CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

hejka
na początek wielkie gratki dla staraczek którym się udało a za pozostałe trzymam mocno &&&&&&&&&&&
kiedys opowiadałam Wam już moją historię, w skrócie 9 lat starania się i nic, mnóstwo badań , diagnozy....ehhhhh
teraz podjęliśmy decyzję o in vitro, jesteśmy w trakcie wykonywania planu, jestem dobrej myśli dlatego zbieram fluidki:))))))
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona i będę mogła korzystać z Waszych porad, bo widzę że jesteście super grupą wsparcia:)
miłego dzionka

Aszi - ciesze sie razem z Wami:-)) tacy lekarze to sa prawdziwie chodzace cuda:-))

ja dostalam w nd @, ale bylam na pilegrzymce jednodniowej- naladowalam akumulatory wiiary i nadziei, zarliwie sie modlilam..teraz wiem,ze bedzie dobrze..jak nie teraz to w innym cyklu...kazdy z nas ma jakis cel w zyciu dany od Boga..i wierze,ze i nam sie uda..i wszystkim staraczkom..jestem teraz taka wyciszona, spokojna..i chce taka pozostac przez caly cykl..i nasteny..i nastepny..:-))

Aszi super,że wszystko się dobrze skończyło i macie takiego lekarza, który się naprawdę przejmuje. ściskam was mocno. :*

Dziewczyny mam do was pytanie: mam umowę o prace na okres próbny 3 miesiące, jutro idę 2 dzień do pracy, ale za tydzień prawdopodobnie pójdę na L4 na kilka dni ze względu na to, że będę miała robioną laparoskopię .I teraz nie wiem Jak to jest z ubezpieczeniem po przepracowanym tygodniu? Będę musiała płacić za pobyt w szpitalu?

Aszi najważniejsze że w domku - w swoim łóżeczku nabierze sił raz dwa:)
Dzielny synek - nie ma co:) po mamie chyba;D Trzymajcie sie :)
Ja czekam na swoje dni płodne - więc Oliwka jest nas dwie;p.

Jak tam stokrotka?

Cieszę się, że jesteśmy w domu chociaż mieliśmy dzisiaj hardcore. Młody jest strasznie pobudzony, wystraszony, płacze i nie może spać. Dzisiaj w ogóle nie spał w dzień. W dodatku zwymiotował 2 razy. Spanikowałam i zadzwoniłam do tego lekarza- to anioł nie człowiek- powiedział co mam robić i w razie czego kazał do siebie dzwonić. Nie wiem jak mam mu się odwdzięczyć.

Aszi huraaa!!!!!! ale sie ciesze!!! czekalam na dobre wiesci :***
ja wpadam ale nie pisze bo zazwyczaj mam kolo siebie malego obywatela i nie mam reki :P

Aszi, kamień spadł mi z serca. Super, że jesteście już w domu. Koniecznie wycałuj tego lekarza, ode mnie też możesz:)

WRÓCILIŚMY DO DOMKU:)))
Dzisiaj czekaliśmy na wypis jak na zbawienie. Maluszek troszke marudny jest i popłakuje, bo pewnie boli go ta rana. Ale najważniejsze, że najgorsze mamy już za sobą:)
Cieszę się, że wszystko się udało.
Tego lekarza to będę całować po rękach:))
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Ania a tak jak Kasia mówi- Ty się nie martw na zapas:)

Ania, ty nie martw się do przodu:)

Koralik, gdzie się podziewasz?

Aszi wiem, że masz ważniejsze sprawy na głowie, ale napisz kilka słów.

