CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

hejka
na początek wielkie gratki dla staraczek którym się udało a za pozostałe trzymam mocno &&&&&&&&&&&
kiedys opowiadałam Wam już moją historię, w skrócie 9 lat starania się i nic, mnóstwo badań , diagnozy....ehhhhh
teraz podjęliśmy decyzję o in vitro, jesteśmy w trakcie wykonywania planu, jestem dobrej myśli dlatego zbieram fluidki:))))))
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona i będę mogła korzystać z Waszych porad, bo widzę że jesteście super grupą wsparcia:)
miłego dzionka

Aszi - ciesze sie razem z Wami:-)) tacy lekarze to sa prawdziwie chodzace cuda:-))

ja dostalam w nd @, ale bylam na pilegrzymce jednodniowej- naladowalam akumulatory wiiary i nadziei, zarliwie sie modlilam..teraz wiem,ze bedzie dobrze..jak nie teraz to w innym cyklu...kazdy z nas ma jakis cel w zyciu dany od Boga..i wierze,ze i nam sie uda..i wszystkim staraczkom..jestem teraz taka wyciszona, spokojna..i chce taka pozostac przez caly cykl..i nasteny..i nastepny..:-))

Aszi super,że wszystko się dobrze skończyło i macie takiego lekarza, który się naprawdę przejmuje. ściskam was mocno. :*

Dziewczyny mam do was pytanie: mam umowę o prace na okres próbny 3 miesiące, jutro idę 2 dzień do pracy, ale za tydzień prawdopodobnie pójdę na L4 na kilka dni ze względu na to, że będę miała robioną laparoskopię .I teraz nie wiem Jak to jest z ubezpieczeniem po przepracowanym tygodniu? Będę musiała płacić za pobyt w szpitalu?

Aszi najważniejsze że w domku - w swoim łóżeczku nabierze sił raz dwa:)
Dzielny synek - nie ma co:) po mamie chyba;D Trzymajcie sie :)
Ja czekam na swoje dni płodne - więc Oliwka jest nas dwie;p.

Jak tam stokrotka?

Cieszę się, że jesteśmy w domu chociaż mieliśmy dzisiaj hardcore. Młody jest strasznie pobudzony, wystraszony, płacze i nie może spać. Dzisiaj w ogóle nie spał w dzień. W dodatku zwymiotował 2 razy. Spanikowałam i zadzwoniłam do tego lekarza- to anioł nie człowiek- powiedział co mam robić i w razie czego kazał do siebie dzwonić. Nie wiem jak mam mu się odwdzięczyć.

Aszi huraaa!!!!!! ale sie ciesze!!! czekalam na dobre wiesci :***
ja wpadam ale nie pisze bo zazwyczaj mam kolo siebie malego obywatela i nie mam reki :P

Aszi, kamień spadł mi z serca. Super, że jesteście już w domu. Koniecznie wycałuj tego lekarza, ode mnie też możesz:)

WRÓCILIŚMY DO DOMKU:)))
Dzisiaj czekaliśmy na wypis jak na zbawienie. Maluszek troszke marudny jest i popłakuje, bo pewnie boli go ta rana. Ale najważniejsze, że najgorsze mamy już za sobą:)
Cieszę się, że wszystko się udało.
Tego lekarza to będę całować po rękach:))
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Ania a tak jak Kasia mówi- Ty się nie martw na zapas:)

Ania, ty nie martw się do przodu:)

Koralik, gdzie się podziewasz?

Aszi wiem, że masz ważniejsze sprawy na głowie, ale napisz kilka słów.

