CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

dagolek nastepny cykl przed toba ;* za chwile owu bedzie, wiec ocieramy lezki i dzialamy dalej! :*
probowalas wiesiolka i oleju rybiego?

moje hormony działają, dziś dostałam okres i mam strasznego doła :( ryczeć mi się chce i moje myśli tylko krążą wokół tego, że nigdy nie będę miała dzieci ;( auuuu
Ania przy endo jakie miałaś cykle?

a tak w ogole przypomnialo mi sie jak moj emek robil "wino"... ile sie nawkurzalam i nawyzywalam... pamietacie? potem sie okazalo ze ja juz w ciazy bylam i to chyba przez to tak mu nawtykalam... haha

przydaly by sie jakies nowe opowiesci "hormonalne" i nowe 2 kreski :P

noo :D tyle tu ciezarowek ze hej!

Wątek zrobił się trochę ciążowy zamiast staraczkowy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej dziewczyny!
Nie miałam kiedy się odezwać, szykowałam się na przyjście teściów:)
Także u mnie bez zmian:)

hej hoł :) Aszi where are you?? :)
ee jak by pojechala na porodowke na pewno by napisała :) pewnie grzeje dopkę w łózeczku :) w koncu niedziela :)
mi sie rosolek gotuje.. a na drugie chyba ziemniaczki i kalafiorek... :)

Aszi ??

Ja właśnie dostałam smsa, że koleżanka urodziła. Za każdym razem to się tak cieszę jakbym sama urodziła:)

Ania mam nadzieje, że laparo wszystko wyjaśni. A masz jakieś blizny na brzuchu po tym zabiegu?

no wiecie co! wchodzi człowiek w niedzielę rano na forum, a tu o ciastach:( a mi się słodkiego chce!! w domu nic nie ma, tylko lizaka dostałam:)))) eh:)
dagolku no to faktycznie została laparoskopia, mi wykazała endometriozę, ale dobre też to, że podczas laparo mogą troszkę pouwalniać ewentualne zrosty na jajowodzie i obejrzeć wszystko dokładnie.. mi się udało zajść 3miesiące po laparo,niestety wtedy nie utrzymałam ciąży, ale po kolejnych 3 miesiącach kolejny raz zaszłam i synek ma się dobrze:) a wcześniej 3 lata starań i nic.. u mnie najważniejsze było to, że znalazłam lekarza, który zamiast mnie faszerować hormonami najpierw zlecił wszystkie badania i znalazł przyczynę, a potem włączył leki..
będzie dobrze, za kilka miesięcy pewnie Tobie będziemy kibicować w czasie ciąży:)

oo mufinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aszi jabłecznik to bym zjadła :) ja dziś zrobiłam muffinki czekoladowe. :)

clostylbegyt123
A ja upiekłam 2 ciasta- jeden jabłecznik i jedno rafaello:) zaprosilismy jutro tesciow, bo w poniedziałek teść ma urodziny.

lenka nie pamietam hasla na poczte... mam zapisane automatycznie... ale jest gdzies chyba w poprzednich odslonach :)
a adres to firum3@g.pl

Agszi, czekamy, czekamy na dzidzie!!! :D
Bedzie dobrze! :DDD
hmmm... przypomina mi sie jak ja byłam juz na koncowce :)
a Tymek juz 5 miechów skonczył - gada, smieje sie, przewraca, prawie siada... ahhh jak ten czas leci... :)

ps. Kochane dajcie login i hasło na naszą pocztę, bo dysk w kompie zmienialismy i teraz nic nie ma, a w głowie tez niestety :/

to poddaj sie laparo.. z nas tu chyba żadna do laparo nie dotrwala i kazda zaciazyla przed.... :) Ana, Aszi, ja.. ktos jeszcze?

Histeroskopie też miałam robioną, PCO nie mam, lekarz chce zrobić laparo żeby sprawdzić czy nie mam endometriozy i dokładnie obejrzeć moje narządy bo histeroskopia nie daje dokładnego wyniku :/ oni sami chyba nie wiedzą co ze mną jest nie tak :/

Dagolku ja też miałam się zgłosić zaraz po okresie. Czyli dokładnie tak jak dziewczyny piszą.
Z tym rozpakowaniem się na weekend to nie wiadomo. Nie nastawiam się juz na nic:)

dagolek ale Ty nie masz PCO chyba nie? bo nie wiem po co laparo? a moze histerosokpie lepiej i zobaczyc macice.. a co lekarz mowi?

Aszi a już miałam nadzieję,że urodziłaś:)
Ania miałam dwa razy robione HSG, mam tylko jeden drożny jajowód, drugiego w ogóle nie mam :(

Inne tematy z forum

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?