewczyny :) Można do Was dołączyć?
Podczytuję Was od dłuższego czasu. Jestem stałą forumką, ale jakoś nie chcę pisać na swoim stałym loginie w kilku względów...
Właśnie wczoraj byłam u gina na monitoringu po kuracji clo.
Są dwa dominujące pęcherzyki 12mm i 18mm :)
Teraz działamy z mężem i za tydzień znowu kontrola czy pęcherzyk pękł.
Staramy się już 2 lata bez skutku...

u mnie po wizycie ok.
a w oczekiwaniu na foty kasi ja tez cos wrzucilam na poczte :)

Moje gratulacje Kasiu:)

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...