Za wszystkie staraczki &&&&

hej dziewczyny, jestem po konsultacji z lekarzem mojej siostry i na szczęście trochę mnie uspokoił, chyba dzięki leżeniu i piciu 2-3l wody dziennie wody płodowe wróciły do normy mam AFI12, łożysko też się nie starzeje i przepływy w normie, ale pomiary małego już różnie, główka w prawdzie ok, ale brzuszek taki jak w 30 tyg, kość udowa na granicy normy.. więc moj gin miał rację, że coś słabiej przyrasta.. mimo to ogólnie maluch całościowo w normach się mieści i tak jak moj gin, dr mojej siostry nie widzi powodów do niepokoju, bo dzieci różnie rosną ale monitorować go trzeba..a poza tym dziecko fiknęło koziołka bo przekręciło się pupą w dół.. no i zdaniem gina mojej siostry Julek jest dziewczynką.. hmm jakoś w to ostatnie nie wierzę.. zobaczymy za tydzień w środę..bo idę na szczegółowe usg w mojej klinice:)

Aszi Kochana trzymajcie sie !!

Tak się zastanawiam... Mam 12 dzień cyklu... zawsze mi się zaczynały dni płodne ok. 11-12 dnia...a tu - susza :P Zero objawów... łykam wiesiołek i zastanawiam się czy juz go nie odstawić ??
Podobno od owu powinno się odstawiać...ale po owu, czy przed ?;/

Ehh... jak juz bym chciała :(
Dziewczyny, które Macie kłopoty z Waszymi maluchami - nawet Wam zazdroszczę, ale jestem i sercem, bo na pewno Wam ciężko.
Trzymajcie się !

Aszi też mnie bardzo poruszył Twój wpis, trzymam mocno kciuki za Was, obyście szybciutko i zdrowi wrócili do domu i już nigdy nie musieli odwiedzać szpitala..
Stokrotko Tobie kibicuję, mam nadzieję, że w końcu się uda i ta 2kreska się pojawi, a z nią wielka radość w Twoim życiu.. życzę Ci tego z całego serca..
ja jutro idę na konsultację do lekarza mojej siostry, stwierdziłam, że nie wytrzymam do 19tego i muszę zasięgnąć jeszcze innej opinii, trzymajcie i za mnie kciuki, żeby Juluś był cały i zdrowy.. choć myślę, że nie może być inaczej skoro cały dzień dokazuje.. dam znać jak wrócę od lekarza..
miłej niedzieli:)

hej Kochane ... dawno mnie tu nie było, bo tak naprawdę nie mam czasu na kompa... już ponad m-c pracuje a jak z pracy to czas wypełnia mi Ala :)

Aszi trzymam kciuki za Sebastianka będzie dobrze !!! bądźcie dzielni :*:*

U nas ok, ale ja też ostatnio padam na twarz. mała też mi się budzi w nocy bo ząbkuje- już ma 5 ząbków i szósty się przebija...
chodzę nie wyspana i nie mam czasu na nic... dobrze, że Ala przynajmniej nie płacze, no ale czasem marudzi trochę...
Poza tym znowu mała ma uczulenie, buzia zaczerwieniona, daję jej syrop ketotifen i natłuszczam Lipobasą - szkoda mi jej bo strasznie ją to swędzi i się drapie po buźce, a potem chodzi cała w strupkach :/

to ściskam Was i zmykam pod prysznic póki niunia śpi :))

dziekuję dziewczyny.. za wasze wsparcie, dobre slow, pomoc:*

jak nie teraz to w innym cyklu...damy rade:-))

stokrotka trzymamay kciuki :)

Stokrotko ja też pierwszy test miałam z jedną kreską, więc jeszcze nic straconego! :)

Ja tam dalej trzymam kciuki:) Z testami jest różnie - może dzisiaj albo jutro doskoczy druga kreseczka:) Jeśli nie - będziemy walczyć dzielnie dalej:))))
Miłego dzionka dziewczyny:)

iwonus...dzisiaj u mnie 34dc..14 dni po owu...i test z 1 kreska..takze nic z tego...pewnie dzisiaj albo i jutro dostane 2..ale tempka nie spadla..poszla lekko w gore..w tej chwili tzn dzisiaj rano mialam 36,85..wiecej niz wczoraj..ale chyba ciagle to nie ten czas..

Aszi...jesteśmy z Tobą! musisz być dzielna tak jak Twój synek ! :) trzymam kciuki :)

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?