CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

ambrozja przykro mi..
Trzymaj się :*

hej dziewczyny, niestety moja ciąża okazała się ciążą pozamaciczną. W poniedziałek miałam laparoskopie, cudem uniknełam laparotomii... W środę wróciłam do domku i jakoś próbuje sobie wszystko poukładać....

żonka powinnaś zacząć od 1 tabletki.
Skoro nigdy nie brałaś to organizm musi się przyzwyczaić, a lekarz powinien zobaczyć czy reagujesz po jednej tabletce.

dziewczyny, jakie dawki clo bierzecie? Mi lekarz przepisal od razu 2x1 czyli 100mg dziennie. Obawiam sie czy nie bedzie za duzo, wczesniej w ogole nie bralam tego leku

Lena chrzciny dłuższe niż ślub heh :)
Ambrozja jak się czujesz?
Bombelkowa odezwij się co tam u Ciebie?!

kochane moje nie było mnie długo i juz nie zdołam nadrobic, ale czytam, ze Ania81 bedzie miała syna! moje gratulacje!!! :D
Jednak w tym roku chłopcy górują :) ale... mojej siostrze sie udało i na koniec pazdziernika rodzi córę, a ma 6letniego synka :)

U nas jako tako. pediatra zalecił wprowadzenie marchewki, Tymek jadł ją jakies 3 tyg. ale juz nie je. bóle brzuszka, płacz jak przy kolce....najpierw biegunka, potem zaparcie itp. Dla niego to jeszcze za wczesnie najwidoczniej.
W niedziele mamy chrzest Tymka. msza bedzie trwała 2 godz. wszyscy tam zwariujemy ;(
A 9tego wracamy juz do Norwegii - koniec wakacji...

Agszi, koralik - sciskam za Was kciuki i czekam na szczesliwe wiadomosci! ;D

dziękuję dziewczyny:) zawsze chciałam mieć najpierw synka, więc fajnie:) mąż liczył na córkę, ale bardziej chciał, żeby dziecko było zdrowe, więc z chłopca cieszy się równie mocno:))) z imieniem jest trudniej, bo dla dziewczynki zawsze coś przychodziło do głowy (miała być tak jak u koralika Zosia:)) a co do chłopca, to do końca nie wiemy jeszcze.. póki co stanęło na Jasiu..ale mamy jeszcze ze 4 miesiące żeby się zastanowić:))

Gratulacje Aniu:)))
Fajnie, że synek - ale naj..naj..najważniejsze, że zdrowy:)
Weekend ma być ładny -mam tylko nadzieje ze nie jakoś mega upalny żeby nie było Wam tak cięzko dziewczyny:)

Ania super bardzo się cieszę, że to chłopak:)
Ja chciałam mieć synka. Najważniejsze, że się rozwija prawidłowo:) Oby tak dalej:)

Przy umowie zleceniu nie ma wypowiedzenia.

i w umowie nie mam określonego czasu wypowiedzenia

Ania gratuluje :) ja od poniedziałku idę do pracy
A wiecie może dziewczyny czy jak mam umowę zlecenie to mogę z niej zrezygnować z dnia na dzień?

kolejny chłopaczek :) gratulacje :)
duzo chlopcow sie cos rodzi ostatnio.. bedzie wojna chyba.
a imie macie juz wymyslone??????

Hej dziewczyny, wróciłam z połówkowego, wszystko ok.. ja też się wyłamuję będzie chłopak:) i do tego mało wstydliwy bo ładnie pokazał co tam ma:)))

Wy o remontach, rowerach, pracy a ja nie mam sily wstac z kanapy hahahahaha niech mi ktos da kopa do roboty :P
najdalam sie owocow.. porzeczek czarnych i czerwonych, malin, truskawek i czeresni... na popoludnie mam bober :D a na obiad karczek... zrobie sos dobry i zjemy z makaronem :)
jutro wyplata.. jade na ostatnie zakupy bo ostatni dzien chlodny wiec korzystam a w piatek lozeczko przywioza wiec bedziemy skręcac :D
weekend mialam jechac na basen bo ciotka ma w ogrodzie ale jak bedzie burzowo to lipa... bede sie kisic w domu :( trudno!

Dagolek, ty ją oszczędzaj ;))

Ja też mam nadzieję, że jutro będzie ciepło, bo nie mam co ze sobą zrobić. Zaczynam remont i muszę się wynieść.

hej dziewczyny:) ja dziś byłam na rozmowie o pracę, mam nadzieję, że od poniedziałku zacznę :) Praca przy pakowaniu części komputerowych, umowa zlecenie, 7.7 netto za godz. rewelacji nie ma ale to zawsze lepsze niż siedzenie w domu i będę mieć pieniążki na kolejne inseminacje :) a poza tym mój mąż kupił sobie rower, a ja odremontowałam swój stary i jeździmy sobie codziennie:) Mam nadzieje, że jutro będzie cieplej bo planujemy dłuższą wycieczkę rowerową . Nawet kupiłam sobie specjalne majtki z wkładką bo mnie pipka boli hihihi :)

image

Już się boje. Tym bardziej, że mieszkam na 5 pietrze- nade mną jest tylko dach. To stara kamienica, więc jak się nagrzeje to długo trzyma ciepło. Czasem w domu jest spokojnie powyżej 30stopni;/

ASZI.. ale z burzami.. wiec i parno tez bedzie... SAUNA AAAAAAAAA

A co tu taka cisza nastała??
Oglądałam dzisiaj pogode od soboty ma być po 33 stopnie, chyba oszaleje;/

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...