Za wszystkie staraczki &&&&

hej dziewczyny, jestem po konsultacji z lekarzem mojej siostry i na szczęście trochę mnie uspokoił, chyba dzięki leżeniu i piciu 2-3l wody dziennie wody płodowe wróciły do normy mam AFI12, łożysko też się nie starzeje i przepływy w normie, ale pomiary małego już różnie, główka w prawdzie ok, ale brzuszek taki jak w 30 tyg, kość udowa na granicy normy.. więc moj gin miał rację, że coś słabiej przyrasta.. mimo to ogólnie maluch całościowo w normach się mieści i tak jak moj gin, dr mojej siostry nie widzi powodów do niepokoju, bo dzieci różnie rosną ale monitorować go trzeba..a poza tym dziecko fiknęło koziołka bo przekręciło się pupą w dół.. no i zdaniem gina mojej siostry Julek jest dziewczynką.. hmm jakoś w to ostatnie nie wierzę.. zobaczymy za tydzień w środę..bo idę na szczegółowe usg w mojej klinice:)

Aszi Kochana trzymajcie sie !!

Tak się zastanawiam... Mam 12 dzień cyklu... zawsze mi się zaczynały dni płodne ok. 11-12 dnia...a tu - susza :P Zero objawów... łykam wiesiołek i zastanawiam się czy juz go nie odstawić ??
Podobno od owu powinno się odstawiać...ale po owu, czy przed ?;/

Ehh... jak juz bym chciała :(
Dziewczyny, które Macie kłopoty z Waszymi maluchami - nawet Wam zazdroszczę, ale jestem i sercem, bo na pewno Wam ciężko.
Trzymajcie się !

Aszi też mnie bardzo poruszył Twój wpis, trzymam mocno kciuki za Was, obyście szybciutko i zdrowi wrócili do domu i już nigdy nie musieli odwiedzać szpitala..
Stokrotko Tobie kibicuję, mam nadzieję, że w końcu się uda i ta 2kreska się pojawi, a z nią wielka radość w Twoim życiu.. życzę Ci tego z całego serca..
ja jutro idę na konsultację do lekarza mojej siostry, stwierdziłam, że nie wytrzymam do 19tego i muszę zasięgnąć jeszcze innej opinii, trzymajcie i za mnie kciuki, żeby Juluś był cały i zdrowy.. choć myślę, że nie może być inaczej skoro cały dzień dokazuje.. dam znać jak wrócę od lekarza..
miłej niedzieli:)

hej Kochane ... dawno mnie tu nie było, bo tak naprawdę nie mam czasu na kompa... już ponad m-c pracuje a jak z pracy to czas wypełnia mi Ala :)

Aszi trzymam kciuki za Sebastianka będzie dobrze !!! bądźcie dzielni :*:*

U nas ok, ale ja też ostatnio padam na twarz. mała też mi się budzi w nocy bo ząbkuje- już ma 5 ząbków i szósty się przebija...
chodzę nie wyspana i nie mam czasu na nic... dobrze, że Ala przynajmniej nie płacze, no ale czasem marudzi trochę...
Poza tym znowu mała ma uczulenie, buzia zaczerwieniona, daję jej syrop ketotifen i natłuszczam Lipobasą - szkoda mi jej bo strasznie ją to swędzi i się drapie po buźce, a potem chodzi cała w strupkach :/

to ściskam Was i zmykam pod prysznic póki niunia śpi :))

dziekuję dziewczyny.. za wasze wsparcie, dobre slow, pomoc:*

jak nie teraz to w innym cyklu...damy rade:-))

stokrotka trzymamay kciuki :)

Stokrotko ja też pierwszy test miałam z jedną kreską, więc jeszcze nic straconego! :)

Ja tam dalej trzymam kciuki:) Z testami jest różnie - może dzisiaj albo jutro doskoczy druga kreseczka:) Jeśli nie - będziemy walczyć dzielnie dalej:))))
Miłego dzionka dziewczyny:)

iwonus...dzisiaj u mnie 34dc..14 dni po owu...i test z 1 kreska..takze nic z tego...pewnie dzisiaj albo i jutro dostane 2..ale tempka nie spadla..poszla lekko w gore..w tej chwili tzn dzisiaj rano mialam 36,85..wiecej niz wczoraj..ale chyba ciagle to nie ten czas..

Aszi...jesteśmy z Tobą! musisz być dzielna tak jak Twój synek ! :) trzymam kciuki :)

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam