CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Hej, nie pisalam bo mialam meza u siebie caly dzien no i test na reakcje na oxy 2 godzinny. Test wypadl ok, mialam skurcze i to nawet regolarne. Lekarz na obchodzie wieczornym mowil ze raczej jutro dostane kroplowke juz normalna na wywolanie bo czas rodzic, i woleli by naturalnie niz przez cesarke... Mala sugestia ze mi grozi jak sie nie ruszy nic...

Koralik...

Dziewczyny na kolki najlepszy plantex :)

Ania, wierz mi, że tonący brzytwy się chwyta. I chociaż ten sposób, o którym napisała Basieniak również mi wydawał się dziwny to jak przyszło do kolek to i jego wypróbowałam. U nas nie działało. Generalnie chodzi o to, żeby dziecko nie przyzwyczaić, bo potem bez wymuszenia wogóle się nie wypurta;) Z bardziej cywilizowanych metod są tzw kraterki.
Co do położnych to też nie zawsze mają rację, myślę, że trzeba wszystkie informacje od położnych, znajomych, i te z książek wrzucić do jednego wora wymieszać i korzystać z tych, które wydają się być sensowne. No i też uważam, że zawsze warto zasięgnąć opinii lekarza :)

Ania dzięki za wiadomość;) Wobec tego pozwolę sobie na co nie co!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tymi % to nie przesadzajmy, do momentu zagnieżdzenia nic się nie stanie jak się wypije 2-3 drinki.. potem to już wbrew wszystkim opiniom nie powinno się pić wcale. ja po clo byłam na imieninach teściowej i wypiłam ze 3 kieliszki wina, chyba podziałały rozluźniająco bo po tym winie efekt widać na pasku:)
Aszi co do kupek to lepiej idź do pediatry, bo niektóre rady są przerażające np ta z wsadzaniem termometru w pupę.. na ostatnich zajęciach z sr położna mówiła, że tego kategorycznie nie wolno robić..a dziecko przy karmieniu piersią może nie robić kupki nawet kilka dni.. ja bym zasięgnęła rady u lekarza lub twojej położnej ewentualnie w poradni laktacyjnej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytam bo nie wiem czy do tych tabletek można pić. O tym, że przed planowaniem ciąży powinniśmy unikać alkoholu to wiem ale czy konkretnie pod Closti trzeba się wystrzegać procentów jak np. antybiotyki czy inne. ???

Twoja decyzja, po co zatem pytasz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiem wiem i jesteśmy całkowicie zdyscyplinowani ale dzisiaj wyjątkowa sytuacja. Już raz siedziałam na weselu bez Toastu i źle się bawiłam ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hexusia podczas starań o dziecko powinno zrezygnować się z alkoholu. Szczególnie małżonek powinien, bo mają one negatywny wpływ na plemniki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej hej hej hej hej!!!!!

Znowu ja z pytaniem. Brałam Clo od 3-7 dnia cyku. Wczoraj miałam 7 dc i wzięłam ostatnią porcję leków. Dzisiaj idę na ślub i wesele.
Czy mogę ??? Wznieść jakieś toasty % ??? Plis help me;)

Aszi ja myślę, że to pewnie kolki, ale zawsze lepiej upewnić się u lekarza. Poza tym oni mogą zawsze zapisać coś mocniejszego na receptę. Aszi jak mnie coś niepokoi to biorę małą pod pachę i jadę i mam to gdzieś czy to moje przewrażliwienie czy widzimisię Czy to jest 16 czy 2 w nocy.

Byłam u ginekologa, dostałam antybiotyk. Opierdzielił mnie, że tak późno się zgłosiłam. Teraz moge karmić małego tylko jednym cycem;/
I zaczął się problem, bo on się chyba nie najada, pręży się przy karmieniu, praktycznie płaczliwy jest non stop. No i znowu problem z kupką;/ Chyba tzeba będzie z nim jechać na ostry dyżur. Ten chirurg dziecięcy kazał nam się zgłosić gdyby coś było nie tak. Zastanawiam się czy aby na pewno z nim wszystko w porządku.
Dzisiaj obudził się o 2 w nocy i nie spał do 4.30. A drze się przy tym tak, jakby go ze skóry ktoś odzierał. Jestem wykończona;/

Tak jak pisze Sylwia. Jak nie przechodzi to może u was jest poradnia laktacyjna, a jak nie to lekarz?

Koralik jak tam?

Aszi - wymasuj pierś pod ciepłym prysznicem i potem liście kapusty na to

M&ms - gratulacje :))

aszi-- masuj fest mocno, pielegniarki tak robia przy zatorze, robia tak mocno, ze sie z***** idzie :) masuj masuj masuj, i kapusta zimna z lodowki obloz, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomaga!!!

m&m, bombelkowa!!!! GRATULACJE!!!

koraliczek :):) no to powodzenia! ojej juz mi ciebie szkoda, biedactwo :D

Dziewczyny ratunku!!!
Zrobił mi się zator w piersi...pierś jest nabrzmiała, gorąca ma czerwone kółko po prawej stronie i strasznie boli...nie moge nawet mleka laktatorem odciągnąć...oszaleje chyba z bólu....co mam robić....masażnie pomaga;/

M&ms gratuluję baaaaardzo:)
Bombelkowa bedzie miała towarzystwo:)
Koraliczek trzymaj sie dzielnie i czekamy na już WAS;)

M&ms gratuluję ponownie :)))

Czesc kochane, tak jak mowilam zostawili mnie juz w szpitalu, nie spalam prawie cala noc i jak tylko dostalam lozko (nawet wygodne :p ) to zasnelam... Jutro z rana mam miec proby wywolywania a poki co leze i robia mi szybkie ktg po 1 minucie co 2 godziny dla sprawdzenia tetna... Tak wiec dzis jeszcze nuda :p
M&ms gratuluje.. ! Bedziecie ciazowac z bombelkiem razem..

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...