CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Hej, nie pisalam bo mialam meza u siebie caly dzien no i test na reakcje na oxy 2 godzinny. Test wypadl ok, mialam skurcze i to nawet regolarne. Lekarz na obchodzie wieczornym mowil ze raczej jutro dostane kroplowke juz normalna na wywolanie bo czas rodzic, i woleli by naturalnie niz przez cesarke... Mala sugestia ze mi grozi jak sie nie ruszy nic...

Koralik...

Dziewczyny na kolki najlepszy plantex :)

Ania, wierz mi, że tonący brzytwy się chwyta. I chociaż ten sposób, o którym napisała Basieniak również mi wydawał się dziwny to jak przyszło do kolek to i jego wypróbowałam. U nas nie działało. Generalnie chodzi o to, żeby dziecko nie przyzwyczaić, bo potem bez wymuszenia wogóle się nie wypurta;) Z bardziej cywilizowanych metod są tzw kraterki.
Co do położnych to też nie zawsze mają rację, myślę, że trzeba wszystkie informacje od położnych, znajomych, i te z książek wrzucić do jednego wora wymieszać i korzystać z tych, które wydają się być sensowne. No i też uważam, że zawsze warto zasięgnąć opinii lekarza :)

Ania dzięki za wiadomość;) Wobec tego pozwolę sobie na co nie co!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tymi % to nie przesadzajmy, do momentu zagnieżdzenia nic się nie stanie jak się wypije 2-3 drinki.. potem to już wbrew wszystkim opiniom nie powinno się pić wcale. ja po clo byłam na imieninach teściowej i wypiłam ze 3 kieliszki wina, chyba podziałały rozluźniająco bo po tym winie efekt widać na pasku:)
Aszi co do kupek to lepiej idź do pediatry, bo niektóre rady są przerażające np ta z wsadzaniem termometru w pupę.. na ostatnich zajęciach z sr położna mówiła, że tego kategorycznie nie wolno robić..a dziecko przy karmieniu piersią może nie robić kupki nawet kilka dni.. ja bym zasięgnęła rady u lekarza lub twojej położnej ewentualnie w poradni laktacyjnej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytam bo nie wiem czy do tych tabletek można pić. O tym, że przed planowaniem ciąży powinniśmy unikać alkoholu to wiem ale czy konkretnie pod Closti trzeba się wystrzegać procentów jak np. antybiotyki czy inne. ???

Twoja decyzja, po co zatem pytasz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiem wiem i jesteśmy całkowicie zdyscyplinowani ale dzisiaj wyjątkowa sytuacja. Już raz siedziałam na weselu bez Toastu i źle się bawiłam ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hexusia podczas starań o dziecko powinno zrezygnować się z alkoholu. Szczególnie małżonek powinien, bo mają one negatywny wpływ na plemniki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej hej hej hej hej!!!!!

Znowu ja z pytaniem. Brałam Clo od 3-7 dnia cyku. Wczoraj miałam 7 dc i wzięłam ostatnią porcję leków. Dzisiaj idę na ślub i wesele.
Czy mogę ??? Wznieść jakieś toasty % ??? Plis help me;)

Aszi ja myślę, że to pewnie kolki, ale zawsze lepiej upewnić się u lekarza. Poza tym oni mogą zawsze zapisać coś mocniejszego na receptę. Aszi jak mnie coś niepokoi to biorę małą pod pachę i jadę i mam to gdzieś czy to moje przewrażliwienie czy widzimisię Czy to jest 16 czy 2 w nocy.

Byłam u ginekologa, dostałam antybiotyk. Opierdzielił mnie, że tak późno się zgłosiłam. Teraz moge karmić małego tylko jednym cycem;/
I zaczął się problem, bo on się chyba nie najada, pręży się przy karmieniu, praktycznie płaczliwy jest non stop. No i znowu problem z kupką;/ Chyba tzeba będzie z nim jechać na ostry dyżur. Ten chirurg dziecięcy kazał nam się zgłosić gdyby coś było nie tak. Zastanawiam się czy aby na pewno z nim wszystko w porządku.
Dzisiaj obudził się o 2 w nocy i nie spał do 4.30. A drze się przy tym tak, jakby go ze skóry ktoś odzierał. Jestem wykończona;/

Tak jak pisze Sylwia. Jak nie przechodzi to może u was jest poradnia laktacyjna, a jak nie to lekarz?

Koralik jak tam?

Aszi - wymasuj pierś pod ciepłym prysznicem i potem liście kapusty na to

M&ms - gratulacje :))

aszi-- masuj fest mocno, pielegniarki tak robia przy zatorze, robia tak mocno, ze sie z***** idzie :) masuj masuj masuj, i kapusta zimna z lodowki obloz, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomaga!!!

m&m, bombelkowa!!!! GRATULACJE!!!

koraliczek :):) no to powodzenia! ojej juz mi ciebie szkoda, biedactwo :D

Dziewczyny ratunku!!!
Zrobił mi się zator w piersi...pierś jest nabrzmiała, gorąca ma czerwone kółko po prawej stronie i strasznie boli...nie moge nawet mleka laktatorem odciągnąć...oszaleje chyba z bólu....co mam robić....masażnie pomaga;/

M&ms gratuluję baaaaardzo:)
Bombelkowa bedzie miała towarzystwo:)
Koraliczek trzymaj sie dzielnie i czekamy na już WAS;)

M&ms gratuluję ponownie :)))

Czesc kochane, tak jak mowilam zostawili mnie juz w szpitalu, nie spalam prawie cala noc i jak tylko dostalam lozko (nawet wygodne :p ) to zasnelam... Jutro z rana mam miec proby wywolywania a poki co leze i robia mi szybkie ktg po 1 minucie co 2 godziny dla sprawdzenia tetna... Tak wiec dzis jeszcze nuda :p
M&ms gratuluje.. ! Bedziecie ciazowac z bombelkiem razem..

Inne tematy z forum

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...