CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Iwonus wysłałam ci wiadomośc na priv:)
U mnie trzeba się 2 razy logować, w razie gdybyś miała problem:)

A ja nie mam dostępu do tej poczty:((((
mógłby ktoś -chocby prywatną wiadomością- puścić login i hasło-ładnie proszę:)

Koraliczku ślicznie wyglądasz w ciąży:) brzuszek masz już nisko:))

w piatek moge rodzic.. maz od piatku od godz 21 ma urlop...
iwonus z takim podejsciem raz dwa zaciazysz....
kasia to zes mnie wystraszyla z tym "2 tygodnie po terminie" to znaczy ze mam jeszcze miesiac....... wrzuce na maila fote mojego orczego brzucha.. chyba opadl

O matko kochana....2 tygodnie:) ja czekam z niecierpliwością na piątek.
Jeszcze 4 dni:)

Pierwszą córkę 2 tygodnie po terminie:)

Iwonus Twoje podejście bardzo mi sie podoba....też uważam, że i wy niedługo będziecie się cieszyc maleństwem w brzuszku.
Ja już bardzo bym chciała urodzić, ale mój młody sobie:)
Czy któraś z was rodziła po terminie??

Hej dziewczyny:)

Nie było mnie raptem kilka dnia a tu taki ruch:)))
Dziewczyny normalnie już mogłybyście urodzić - chociaż jedna;D
Stokrotka/Asiunia - spokojnie ja wciąż starająca się :)))Więc kolejna ekipa jest.
Fakt że staram się troszkę wyluzować...ile można żyć od cyklu do cyklu, dół przy @, i "wsłuchiwanie sie" w siebie - z każdym cyklem mam więcej objawów ciążowych tylko samej ciąży brak;p..Dziewczyny niedługo my też będziemy cieszyć maleństwem w brzuszku:) Tylko optymizm może nas uratować - nie powiem są ciężkie dni, ale damy radę - ja w to wierzę:))))

przydaly by sie nowe ciezarowki no bo stare sie rozpakuja i co... albo ja wiem.. basieniak sie rozpakowala i zaszlam w ciaze wiec jak ty sie aszi rozpakujesz to kolejna zajdzie.. potem ja i kolejna zajdzie...

Koraliczku ty jeszcze 2 tygodnie i będziesz tulić swoja niunie...kurcze a dopiero co 2 kreski były:)
Czekam z niecierpliwością na nowe wieści od pozostałych dziewczyn. Trzymam za wszystkie kciuki:)

no ja poki co powiedzialam ze mam 2 terminy :P bo wg om mam 38 tydzien a wg usg 37 tydzien i 2 dzien wiec sadze ze zaczna za tydzien sie pytac :P na razie mama i tesciowa dzwonia... reszcie powiedzialam ze rodze na poczatku sierpnia :D bo wiem po kuzynce jak ja nekali ;p i juz na koniec miala wylaczony telefon hehehehe cwana jestem wiem :D

Koraliczku ja już nie odbieram telefonów od znajomych:)
Ostatnio nakrzyczałam na męża kuzynke, bo już miałam dość pytań typu "jak się czujesz", "a ty jeszcze w domu", "nie powinnas byc w szpitalu", "urodziłaś już"....zygac się chce;/
Jak można do rodziny i znajomych mówić po 100razy, że jak urodze to na pewno się o tym dowiedzą. Masakra. Im bliżej porodu tym będą bardziej cię nękać:) Dlatego mam nadzieję, że chociaż ty urodzisz w terminie:)

hej :)
my w 2paku a Asz :P haha pewnie sie juz denerwuje telefonami znajomych i naszymi pytaniami :P bo mnie juz pytaja codziennie czy jeszcze w 2paku jestem hehehe

Dagolku głowa do góry. Rozumiemy co przechodzisz, bo same miałyśmy takie myśli...
Trzymaj się i pod żadnym pozorem się nie załamuj. To forum jest naprawdę szczęśliwe, więc każda z was na pewno zajdzie w ciążę:)

już kupiłam:) dziś wezmę 1 kaps.

ja wiesiolek bralam od 1 dc do owulki i sluz mialam bardzo ladny po tym, teraz tez biore, bo on dziala na szyjke juz w czasie porodu, jest elastyczna i krocej trwa 1 faza porodu :) to tak na marginesie :) bedziemy lykac razem :)

dobra idę po tego wiesiołka tego jeszcze nie próbowałam :) w necie znalazłam : Zastosowanie:
Na poprawę śluzu - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji (około 14 dnia cyklu) 3 razy dziennie po 2 kapsułki
Przy braniu clo i słabym wzroście endometrium - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji 3 razy dziennie po 2 kapsułki.

Staraczki która się pisze ze mną na wiesiołek ??:)

Koraliczek a od którego dnia cyklu brać ten wiesiołek ? bo z tego co wiem to chyba najlepiej do owulacji.

nie próbowałam wiesiołka ani oleju rybnego, ale o wiesiołku słyszałam. Ale nie wiem czy go stosować bez konsultacji z lekarzem .

dagolek mam 3 blizny ok 1,5 cm każda, dwie prawie niewidoczne w pachwinach, i jedną przy pępku.. ta przy pępku niestety wypukła, ale to dlatego, że za wcześnie szwy mi zdjęli i mi się rozwaliła.. choć ja mam tyle blizn od kolan w dół po łamaniu nóg w piszczelach,że ta mała w pępku mi nie robi:)
ja zawsze miałam cykle 24-26 dni potem po tabletkach anty wydłużyły mi się do 28-29, a po laparo jak mi dr włączył luteinę to cylke ok 30 dni:)
mi się też wydawało, że już nigdy się nie uda, wiele razy ryczałam ( jak każda z nas) przy @, a już przy poronieniach to w ogóle żyć się nie chciało.. ale udało się i Tobie też się uda, będziesz miała dzieci, koniec kropka! tak masz myśleć!!

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...