CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

basieniak u Was juz 5 miesiecy po porodzie!!! woooww!!! jak to leci... po dzieciach widac jak czas biegnie do przodu...

Roli uważaj na siebie

Iwonuś ja bym się starała na Waszym miejscu:) ale zrobisz jak uważasz:)

Iwonus czyli czeka Cie wakacyjne szalenstwo:) Na pewno letnia aura Wam bedzie sprzyjac:)))

Hejo:)
Ja byłam dziś u gin.
Wszystko ładnie i pięknie - ale dla "nabrania dystansu" i takie tam mam poczekac jeszcze msc:(
Liczyłam ze dwa pełne cykle wystarczą i będzie można już zacząc starania a tu jednak zonk - czekamy do czerwca - i wtedy proszę mocno trzymac kciuki:)!
Roli ściskam mega bardzo kciuki - na pewno bedzie dobrze ;) grunt to myśleć pozytywnie!
Trzymajcie sie ciepło

Jestem:)

Kasiu Gratuluje dzidzi!!! Pewnie juz w domku delektujesz sie macierzynstwem:)

A ja wrocilam do swiata zywych po prawie 2 miesiacach lezenia plackiem, aczkolwiek dalej sie boje o dzidzie i niestety przez to do konca nie potrafie sie cieszyc bo ciagly starch przy pojsciu do toalety i obawa przed krwawieniem, kazdy bol brzucha to niepokoj ale wierze i modle sie ze wszystko juz bedzie dobrze.

pozdrawiam Was kobitki serdecznie a dla starajacych sie porcja fluidkow:)

rok leczenie prl??:((( to mnie zalamalas..kurcze ja juz taka mloda nie jestem a tu jeszcze rok staran..

jak dobrze,ze jeszcze półtorej godzinki i koniec;-))

z prl nie pomogem slyszalam tylko ze na nia sie leki bierze nawet rok ale nie wiem serio... poczytaj moze o tym......

dlugi cykl... s****znie...

laski od prolaktyny wylazic i pisac!

Koraliczek - u mnie w 51dc dostalam @..dzisiaj mam juz 5dc..i jestem po @..
ciagle sie martwie,ze cos jest nie tak bo skoro biore dostinex to cykle powinny byc krotsze a moje mam wrazenie,ze sie wydluzaja..co jeszcze moze byc nietak:(( TSH mialam m-c temu unormowany...reszte hormonow mialam tez ok (w styczniu) tylko ta prl podwyzszona,ale chyba po 10tyg brania tabsow powinno byc ok??

ale cisza.. :) laski staraczki, na jakim etapie jestecie? ktore dni cyklu? jak owulki?

Aszi na pewno wszystko będzie dobrze,myśl pozytywnie.
Tup- witaj mam nadzieję, że szybko uda Ci się zajść w ciążę, ja starałam się 3 lata i po clo się udało.. trzymam kciuki:)
Bombelkowa wracaj szybko:)

bombelek no to kciuki!

ana :) dzieki ;*
slodki ciezar mowisz :D a szczepien tez nie lubie.. zwlaszcza jak widze jak wchodza do zabiegowego takie malenstwa :( no ale przynajmniej nie bedzie chorowac.. wole malenka igielke niz inne cuda...

Hej..
4.05.2012 mam wizytę u ginekologa..
wyniki mi się unormowały, zgodnie z zaleceniami zmieniłam dietę i tryb życia..
Trzymajcie kciuki, abym po wizycie mogła wrócić do grona staraczek.. bardzo mi brakuje tego poczucia..

Pozdrawiam!

hej Dziewczynki :)

Aszi nie martw się na pewno wszystko będzie oki i torbiel się wchłonie !

Koralik- wyglądasz kwitnąco z brzuszkiem, Zosia rośnie jak na drożdżach - duży masz brzucholek :) fajnie :)

u nas po staremu, wszytsko w porządku niunia też rośnie- na razie jest tylko na piersi, waży już 6660 :) jutro czeka nas kolejne szczepienie, już się stresuję - nie lubię jak mi niunię męczą :/

pozdrawiam buziaki :**

Postaram się nie denerwować, choć to nie będzie łatwe. Mam nadzieję, że mój dzidziuś będzie zdrowy.

Aszi ja slyszalam o takich przypadkach u znajomych ale sie wlasnie powchlanialy... pisalam juz chyba nwet tu gdzies wyzej o torbieli u kolezanki w mózgu... no i po niej ani sladu.
Do 8 maja juz niedaleko, sproboj sie jakos uspokoic i nie czytaj glupot po necie.. bedzie ok, wchlonie sie na pewno.

Hej dziewczyny
Ja po wizycie jestem zaniepokojona. Okazało się, że mały ma torbiel (niewielką) w jamie brzusznej. Niewiadomo dokładnie czy jest ona w obrębie żołądka czy jelit. Dostałam skierowanie do działy szybkiej diagnostyki prenatalnej. Byłam tam dzisiaj- spędziłam 1,5 h po to, żeby zarejestrować się na 8 maja. Lekarka mnie uspokoiła, że takie torbiele częśto wchłaniają się same, ale łatwo powiedziec, żeby się nie denerwować.
Czy któraś z was miała albo znała taki przypadek?

Cześć Dziewczyny :) Można do Was dołączyć?
Podczytuję Was od dłuższego czasu. Jestem stałą forumką, ale jakoś nie chcę pisać na swoim stałym loginie w kilku względów...
Właśnie wczoraj byłam u gina na monitoringu po kuracji clo.
Są dwa dominujące pęcherzyki 12mm i 18mm :)
Teraz działamy z mężem i za tydzień znowu kontrola czy pęcherzyk pękł.
Staramy się już 2 lata bez skutku...

u mnie po wizycie ok.
a w oczekiwaniu na foty kasi ja tez cos wrzucilam na poczte :)

Moje gratulacje Kasiu:)

Inne tematy z forum

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (119 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...