CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

aszi- u mnie jak się zaczynało... to czułam ból w krzyżu i obolałe podbrzusze jak na okres... ale ciągnięcia od środka nie czułam. Bóle krzyżowe się nasilały i jak skurcze pojawiały się co 5 min stwierdziłam że chyba czas jechać do szpitala :P

pozdrowionka :)

Bombelkowa cieszę się, że ci się podoba:)

Aszi - wózek idealnie w moim typie :)

Ania81 dla mnie podstawą do zakupu wózka były 4 równe, pompowane koła.
http://www.krolestwodziecka.com/wozek-wielofunkcyjny-carmen-el12-p-774.html
Kupiłam taki wózek jak link powyżej. Ale jeszcze nie miałam okazji go przetestować:) Wydaje mi się, że każda ma jakieś swoje wytyczne którymi się kieruje. Ja np. nie mogłabym mieć trójkołowego wózka.
Dziewczyny, które rodziłu powiedzcie. Czy przed porodem oprócz odczucia bólu mentrusacyjnego miałyście inne objawy? Od wczoraj mam wrażenie jakby ktoś mi haczył włożył od środka i ciągnął za krocze. Zastanawiam się czy podczas badania palpacyjnego w pon lekarka mnie nie "naruszyła".
Ana84 widze, że córcia rośnie jak na drożdżacxh- piękna waga:)

aaa zapomniałam się pochwalić że moja panna waży już prawie 8400 :))

Ania 81 - ja mam taki wózek... jestem zadowolona :)

http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-mikrus-zoom-3w1-5x-gratis-i2457423000.html

Ja proponuję zainwestować w fotelik, bo ten to nie wiem czy leżał koło jakichkolwiek testów ;), ale wózek ładny:))

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2504&

Aniu koleżanka ma taki (link powyżej) i jest bardzo zadowolona:)

a widzisz to musiałam coś przegapić.. ja chce na 4 pompowanych kolach, z dobrą amortyzacją i rozkładanym siedziskiem spacerówki, w sumie to spacerówka ważniejsza, bo dziecko w niej z założenia dłużej jeździ.. no ale gondola też ma znaczenie bo będę wozić małego zimą..
tyle już się w sklepach naoglądałam, a nadal mam dylemat.. bo jak jeden parametr dobry to drugi kiepski itp.. eh ciężka sprawa:)

Ania81, temat już się przewijał jak Koraliczek bodajże szukała :)

Ja polecam niezawodne 4 koła. Jakoś nie przekonują mnie trójkołowce z wielu względów. Będe spacerować po lasach :)
Pozatym głębokie siedzisko (w przypadku wersji spacerowej), płytkie i nierozkładne są odrażające :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja akurat jestem daleka od krytykowania kogokolwiek:) nie o to chodziło..
a zmieniając temat.. zaczęłam poszukiwania wózka idealnego ( choc taki nie istnieje:) ) mam pytanie do dziewczyn z brzuszkami, dziećmi i tych interesujących się tematem- co polecacie? macie jakieś typy, które warto rozważyć?

~25 bujaj się :)

Bombelkowa jest także wrażliwa na krytykę własnej osoby. liczy się tylko i wyłącznie Jej zdane.

hej dziewczyny - ale się tu dzieje... ostatnio mało zaglądam bo jak to przy dziecku ... ;P
u mnie upały okropelneee... padamy obie z Alą, 35 stopni w cieniu :/ ledwo żyje, dziś mamy wizyte kontrolną u lekarza, ciekawe ile już córa waży :P ale taki z niej klocek że hej :P

Koraliczek i Aszi.... wy juz lada chwila i rodzicie, ale to zleciało szok !!!!

żonka tez myslę że lekarz wie co robi i jaką dawkę clo powinnaś brać, ja zaczynałam od pół tabl, potem 1 ( raz po 1 tabl doszlo do przestymulowania ) potem z kolei po 1 tabl nie rosly pęcherzyki, zmieniłam lekarza, bo ginka już nie miała na mnie pomysłów... i nowy ginekolog od razu zalecil mi 2 tabl... + pregnyl + metforminę i się udało !!!! :)))
córa śliczna i zdrowa, aparatka z niej, wczoraj opuściliśmy materac w lóżeczku na niższe piętro bo mała zakładała nogi na barierki :P kłade ją spać prosto a ona się budzi obrócona o 360 stopni i leży na brzuchu albo z nogami na barierkach :D i pewnie lada chwila zacznie sama siedzieć :)

poza tym u nas po staremu, wszystko oki, do pracy wracam 1 sierpnia, wprowadzam malej kaszki ( je łyżeczką ) 2x dziennie i zupkę marchewkową z ryżem ale marchewki nie daję jej codziennie bo ma problem z kupką :(

to uciekam, musze Ale obudzić bo na 11 pędzimy do pani doktor :)

papa :*

Kkasia podoba mi się ten twój lekarz:)
Koraliczku cała noc nie wchodzi w gre- mąż ma teraz pierwszą zmiane w pracy i wstaje o 4 rano:) hehe
Kurczę ale mnie piersi bolą, ledwo mogę dotkąć sutków;/ I w dodatku siara cieknie, ehh...

ba cala noc i dzien z mezem w wyrku :D

Mój lekarz mówił, że wykorzystać męża należy przynajmniej 5 razy dziennie :)

Jutro mam zamiar wyszorować podłogi i wykorzystać męża:) Możę obie te metody porzyspieszą poród:)
Ja już się doczekać nie mogę:) Okropne są te ostatnie dni:)

To Ty za niecale 2 tygodnie bedziesz tulic swoje dzieckoooo!!!! :O ale Ci dobrze...... albo i wczesniej :)
torbiela sprawdza i bedzie ok, zapewne sie wchlonie :)
dobrze ze szyjka sie skrocila :):):):)

No to wróciłam od lekarza . Mały waży 3,5kg. Pani doktor kazała się zgłosić w przyszłym tyg na dzień przed planowanym terminiem. Szyjka się skróciła, ale nie wiadomo kiedy maluszek planuje wyjść na świat.
Jeśli nie urodzi się w terminie to da mi skierowanie do szpitala na wywołanie, bo w moim przypadku nie jest wskazane przenoszenie. Muszą dzidziola zdiagnozować po urodzeniu odnośnie tej torbieli.

Inne tematy z forum

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...